gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Počeo je turnir u Vašingtonu na kojem nastupa Nadal. On igra sjutra protiv Soka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakašima, čuveno američko bratstvo sa Okinave.Ne znam, nemam pojma, iskreno, ne znam šta da kažem.... Woow Sok ponovo igra
Nije loš ni ovaj Nakašima, ne znam...
Ovo uopšte ne opravdava njegov postupak. To što je bolji igrač od njih dvoje ne znači da treba da je ispali i ne pruži joj životnu šansu da osvoji neku medalju na OI. Još pod izgovorom lažne povrede...a nije mu prvi put. Uvek je povređen kad izgubi, pre bih rekao ego mu je povređen a ne telo.Da li je tebi jasno da Nina nikada ne bi mogla doci do polufinala miksa da nije bilo Novaka? S kim bi igrala? S Kecmanovicem?
Krštenica žuti za sve igrače i protiv prirode se ne može. To što u zadnjih 2-3 godine nema mnogo kvalitetnih igrača ne znači da je Nole sada bolji igrač nego sa recimo 25-26 godina, nego je konkurencija slabija. Zato i osvaja toliko titula u zadnje vreme.Nipošto. Kad veliki kralj ne može ništa da osvoji poslije 35-e gdje će neki Novak sa Balkana? To zapad ne bi mogao da preboli.![]()
Ovo uopšte ne opravdava njegov postupak. To što je bolji igrač od njih dvoje ne znači da treba da je ispali i ne pruži joj životnu šansu da osvoji neku medalju na OI. Još pod izgovorom lažne povrede...a nije mu prvi put. Uvek je povređen kad izgubi, pre bih rekao ego mu je povređen a ne telo.
Povređenim? Na US openu ćemo videti koliko je "povređen".Koju sansu. Ajde malo budite realni. Protiv Barti No1 koja je sveza i trazi iskupljenje i 100 puta je bolja od Nine i specijaliste za dubl koji je bio 2. na svetu.
Realno i da je Novak bio zdrav i odmoran i raspolozen ne bi imali sanse. A ne sa umornim, povredjenin i razocaranin Novakom.
On je pajac, budala.Nego je l' videste sta radi Giros. Pukao u prvom kolu, onda kukao da je njemu 20 puta gore nego Naomi Osaki. I da je bio zrtva rasizma (kao grk filipinac), a Osaka je valjda bela kao mleko.![]()
Kao i obično o njemu ćemo pisati na temi o Masters turnirima.Počeo Masters u Torontu