- Poruka
- 2.222
I Nadal sad mora da igra male turnire da se ponovo podigne i ne ulazi u šesnaestini finala u okršaj sa najjačima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,kao i uvek lepa analiza,vise nego objektivna.Aj sad realno. Federer još najmanje 3 godine može da se zadrži medju prvih 10. Može takodje, medjusobnom duelu sa Novakom, da dobije po neki meč. Isto i sa Rafom i Marejem ako se susretnu a hoće jer je Rafa već pao na 10 mesto. Mladi koji dolaze bljesnu ali nemaju na duge staze. Dakle još uvek će, po meni, velika četvorka da vlada na velikim turnirima. Po neki ispad (kao Del Potro u UO ili Wavrinka u AO i RG) i to je sve.

Dok je ne naučiš napamet i ne prestaneš da bulazniš.
![]()
Aj sad realno. Federer još najmanje 3 godine može da se zadrži medju prvih 10. Može takodje, medjusobnom duelu sa Novakom, da dobije po neki meč. Isto i sa Rafom i Marejem ako se susretnu a hoće jer je Rafa već pao na 10 mesto. Mladi koji dolaze bljesnu ali nemaju na duge staze. Dakle još uvek će, po meni, velika četvorka da vlada na velikim turnirima. Po neki ispad (kao Del Potro u UO ili Wavrinka u AO i RG) i to je sve.
Au jesi li ti dobro?
Aj sad realno. Federer još najmanje 3 godine može da se zadrži medju prvih 10. Može takodje, medjusobnom duelu sa Novakom, da dobije po neki meč. Isto i sa Rafom i Marejem ako se susretnu a hoće jer je Rafa već pao na 10 mesto. Mladi koji dolaze bljesnu ali nemaju na duge staze. Dakle još uvek će, po meni, velika četvorka da vlada na velikim turnirima. Po neki ispad (kao Del Potro u UO ili Wavrinka u AO i RG) i to je sve.
Ja jesam ali nisi ti. Još si u 2005. godiniZašto bi učio tabelu napamet? Ti si već naučio?![]()

I Nadal sad mora da igra male turnire da se ponovo podigne i ne ulazi u šesnaestini finala u okršaj sa najjačima.

Vidim igra i dubl. Valjda vec poceo da radi na podizanju forme.
i ti imas mahanje!Zašto bi učio tabelu napamet? Ti si već naučio?![]()
Ja jesam ali nisi ti. Još si u 2005. godini![]()

Da,kao i uvek lepa analiza,vise nego objektivna.
Ja licno, malo drugacije gledam na Federovu situaciju...godine su godine. Sa Nadalom je bila drugacija prica pa kad se poceo krsitinema kraja...to je kao u fudbalu, kad igrac dozivi prvu povredu,mnogi se nikad ne vrate ili su 2 liga.
Ajd, da se vratim na RF....Godine, kako god mnogi su ga izlupali po glavi zadnje vreme...Raonic, Cilic.. i da ne nabrajam ostale...i sta se
desava...RF dobija strah...ako ispadne rano na Vimbldonu, sto je verovatnoca...nestaje RF![]()
dobro mu ga rece!
- - - - - - - - - -
Ilke, Uspio si da dovedes samo Maconija sa onom udicom, dje su ostali? Dolaze li?

ja BIH, ti bi, on bi...

Mislim da moze da se kaze i bi i ja bih...to h se ne cuje a jezik je ziva tvorevina, on se stalno mijenja i s obbzirom na bezvucnost suglasnika H mozda u novim gramatikama i naidjemo na oba slucaja kao ispravna ...Ja bih/bi....itd
Nemojte da ste na kraju srca, pokazite malo gostoljubivosti dobrih domacina, ipak je ovo nasa kafana - Noletovih navijaca. On je samo usamljeni gost!![]()

Gramatika je u ovom slučaju jasna.
Ja bih
ti bi
on bi
mi bismo
vi biste
oni bi
To što se h ne čuje ne znači da se i ne piše.![]()

Sto bi mi bez njih, cak i Milu Djukanovicu je potrebna opozicija!![]()

Da,kao i uvek lepa analiza,vise nego objektivna.
Ja licno, malo drugacije gledam na Federovu situaciju...godine su godine. Sa Nadalom je bila drugacija prica pa kad se poceo krsitinema kraja...to je kao u fudbalu, kad igrac dozivi prvu povredu,mnogi se nikad ne vrate ili su 2 liga.
Ajd, da se vratim na RF....Godine, kako god mnogi su ga izlupali po glavi zadnje vreme...Raonic, Cilic.. i da ne nabrajam ostale...i sta se
desava...RF dobija strah...ako ispadne rano na Vimbldonu, sto je verovatnoca...nestaje RF![]()
Sto bismo bez njih,npr oces da kazes da je ispravno?
- - - - - - - - - -
Jeste moj sin u svom ludilu!
P.S. Uzeo Mila na nisan!

Vimbldon 2013. Stahovski? Gadno bogami.
Gramatika je u ovom slučaju jasna.
Ja bih
ti bi
on bi
mi bismo
vi biste
oni bi
To što se h ne čuje ne znači da se i ne piše.
- - - - - - - - - -
Moramo goste da učimo pravilnom pisanju. Kako bismo inače bili dobri domaćini?![]()
Sve je to u redu, ali dogovor bio da se prestane. Ja bas gnjavio pa ste me kritikovali i prestao sam.

Sve je to u redu, ali dogovor bio da se prestane. Ja bas gnjavio pa ste me kritikovali i prestao sam.