Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Wawrinka :lol:

- - - - - - - - - -

Kolega,treba ponovo da stavis potpis sa gs finalima :D

Vavrinka nema nikakve sanse. Star je vec i igra toliko promenljivo da se ne zna kada ce odigrati sledeci dobar turnir. Kad tu nema nekog od dvadest godina ko je osvojio bar jedan G.S. (Rafa 2, a sa 22 godine bio prvi ili Nole u 21 prvi G.S.) mrka kapa zla prilika. Slusaj ti Bekera. Zna covek sta prica.

Vavrinka nema nikakve sanse. Star je vec i igra toliko promenljivo da se ne zna kada ce odigrati sledeci dobar turnir. Kad tu nema nekog od dvadest godina ko je osvojio bar jedan G.S. (Rafa 2, a sa 22 godine bio prvi ili Nole u 21 prvi G.S.) mrka kapa zla prilika. Slusaj ti Bekera. Zna covek sta prica.
Pa vidis da se Nole muci i sa tako losom konkurencijom :sad2:

"Zivot je cudo" i "Zivot pise romanI". Koliko je samo (zlu)radosti bilo ovde kada je Vavrinka pobedio Federera. Ko je mogao pretpostaviti da ce taj isti Vavrinka pokopati sve Noletove nade za osvajenje R.G. Mislim da danasnji Federer protiv danasnjeg Noleta ne bi imao nikakve sanse.

Poslednja izmena:
qm2oXXh.png

Ma Ilke pusti malo Golda da se raduje. Vidis da je bio u rupi od oktobra prosle godine. Jedva je ziv docekao da neki od 10000 tenisera na atp listi (bilo koji) uz pomoc zreba, organizatora i carobnog napitka, nekako dobije Novaka pa da malo izadje iz rupe da se siri kao da je oslobodio Beograd.

Nisam ja Gold... ja sam Robin Soderling :rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
Da se razumemo. Ima tu svega: I kako rekoste "vole ga", i publika je skoro uvek na strani onog ko je bio trenutno slabiji i izgubio, a ovde ima i onog: "Kralj je mrtav, ziveo kralj".

Ja ipak mislim da mu je pariska publika aplaudirala kao podršku poraženom ali da nije bilo iz kurtoazije puna 2 minuta, nego upravo iz srca. Želela je da mu da potstrek da se bori i dalje za taj trofej. :ok:

Rafu nisu ispratili ovacijama kada je napuštao arenu kao poražen od Noleta. Dobio je gromoglasan aplauz i to je to.

Poslednja izmena:
Iako nije osvojio ovogodisnji RG Nole je i dalje numero uno...i kao sportista i kao covek

"Projekat „Školice života – zajedno za detinjstvo“ stigao u Lučane

jun 3, 2015
Novak Đoković Fondacija potpisala je ugovor sa Opštinom Lučani o otvaranju nove Školice života,
koja će se nalaziti u okviru starog dela osnovne škole u selu Kotraža.
"

Ja ipak mislim da mu je pariska publika aplaudirala kao podršku poraženom ali da nije bilo iz kurtoazije puna 2 minuta, nego upravo iz srca. Želela je da mu da potstrek da se bori i dalje za taj trofej. :ok:

Rafu nisu ispratili ovacijama kada je napuštao arenu kao poražen od Noleta. Dobio je gromoglasan aplauz i to je to.

Dobio je onolike ovacije zbog svega što je učinio za ovih nepunih 6 meseci...ceo svet mu se divio i pariska publika možda neće imati više takvu čast da ovakvim ovacijama pozdravi nekog tenisera koji je od početka godine do RG imao neverovatnu statistiku kao naš No1e :)

Poslednja izmena:

I to je tacno mada ima istine i u onom sto sam dodao u postu posto si ti odgovorio, a ja se naknadno setio: Komentator na SOS-u rece da su licemerni jer su sve vreme navijali za Vavrinku.

- - - - - - - - - -

Dobio je onolike ovacije zbog svega što je učinio za ovih nepunih 6 meseci...ceo svet mu se divio i pariska publika možda neće imati više takvu čast da ovakvim ovacijama pozdravi nekog tenisera koji je od početka godine do RG imao neverovatnu statistiku kao naš No1e :)

Ovo ima smisla. I u potpunosti odgovara istini.

Ma Ilke pusti malo Golda da se raduje. Vidis da je bio u rupi od oktobra prosle godine. Jedva je ziv docekao da neki od 10000 tenisera na atp listi (bilo koji) uz pomoc zreba, organizatora i carobnog napitka, nekako dobije Novaka pa da malo izadje iz rupe da se siri kao da je oslobodio Beograd.

Daj neki link za ove tvrdnje? :D

- - - - - - - - - -

Sta mu rade ti svajcarci sa jednorucnim backhandom :mrgreen:

Ko zna zna :D

- - - - - - - - - -

Neko je osvojio do 28 godine 16 komada :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back