Dule prestani da se pravis blesav.
Na sve ti je odgovoreno 100 puta.
Cuj koja je povreda. Pa povreda lakta koji je operisao. Nisi bas toliko glup da nisi u stanju da to shvatis. Lepo pise u clanku.
A nastala je od igranja tenisa. Nije obarao ruke ili radio na dokovima.
Nisi ortoped pa da komentarises detalje povrede i operacije. Mada imas i to na netu. Potrazi malo.
Kojih se to silnih titula naosvajao od RG-a 2016 do povratka 2018. GS nije sigurno posto nije osvojio nijedan od 8 GS-ova.
Osvojio je 4 od 4, pa 0 od 8.
Stvarno samo hejter moze da prica takve gluposti da nije bio povredjen i da je bio ok i da jos nije imao nikakvu konkurenciju.
Dule prestani da se pravis blesav.
Na sve ti je odgovoreno 100 puta.
Klasika. Kad ne znas sta da odgovoris ide ono poznato uopstavanje i izvrdavanje. “Sve ti je vec odgovoreno”. Pa sta je to odgovoreno? Nista - pravis se blesav. Odgovori vise. Rekli smo stavku po stavku. Nije odgovoreno ni na sta. Bilo bi me stid i sramota. Ne samo od mene nego i od svih ovde. I njih interesuju odgovori na sva ova pitanja. Postavljeno ti je "deset" konkretnih pitanja, a ni jedan konkretan odgovor. Stvarno se pravis blesav.
Cuj koja je povreda. Pa povreda lakta koji je operisao. Nisi bas toliko glup da nisi u stanju da to shvatis. Lepo pise u clanku. A nastala je od igranja tenisa. Nije obarao ruke ili radio na dokovima.
Pise i na tarabi. Lakat je povredio na Vimbldonu 2017-e, a operisao u februaru 2018-e. Kakve crne dve godine?
Nisam glup, ali ti, ako tvrdis da je povredjen dve godine, sigurno jesi.
Evo ti, po stoti put, presek kroz te dve godine.
I ne vrdaj vise nego, ako si covek, odgovori direktno. Gde su te povrede? Odgovora nece biti kao ni do sada (kao ni za ona pitanja dole). Genije za vrdanje, za izbegavanja odgovora. Malo je tuzno biti genije za "to".
2016.
Konačnim osvajanjem Rolan Garosa, Đoković je postao prvi teniser, nakon Roda Lejvera 1969, sa pobedama na sva četiri grend slem turnira u nizu.
Đoković je osvojio 30 masters u karijeri pobedivši u Torontu Keija Nišikorija u dva seta. Na Ju es openu je igrao u finalu gde je poražen od Švajcarca Stanislasa Vavrinke sa 3:1.
Znaci cim ne osvoji G.S. na kojem ucestvuje - povredjen je. Genijalno. A dosao do finala. Na pretposlednjem mastersu sezone u Šangaju, Đoković je izgubio u polufinalu od 15 nosioca Bautiste Aguta iz Španije. Na mastersu u Parizu je ispao u četvrtfinalu.
Poslednji turnir sezone Đoković je odigrao u Londonu. U grupi je redom pobedio: Dominika Tima 6:7(10), 6:0, 6:2, zatim Miloša Raonića 7:6(5), 7:6(5) i na kraju Davida Gofana 6:1, 6:2. U polufinalu je pobedio Keija Nišikorija rezultatom 6:1, 6:1, a gubi u finalu od Endija Marija 3.6, 4:6,
Rezultat u 2016. Odnos pobeda i poraza u singlu od 65-9, a u dublu 1-4. Osvojio je 7 trofeja i nešto više od 12,6 miliona dolara. Ovo povredjen covek ne osvaja.
Nigde niko nije spomenuo nikakvu povredu i ovo se ne moze osvojiti povredjen. Ko god kaze da moze govori neistinu pa makar to bio i bog otac. Pricaj sta god hoces. I odgovori vise koja je to povreda!?
Znaci ti se pravis se blesav i izbegavas direktan odgovor.
2017.
Đoković je na startu sezone osvojio 67. titulu u karijeri u Dohi, pošto je u finalu pobedio Marija u tri seta.
Znaci zdrav je. U drugom kolu Australijan opena je iznenađujuće poražen od Denisa Istomina sa 3:2.
Tu sam te pitao – zasto ne moze da izgubi od 117-og? Odgovora naravno nema.
Na masters turniru u Madridu, Đoković je izgubio u polufinalu od Nadala u dva seta. Sedam dana kasnije, Đoković je odigrao mnogo bolje i stigao je do finala mastersa u Rimu gde je poražen od Aleksandra Zvereva iz Nemačke.
Đoković je osvojio ATP 250 turnir u Istbornu, ukupno 68 u karijeri. Znaci zdrav kao dren. Zbog povrede lakta bio primoran da preda meč Tomašu Berdihu u četvrtfinalu Vimbldona. Nakon tog meča, objavio je krajem jula na konferenciji za štampu da se zbog teže povrede lakta povlači do kraja sezone.
JEDINA POVREDA KOJA SE ZVANICNO POMINJE ZA TE TVOJE FAMOZNE DVE GODINE. Navedi neku drugu.
2018.
Prvi meč posle šest meseci pauze je odigrao na egzibicionom turniru Kujong klasik; pobedio je Dominika Tima u dva seta. Reci mi koja bi to budala igrala egzibicione turnire povredjena? Prvi zvanični turnir na kom je nastupio bilo je Otvoreno prvenstvo Australije,
a poražen je u četvrtom kolu od Hjona Čunga u tri seta. Početkom februara Đoković je izjavio da je imao operaciju lakta u Švajcarskoj. To je ta jedina operacija. Vec igra na masters turniru u Monte Karlu je pobedio Lajovića i Ćorića, ali je zatim poražen od Dominika Tima. Znaci povreda je proslost.
Nisi ortoped pa da komentarises detalje povrede i operacije. Mada imas i to na netu. Potrazi malo.
Nisam ortoped, ali sam “blizu”. A i ne treba biti ortoped pa videti da povrede nema (sem one na Vimbldonu) jer povredjen covek ne igra, a ne jos i pobedjuje. Kad ima na netu nadji ti. Ja sam vec sve pronasao.
Kojih se to silnih titula naosvajao od RG-a 2016 do povratka 2018. GS nije sigurno posto nije osvojio nijedan od 8 GS-ova.
Osvojio je 4 od 4, pa 0 od 8.
Ma sta me briga sta je od G.S-a osvojio. Na svakom, osim Amerike 2017-e je igrao. Znaci bio je zdrav.
Stvarno samo hejter moze da prica takve gluposti da nije bio povredjen i da je bio ok i da jos nije imao nikakvu konkurenciju.
Kao sto vidis nema nikakvih gluposti. I to o konkurenciji stalno izvrces. Rekao sam da nema nikakve nove, mladje konkurencije. Kao sto je Federer dobio vec sa Nadalom 2005-e pa sa Noletom i Marijem 2006-e. Znaci sve sama susta istina.
Joj kako se nekima, a zna se kojima, tesko izviniti. Ali sta ces, sto rece onaj, ima gi razni.
Evo ti jos jednom neka od pitanja na koja ne dobismo odgovor. Znam da necemo ni sada, ali eto samo pitam.
Gde nadje te 2 i po godine u kojima se nije sastavio sa reketom, a osvojio onoliko titula? Kakve god da su.
Reci nam koja je, konkretno, bila ta povreda, kad je tacno nastala i kad se od nje izlecio (oporavio). Da se mi ne mucimo. Da li je zbog te povrede propustao G.S-ove (osim Amerike) ili je na njima igrao? Nema odgovora.
Kako to igra povredjen, a vodi racuna o svom telu? Videli smo da Federer preskace O.I. pri samoj pomisli da se moze povrediti. On vodi racuna o svom telu.
Zasto je nemoguce da Nole ispadne od 117-tog? Da li je on stvarno neko bozanstvo kojem to ne moze da se desi? Ispadao je i Federer.
Federer je sada peti, a povredjen, ali znas ti i zasto. Stvarno, kad se vec frljas "tim mestima" (17-ti - 22-gi) znas li na kom mestu bi bio da sezona nije zamrznuta? Opet nikakav odgovor.
Kakve veze ima ispadanje Federera i Nadala sa tog Vimbldona (2013.) i pobeda Marija nad Noletom? Da li je to opet jadni i muceni Nole morao da “pusti” Marija da osvoji Vimbldon? Bio je tu jednom jedan Blajbi koji je govorio da Nole “kao mali keric” mora da “slusa” ATP i gubi meceve jer ga vise nece zvati da igra. On je to tvrdio za Noleta poletarca, a ti to tvrdis za Noleta iz 2013-e koji cini cast turnirima na kojima ucestvuje. Ti ga nadmasi u Noletovom ponizavanju. O “naredjivanju” Federeru i Nadalu glupo je i razmisljati.
Ni na ovo nema odgovora. Nikad ni na sta nema direktnog odgovora. A pitanja bi bilo jos. Ali odgovora ne bi bilo.
Hajde budi covek, stisni petlju pa jednom i ti reci - izvini(te). Pa neka bude i samo - izvinite, ako ti je tesko da se izvinis meni licno. Ma nema od toga nista. Mnogo ja to trazim od tebe.