Poznato do kada je Đoković sigurno na vrhu
Ispadanje Danila Medvedeva u polufinalu Sinsinatija dodatno je učvrstilo poziciju Novaka Đokovića na vrhu ATP liste.https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=22&nav_id=1910494
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zverev će mu biti najveći protivnik na US
Ne. Ja baš mislim da je bolje da bude u Novakovom delu kako bi mu se Novak revanširao tj. osvetio.Busta je dosadan, ne gresi, samo vraca. Iznervirao ga je i prosle godine kad je pogodio babu i sad na OI.
Bolje da bude u drugom delu zreba.![]()
Za razliku od Nola koji igra neverovatno raznovstan tenis i ne vraća samo lopticu čekajući grešku protivnika...Busta je dosadan, ne gresi, samo vraca. Iznervirao ga je i prosle godine kad je pogodio babu i sad na OI.
Bolje da bude u drugom delu zreba.![]()
Osvojiće NDJ US open, ipak se tu igra za velike pare...Zub vremena je neumoljiv, Novak još uvek izgleda svež prvenstveno što više ne igra toliko turnire, GS su prioritet a Mastersi po potrebi eventualno da se uđe u formu.
Zverev će mu biti najveći protivnik na US
Ćut' baksuze!Osvojiće NDJ US open, ipak se tu igra za velike pare...
Bez cinizma, mislim da je on glavni favorit za pobedu.
Bilo sta da napisem ne valja...Ćut' baksuze!
![]()
Tragikomično, sve se vrti oko prokletih para... Ovi koji tim devojkama pune džepove milionima sami zarađuju još mnogo više. Kapitalizam.Osaka zaradila 60 miliona u poslednjih godinu dana. Gotovo koliko Nole i Rafa zajedno.
I to preko 90% van terena, od reklama i sponzorstava.
Jbg, izgleda da je bolje slikati guzicu u bikiniju, glumiti influensera i kukati o psihickim problemima nego obarati rekorde.
Sto rece jedan komentator dobro je da Osaka stoji na nogama kad mlati tolike pare.
A druga vest da je Sloane Stephens kupila drugu kucu u LA-u za 7 milina dolara, a vec ima jednu od 2,5.
Sloane WHO. 68-ma na wta listi. Cirkus.
Razumem ja kapitalizam. Ali i dalje ne vidim logiku.Tragikomično, sve se vrti oko prokletih para... Ovi koji tim devojkama pune džepove milionima sami zarađuju još mnogo više. Kapitalizam.
Razumem ja kapitalizam. Ali i dalje ne vidim logiku.
Smrso.