Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Federer povredjen ove godine u 150-toj godini zivota, a No1e bio povredjen u 29,30,31, kad je bio broj jedan.

Dogovori se sa sobom sta hoces.

Ili ces da priznas da je Novak bio povredjen 3 godine.

Ili da je imao neverovatnu konkurenciju kad nije mogao nista da osvoji toliko dugo,

Ne moze biti da je bio super zdrav i spreman i imao jad i bedu od konkurencije i nije mogao nista da osvoji.

Ta tvoja prica ne prolazi nigde.

Kazes ja nisam objektivan.

Od Novakove povrede 2016-te godine. Novak je osvojio samo 5 grand slemova. A Nadal 6.

Pa kako onda ti tako objektivan nikad nisi rekao kako Nadal nema konkurenciju. Nego Nole nema konkurenciju. I kako mu Nadal nije konkurencija.

I posle kazes da nisi hejter.

Tvoj problem je sto imas problem sa Vikipedijom, a ne sa mnom. Oni su izgleda najveci “hejteri” Noletovi. Ja nisam uopste.

Pogledaj, pa javi, sta si tamo nasao o Noletovim rezultatima i povredama u 2016., 2017. i 2018. godini. Da ne pisem o tome, stoti put, ja - nego Vikipedija.

Sto se tice - nikad nisi rekao kako Nadal nema konkurenciju. Nego Nole nema konkurenciju. I kako mu Nadal nije konkurencija.

Nigde nismo ni “govorili” o Nadalovoj konkurenciji pa je ni ja nisam pominjao. Naravno da je ista kao i Noletova. I naravno da su jedan drugom konkurencija. Nigde nisam ni rekao da nisu. Uvek sam govorio o “konkurenciji” koju ima(ju) od strane novih, mladjih, igraca. Ona nije ozbiljna. Ne postoje igraci kakve je Federer dobio (Nadal, Nole, Mari) samo godinu dana posto je dosao na prvo mesto. Najbolja cetvorica igraca koji su igrala zajedno (naporedo).

Nole je od 2016-e osvojio sedam G.S-va. Nadal je od 2015-e osvojio sest G.S-a od toga 4 R.G.

Federer je zbog ledja oslobodjen vojske u 18-toj godini i ona su mu tokom cele karijere pravila problem. Znaci ne u 150-oj nego “prvoj” godini.

2016. pokidao meniskus i uz neka odustajanja zbog povrede ledja odustao od igranja na O.I. i propustio celu tu polusezonu.

Sad tek (2020. godina) dolazimo do one povrede “u 150-oj godini” zbog koje propusta, prakticno celu godinu (sezonu). Ipak mnogo vise povreda od Noleta.

O povredama Nadala tokom karijere ne treba trositi reci.

Ja ne znam sta je tvoj problem sa Vikipedijom.

Meni ona nije potrebna.

Ali evo svako normalan bi pogledao te kako kazes rezultate i video da Novak osvaja 4 GS-a za redom 2015-2016.

E za redom, sto se nije desilo 50 godina.

I onda odjednom, nakon povrede, za koju samo ti ne znas na celoj planeti, Novak ne osvaja nista vise od 2 godine.

Od RG-a 2016, do USO 2018. GS-ove osvajaju Marej, Vavrinka, Federer, Nadal, Federer, Nadal, Federer, Nadal.

Pa svako normalan bi se zapitao, cekaj sta se tu desilo. Kako je to moguce.

Ali ima budala. A ima i hejtera.

Ja sam jasno napisao sve kako jeste. Posle povrede 2016 Novak jeste osvojio 5 GS-a, a Nadal 6. Pogledaj na Vikipediji, pa se javi.

A znaci mozes da napises 200 postova o Noletovoj nikakvoj konkurenciji, a nijedan o Nadalovoj, jer boze moj nismo govorili nikada o Nadalovoj konkurenciji.

Ja ne znam sta je tvoj problem sa Vikipedijom.

Meni ona nije potrebna.

Ali evo svako normalan bi pogledao te kako kazes rezultate i video da Novak osvaja 4 GS-a za redom 2015-2016.

E za redom, sto se nije desilo 50 godina.

I onda odjednom, nakon povrede, za koju samo ti ne znas na celoj planeti, Novak ne osvaja nista vise od 2 godine.

Od RG-a 2016, do USO 2018. GS-ove osvajaju Marej, Vavrinka, Federer, Nadal, Federer, Nadal, Federer, Nadal.

Pa svako normalan bi se zapitao, cekaj sta se tu desilo. Kako je to moguce.

Ali ima budala. A ima i hejtera.

Ja sam jasno napisao sve kako jeste. Posle povrede 2016 Novak jeste osvojio 5 GS-a, a Nadal 6. Pogledaj na Vikipediji, pa se javi.

A znaci mozes da napises 200 postova o Noletovoj nikakvoj konkurenciji, a nijedan o Nadalovoj, jer boze moj nismo govorili nikada o Nadalovoj konkurenciji.

Moguće je. Pooštrena doping kontrola, dogovor o namernom pauziranju da ne bi isplivala strašna istina?

Isto kao što je Nole za pola godine postigao neograničenu kondiciju i skok u mišićnoj masi i snazi (2011 god.) što nikada pre toga nije posedovao, a trenirao je tenis 15 godina.... Sve je to dosta sumnjivo.

Moguće je. Pooštrena doping kontrola, dogovor o namernom pauziranju da ne bi isplivala strašna istina?

Isto kao što je Nole za pola godine postigao neograničenu kondiciju i skok u mišićnoj masi i snazi (2011 god.) što nikada pre toga nije posedovao, a trenirao je tenis 15 godina.... Sve je to dosta sumnjivo.

A nije sumnjivo kako je Federer od vojnog skarta dosao do prvog mesta u tenisu. Ne bole ga ledja kad igra 5 sati sa Novakom ili Nadalom.

Izgleda da ce posle jos mesec dana zamerka biti kako to nikad nisam rekao da ni Mari nije imao nikakvu konkurenciju. Posle jos dva meseca zasto nisam rekao da ni Borna nije imao nikakvu konkurenciju. Pa posle …. .

Reci nam koja je, konkretno, bila ta povreda, kad je tacno nastala i kad se od nje izlecio (oporavio). Da se mi ne mucimo. Da li je zbog te povrede propustao G.S-ove (osim Amerike) ili je na njima igrao?

Izgleda da ce posle jos mesec dana zamerka biti kako to nikad nisam rekao da ni Mari nije imao nikakvu konkurenciju. Posle jos dva meseca zasto nisam rekao da ni Borna nije imao nikakvu konkurenciju. Pa posle …. .

Reci nam koja je, konkretno, bila ta povreda, kad je tacno nastala i kad se od nje izlecio (oporavio). Da se mi ne mucimo. Da li je zbog te povrede propustao G.S-ove (osim Amerike) ili je na njima igrao?

Reci nam da li toliko bas ne pratis tenis ili si toliki hejter da pises ovakve gluposti.

Evo ako znas da citas.

https://www.reuters.com/article/us-tennis-djokovic-idUSKBN1FN0GT

BELGRADE (Reuters) - Novak Djokovic has undergone an elbow operation in an attempt to cure an injury that has troubled him for the past two years.

Reci nam da li toliko bas ne pratis tenis ili si toliki hejter da pises ovakve gluposti.

Evo ako znas da citas.

BELGRADE (Reuters) - Novak Djokovic has undergone an elbow operation in an attempt to cure an injury that has troubled him for the past two years.

Pokusao sam.
Одувек сам се бринуо о свом телу. A onda: “Ovu povredu nosim poslednje dve godine”, rekao je Djokovic (clanak je iz 2018.). Cuj brinuo o svom telu, a igra “povredjen dve godine”. I moja baba zna da je mogao da obogalji svoj lakat (cak i da je igrao sa decom na “poljancetu”), a ne protiv najboljih tenisera danasnjice. I da ih dere kako on hoce.

Federer: 2016. Operacija kolena i duža pauza
Nedugo nakon poraza u polufinalu Australijan opena (od Noleta), Federer je objavio da je pokidao meniskus. Ide na peraciju. Dva meseca pauza. Malo igra pa
ne igra. Rezultati losi.
Zbog rizika od obnavljanja povrede kolena, Federer je najavio da će propustiti Olimpijske igre u Riju 2016. i da će se vratiti tenisu tek početkom sledeće sezone. Ovo je “brinuo sam o svom telu”. Dovoljan je - samo rizik od povrede.

Nole rezultati u 2016.

Ali i tako “povredjen” osvojio je Dohu, pa Australiju, Indijan Vels, Majami.

U Monte Karlu, Đoković je neočekivano doživeo poraz već na startu turnira od Čeha Jiržija Veselog (evo je ta povreda?). Dobio je Madrid (znaci ipak nije povreda). Izgubio finale Rima (povreda?).

Konačnim osvajanjem Rolan Garosa … (opet nije povreda - jer valjda se R.G. ne moze osvojiti povredjen!?). Cudo jedno - ta klackalica.

Na Vimbldonu je Đoković izgubio u trećem kolu od američkog tenisera Sema Kverija u četiri seta (od Kverija? – ma povreda, to je bar jasno). Zatim su usledile Olimpijske igre. Izgubio je u prvom kolu od Huana Martina del Potra u dva tajbrejka. (pa kazem ja – povreda). Osvojio 30 masters u Torontu (vid` sad – ozdravio, nema sta). Na Ju es openu je igrao u finalu gde je poražen Vavrinke sa 3:1 ("samo" je dosao do finala? – opet je povredjen).

U Londonu pobedio sve u grupi, ali je izgubio finale.
Završava godinu na drugom mestu, sa odnosom pobeda i poraza u singlu od 65-9, a u dublu 1-4. Osvojio je 7 trofeja i nešto više od 12,6 miliona dolara - sa laktom urnisanim od “povrede”.

2017. Problemi sa povredama,

Osvojio Dohu (zdrav je). U Australiji poraz od Denisa Istomina. Na naredna dva turnira u Akapulku i Indijan Velsu je poražen od Nika Kiriosa iz Australije (povredjen je).

………………………………………

………………………………………….

Osvojio je titulu u Istbornu (znaci zdrav je), ali je zbog povrede lakta bio primoran da preda meč Tomašu Berdihu u četvrtfinalu Vimbldona. Nakon tog meča, objavio je krajem jula na konferenciji za štampu da se zbog teže povrede lakta povlači do kraja sezone. E to je ta prava povreda.

2018.

U Australiji je poražen od Hjona Čunga u tri seta. Početkom februara Đoković je izjavio da je imao operaciju lakta u Švajcarskoj.

Na nasters turniru u Monte Karlu je pobedio Lajovića i Ćorića, ali je zatim poražen od Dominika Tima.

……………………………………

Vimbldon. Đoković je osvojio trinaestu grend slem titulu u karijeri na Vimbldonu.

Posle toga pocinje da igra onako kako to od njega i ocekujemo. I sve dolazi na svoje mesto. Povreda je, znaci, ono od predaje na Vimbldonu 2017. pa do operacije 2018. Sve ostalo je pricam ti pricu. Ma ko da prica tu pricu.

"Hejterskije" ne moze biti. Ali bilo je tako - cas povredjen cas nije povredjen.

Pokusao sam.
Одувек сам се бринуо о свом телу. A onda: “Ovu povredu nosim poslednje dve godine”, rekao je Djokovic (clanak je iz 2018.). Cuj brinuo o svom telu, a igra “povredjen dve godine”. I moja baba zna da je mogao da obogalji svoj lakat (cak i da je igrao sa decom na “poljancetu”), a ne protiv najboljih tenisera danasnjice. I da ih dere kako on hoce.

Federer: 2016. Operacija kolena i duža pauza
Nedugo nakon poraza u polufinalu Australijan opena (od Noleta), Federer je objavio da je pokidao meniskus. Ide na peraciju. Dva meseca pauza. Malo igra pa
ne igra. Rezultati losi.
Zbog rizika od obnavljanja povrede kolena, Federer je najavio da će propustiti Olimpijske igre u Riju 2016. i da će se vratiti tenisu tek početkom sledeće sezone. Ovo je “brinuo sam o svom telu”. Dovoljan je - samo rizik od povrede.

Nole rezultati u 2016.

Ali i tako “povredjen” osvojio je Dohu, pa Australiju, Indijan Vels, Majami.

U Monte Karlu, Đoković je neočekivano doživeo poraz već na startu turnira od Čeha Jiržija Veselog (evo je ta povreda?). Dobio je Madrid (znaci ipak nije povreda). Izgubio finale Rima (povreda?).

Konačnim osvajanjem Rolan Garosa … (opet nije povreda - jer valjda se R.G. ne moze osvojiti povredjen!?). Cudo jedno - ta klackalica.

Na Vimbldonu je Đoković izgubio u trećem kolu od američkog tenisera Sema Kverija u četiri seta (od Kverija? – ma povreda, to je bar jasno). Zatim su usledile Olimpijske igre. Izgubio je u prvom kolu od Huana Martina del Potra u dva tajbrejka. (pa kazem ja – povreda). Osvojio 30 masters u Torontu (vid` sad – ozdravio, nema sta). Na Ju es openu je igrao u finalu gde je poražen Vavrinke sa 3:1 ("samo" je dosao do finala? – opet je povredjen).

U Londonu pobedio sve u grupi, ali je izgubio finale.
Završava godinu na drugom mestu, sa odnosom pobeda i poraza u singlu od 65-9, a u dublu 1-4. Osvojio je 7 trofeja i nešto više od 12,6 miliona dolara - sa laktom urnisanim od “povrede”.

2017. Problemi sa povredama,

Osvojio Dohu (zdrav je). U Australiji poraz od Denisa Istomina. Na naredna dva turnira u Akapulku i Indijan Velsu je poražen od Nika Kiriosa iz Australije (povredjen je).

………………………………………

………………………………………….

Osvojio je titulu u Istbornu (znaci zdrav je), ali je zbog povrede lakta bio primoran da preda meč Tomašu Berdihu u četvrtfinalu Vimbldona. Nakon tog meča, objavio je krajem jula na konferenciji za štampu da se zbog teže povrede lakta povlači do kraja sezone. E to je ta prava povreda.

2018.

U Australiji je poražen od Hjona Čunga u tri seta. Početkom februara Đoković je izjavio da je imao operaciju lakta u Švajcarskoj.

Na nasters turniru u Monte Karlu je pobedio Lajovića i Ćorića, ali je zatim poražen od Dominika Tima.

……………………………………

Vimbldon. Đoković je osvojio trinaestu grend slem titulu u karijeri na Vimbldonu.

Posle toga pocinje da igra onako kako to od njega i ocekujemo. I sve dolazi na svoje mesto. Povreda je, znaci, ono od predaje na Vimbldonu 2017. pa do operacije 2018. Sve ostalo je pricam ti pricu. Ma ko da prica tu pricu.

"Hejterskije" ne moze biti. Ali bilo je tako - cas povredjen cas nije povredjen.

Znaci ako je po tebi bio zdrav onda ima neverovatnu konkurenciju. Posto nije gubio od Federera i Nadala, nego od cele ulice. Izgubio u drugom kolu Australije od 117-tog na atp listi. Kad se to jos desilo Novaku Djokovicu.

No1e je u 2017 ispao iz top 10. E ispao iz top 10.

A u 2018-toj je ispao iz top 20. Bio je 22 na ATP listi.

Federer je sada 5-ti a povredjen, a najdalje je pao do 17tog mesta 2017-te. Nikad nije bio 22-gi.

O cemu ti pricas Dule. Hejterski da nema dalje.

Znaci ako je po tebi bio zdrav onda ima neverovatnu konkurenciju. Posto nije gubio od Federera i Nadala, nego od cele ulice. Izgubio u drugom kolu Australije od 117-tog na atp listi. Kad se to jos desilo Novaku Djokovicu.

No1e je u 2017 ispao iz top 10. E ispao iz top 10.

A u 2018-toj je ispao iz top 20. Bio je 22 na ATP listi.

Federer je sada 5-ti a povredjen, a najdalje je pao do 17tog mesta 2017-te. Nikad nije bio 22-gi.

O cemu ti pricas Dule. Hejterski da nema dalje.

Ako je bio povredjen (a nije), onda je isao “na izvatavanje”, sistem APP ( ako prodje prodje) sto je za sportistu njegovog karibra krajnje “nekorektno” (eufemizam). Hocu da verujem da on nije takav. Moj je, Srbin, pa to ne bih ni priznao.

Pored toga cesto mu se desava da kad postigne neki veliki (vazan) cilj ume da izgubi onaj pravi motiv i igra ispod svog nivoa. Osvojio R.G. i stao. Kao sto je i sad u Becu dobio dva meca (da bi bio prvi na kraju godine) i onda “nekorektno” izgubio prvi naredni mec. Pre ce biti da je to bio razlog. Cilj pa demotivacija.

Izgubio u drugom kolu Australije od 117-tog na atp listi. Kad se to jos desilo Novaku Djokovicu.

Za sve postoji prvi put. A i mos misliti? “Njegovo velicanstvo” izgubilo od 117-tog u Australiji. Desava se i pametnima. Cak je i "njegovo velicanstvo" Federer gubio od “nepoznatih” igraca svoj Vimbldon. Sergij Stahovski ga je 2013. izbacio u drugom kolu sa 3:1 (6:7, 7:6, 7:5, 7:6). I zamisli i on je bio tu negde 116-i ili 117-i? Da ne verujes. (Moje podatke uvek moras proveriti – promasim ponekad). (“A ti da si drug sad bi rekao – ma opusti se. Vidis da je bila “kradja” – sve sedmice”). I sta cemo sad. Smak sveta.

A 2018-te je - losing to unseeded South Korean Chung Hyeon (i tek tada se odlucuje za operaciju). Kao da je prvi ili poslednji kome se desilo da izgubi od “nesadjenog”. (Znas ti dobro sta u tenisu i badmintonu znaci – unseeded). Osvajali su takvi i G.S-ove. Ivanisevic 2001. je bio, “visestruki nesadjeni”, 125-i, pa je osvojio titulu. Bilo ih je jos (i tvoj Guga).

Federer je sada peti, a povredjen,
ali znas ti i zasto. Da nije ove zamrznute sezone ko zna gde bi bio. A da li je bio 17-ti ili 22-i znas i sam da je izmedju 3-4 mesta na listi (u tom delu liste) razlika nekad manja od 100 poena. Znaci nista.

Jel` da da istina ne moze biti hejterstvo?

Poslednja izmena:
Ako je bio povredjen (a nije), onda je isao “na izvatavanje”, sistem APP ( ako prodje prodje) sto je za sportistu njegovog karibra krajnje “nekorektno” (eufemizam). Hocu da verujem da on nije takav. Moj je, Srbin, pa to ne bih ni priznao.

Pored toga cesto mu se desava da kad postigne neki veliki (vazan) cilj ume da izgubi onaj pravi motiv i igra ispod svog nivoa. Osvojio R.G. i stao. Kao sto je i sad u Becu dobio dva meca (da bi bio prvi na kraju godine) i onda “nekorektno” izgubio prvi naredni mec. Pre ce biti da je to bio razlog. Cilj pa demotivacija.

Izgubio u drugom kolu Australije od 117-tog na atp listi. Kad se to jos desilo Novaku Djokovicu.

Za sve postoji prvi put. A i mos misliti? “Njegovo velicanstvo” izgubilo od 117-tog u Australiji. Desava se i pametnima. Cak je i "njegovo velicanstvo" Federer gubio od “nepoznatih” igraca svoj Vimbldon. Sergij Stahovski ga je 2013. izbacio u drugom kolu sa 3:1 (6:7, 7:6, 7:5, 7:6). I zamisli i on je bio tu negde 116-i ili 117-i? Da ne verujes. (Moje podatke uvek moras proveriti – promasim ponekad). (“A ti da si drug sad bi rekao – ma opusti se. Vidis da je bila “kradja” – sve sedmice”). I sta cemo sad. Smak sveta.

A 2018-te je - losing to unseeded South Korean Chung Hyeon (i tek tada se odlucuje za operaciju). Kao da je prvi ili poslednji kome se desilo da izgubi od “nesadjenog”. (Znas ti dobro sta u tenisu i badmintonu znaci – unseeded). Osvajali su takvi i G.S-ove. Ivanisevic 2001. je bio, “visestruki nesadjeni”, 125-i, pa je osvojio titulu. Bilo ih je jos (i tvoj Guga).

Federer je sada peti, a povredjen,
ali znas ti i zasto. Da nije ove zamrznute sezone ko zna gde bi bio. A da li je bio 17-ti ili 22-i znas i sam da je izmedju 3-4 mesta na listi (u tom delu liste) razlika nekad manja od 100 poena. Znaci nista.

Jel` da da istina ne moze biti hejterstvo?

Koja istina. Pises gluposti. Nije bio povredjen, a operisao lakat. Alo. Razmisli malo pre nego sto napises ovakve gluposti.

Postigao uspeh, pa onda sta, 2 i po godine nije mogao da se sastavi sa reketom.

A Federer izgubio na kom Vimbldonu. Onom koji je Marej morao da osvoji. Pa su njemu i Nadalu rekli da ispadnu odmah, da se ne cimaju bez veze.

Koja istina. Pises gluposti. Nije bio povredjen, a operisao lakat. Alo. Razmisli malo pre nego sto napises ovakve gluposti.

A Federer izgubio na kom Vimbldonu. Onom koji je Marej morao da osvoji. Pa su njemu i Nadalu rekli da ispadnu odmah, da se ne cimaju bez veze.

Pravi si umetnik u izvrtanju i genijalnim objasnjavanjima gde se, zasto se i kako se nesto dogodilo (Vimbldon 2013.). I na ne odgovaranju na ono sto te covek pita. Mali “lukavac”.

Nikad nisam rekao da nije povredjen ni da nije operisao lakat!? Svakome bi bilo ispod casti tako nesto tvrditi. Tebi ocigledno ne. To ne govori nista lepo o tebi. Naprotiv.

.... "Nakon tog meča, objavio je krajem jula na konferenciji za štampu da se zbog teže povrede lakta povlači do kraja sezone". E to je ta prava povreda.

2018.

U Australiji je poražen od Hjona Čunga u tri seta. Početkom februara Đoković je izjavio da je imao operaciju lakta u Švajcarskoj. Pominjem operaciju.

Na masters turniru u Monte Karlu je pobedio Lajovića i Ćorića, ali je zatim poražen od Dominika Tima (znaci vec igra).

Stvarno pises budalastine. Gde nadje te 2 i po godine?

2016. Na pocetku odlicna.

Sredina godine: Zatim je osvojio 30 masters u karijeri pobedivši u Torontu Keija Nišikorija u dva seta. Na Ju es openu je igrao u finalu gde je poražen od Švajcarca Stanislasa Vavrinke sa 3:1

Poslednji turnir sezone Đoković je odigrao u Londonu. U grupi je redom pobedio: Dominika Tima 6:7(10), 6:0, 6:2, zatim Miloša Raonića 7:6(5), 7:6(5) i na kraju Davida Gofana 6:1, 6:2. U polufinalu je pobedio Keija Nišikorija rezultatom 6:1, 6:1, a gubi u finalu od Endija Marija 3.6, 4:6.
Srpski teniser godinu završava na drugom mestu, sa odnosom pobeda i poraza u singlu od 65-9, a u dublu 1-4. Osvojio je 7 trofeja i nešto više od 12,6 miliona dolara.

Za mene je ovo odlicno. Cak i kraj godine.

2017. Đoković je na startu sezone osvojio 67. titulu u karijeri u Dohi, pošto je u finalu pobedio Marija u tri seta.
Na masters turniru u Madridu, Đoković je izgubio u polufinalu od Nadala u dva seta. Sedam dana kasnije, Đoković je odigrao mnogo bolje i stigao je do finala mastersa u Rimu gde je poražen od Aleksandra Zvereva.

Đoković je osvojio ATP 250 turnir u Istbornu, ukupno 68 u karijeri. Dobar pocetak i sredina godine.

Onda ide prava povreda Vimbldon 2017. Pola godine pauza pa operacija u februaru.
Ne postoje nikakve 2,5 godine gde nije mogao da se sastavi sa reketom. To sto ti mislis da NO1E mora da pobedi na svakom turniru gde se pojavi tvoj je problem.
Kao sto vidis opet pomenuta povreda i operacija. Samo izmisljas da ih ne pominjem.

Kakve veze ima ispadanje Federera i Nadala sa tog Vimbldona (2013.) i pobeda Marija nad Noletom. Da li je to opet jadni i muceni Nole morao da “pusti” Marija da osvoji Vimbldon? Bio je tu jednom jedan Blajbi koji je govorio da Nole “kao mali keric” mora da “slusa” ATP i gubi meceve jer ga vise nece zvati da igra. On je to tvrdio za Noleta poletarca, a ti to tvrdis za Noleta iz 2013-e koji cini cast turnirima na kojima ucestvuje. Ti ga nadmasi u Noletovom ponizavanju. O “naredjivanju” Federeru i Nadalu glupo je i razmisljati. Vidis li koliko gluposti ili izmisljotina napisa u samo jednom postu? Nemerljivih gluposti.

Poslednja izmena:

Pravi si umetnik u izvrtanju i genijalnim objasnjavanjima gde se, zasto se i kako se nesto dogodilo (Vimbldon 2013.). I na ne odgovaranju na ono sto te covek pita. Mali “lukavac”.

Nikad nisam rekao da nije povredjen ni da nije operisao lakat!? Svakome bi bilo ispod casti tako nesto tvrditi. Tebi ocigledno ne. To ne govori nista lepo o tebi. Naprotiv.

.... "Nakon tog meča, objavio je krajem jula na konferenciji za štampu da se zbog teže povrede lakta povlači do kraja sezone". E to je ta prava povreda.

2018.

U Australiji je poražen od Hjona Čunga u tri seta. Početkom februara Đoković je izjavio da je imao operaciju lakta u Švajcarskoj. Pominjem operaciju.

Na masters turniru u Monte Karlu je pobedio Lajovića i Ćorića, ali je zatim poražen od Dominika Tima (znaci vec igra).

Stvarno pises budalastine. Gde nadje te 2 i po godine?

2016. Na pocetku odlicna.

Sredina godine: Zatim je osvojio 30 masters u karijeri pobedivši u Torontu Keija Nišikorija u dva seta. Na Ju es openu je igrao u finalu gde je poražen od Švajcarca Stanislasa Vavrinke sa 3:1

Poslednji turnir sezone Đoković je odigrao u Londonu. U grupi je redom pobedio: Dominika Tima 6:7(10), 6:0, 6:2, zatim Miloša Raonića 7:6(5), 7:6(5) i na kraju Davida Gofana 6:1, 6:2. U polufinalu je pobedio Keija Nišikorija rezultatom 6:1, 6:1, a gubi u finalu od Endija Marija 3.6, 4:6.
Srpski teniser godinu završava na drugom mestu, sa odnosom pobeda i poraza u singlu od 65-9, a u dublu 1-4. Osvojio je 7 trofeja i nešto više od 12,6 miliona dolara.

Za mene je ovo odlicno. Cak i kraj godine.

2017. Đoković je na startu sezone osvojio 67. titulu u karijeri u Dohi, pošto je u finalu pobedio Marija u tri seta.
Na masters turniru u Madridu, Đoković je izgubio u polufinalu od Nadala u dva seta. Sedam dana kasnije, Đoković je odigrao mnogo bolje i stigao je do finala mastersa u Rimu gde je poražen od Aleksandra Zvereva.

Đoković je osvojio ATP 250 turnir u Istbornu, ukupno 68 u karijeri. Dobar pocetak i sredina godine.

Onda ide prava povreda Vimbldon 2017. Pola godine pauza pa operacija u februaru.
Ne postoje nikakve 2,5 godine gde nije mogao da se sastavi sa reketom. To sto ti mislis da NO1E mora da pobedi na svakom turniru gde se pojavi tvoj je problem.
Kao sto vidis opet pomenuta povreda i operacija. Samo izmisljas da ih ne pominjem.

Kakve veze ima ispadanje Federera i Nadala sa tog Vimbldona (2013.) i pobeda Marija nad Noletom. Da li je to opet jadni i muceni Nole morao da “pusti” Marija da osvoji Vimbldon? Bio je tu jednom jedan Blajbi koji je govorio da Nole “kao mali keric” mora da “slusa” ATP i gubi meceve jer ga vise nece zvati da igra. On je to tvrdio za Noleta poletarca, a ti to tvrdis za Noleta iz 2013-e koji cini cast turnirima na kojima ucestvuje. Ti ga nadmasi u Noletovom ponizavanju. O “naredjivanju” Federeru i Nadalu glupo je i razmisljati. Vidis li koliko gluposti ili izmisljotina napisa u samo jednom postu? Nemerljivih gluposti.

Rekao si u prvoj recenici covece.

"Ako je bio povredjen (a nije)" - tvoja prva recenica iz prethodnog posta. Prva.

U prvoj recenici kazes da nije bio povredjen. Onda kad ti odgovorim ti se vadis da nikad nisi rekao da nije bio povredjen.

Nema potrebe da citam dalje kad te uhvatim u lazi u prvoj recenici.

"Ako je bio povredjen (a nije)" - tvoja prva recenica iz prethodnog posta. Prva.

U prvoj recenici kazes da nije bio povredjen. Onda kad ti odgovorim ti se vadis da nikad nisi rekao da nije bio povredjen.

Sve opricano vec sto puta, ali hajde jos jednom.

Znas dobro na koji period se odnosi - nije povredjen (odnosi se na period u kojem se naosvajao titula). Kako bi i mogao da osvaja titule povredjen!?

I nije bio povredjen sem u onom period za koji kazem da jeste. Stoti put, na sto mesta:
Povreda je, znaci, ono od predaje na Vimbldonu 2017. pa do operacije 2018. Sve ostalo je pricam ti pricu. Ma ko da prica tu pricu.

Sad si jos postao prost i nevaspitan (da ne kazem nesto grublje). "Uvek smo najogorceniji kad branimo jednu nevrijednost u nama". Samo nevaspitan covek moze da kaze da je nekog "uhvatio u lazi". Uhvatio ga je da ne govori istinu (ako ga je uopste i uhvatio). A jasno je, i tebi, da ga nije uhvatio. Ali dobro, od tebe se nista bolje nije ni moglo ocekivati. Pokazao si to vise puta.

To da nisi citao dalje obicna je neistina. Procitas ti to jako pazljivo. Kao i uvek, ali pokusavas da "smugnes" jer nemas nikakve suvisle odgovore.

Pravi si umetnik u izvrtanju i “genijalnim” objasnjavanjima na ono sto te covek pita. Mali “lukavac”. Da dodam majstor si u tome. Velemajstor, svetski prvak. Ali kad te covek pritera uza zid dolazi faza “lukavog” izvlacenja iz nebranog grozdja. I uvek nanovo. I uvek naravno bezuspesno jer ni na obicna pitanja nemas nikakav konkretan, a istinit odgovor.

Evo samo nekih pitanja na koji nismo dobili odgovor:

Gde nadje te 2 i po godine u kojima se nije sastavio sa reketom, a osvojio onoliko titula?

Reci nam koja je, konkretno, bila ta povreda, kad je tacno nastala i kad se od nje izlecio (oporavio). Da se mi ne mucimo. Da li je zbog te povrede propustao G.S-ove (osim Amerike) ili je na njima igrao? Nema odgovora.
(I molim te prestani da govoris - povredjen je, povredjen je. Molim te pomeri se s mesta, ne huli na boga!)

Nemoj opet navoditi ovaj clanak. Videli smo da u njemu nema bas neceg mnogo relevantnog.

Kako to igra povredjen, a vodi racuna o svom telu? Videli smo da Federer preskace O.I. pri samoj pomisli da se moze povrediti. On vodi racuna o svom telu.

Zasto je nemoguce da Nole ispadne od 117-tog? Da li je on stvarno neko bozanstvo kojem to ne moze da se desi? Ispadao je i Federer.

Federer je sada peti, a povredjen, ali znas ti i zasto. Stvarno, kad se vec frljas "tim mestima" (17-ti - 22-gi) znas li na kom mestu bi bio da sezona nije zamrznuta? Opet nikakav odgovor.

Kakve veze ima ispadanje Federera i Nadala sa tog Vimbldona (2013.) i pobeda Marija nad Noletom? Da li je to opet jadni i muceni Nole morao da “pusti” Marija da osvoji Vimbldon? Bio je tu jednom jedan Blajbi koji je govorio da Nole “kao mali keric” mora da “slusa” ATP i gubi meceve jer ga vise nece zvati da igra. On je to tvrdio za Noleta poletarca, a ti to tvrdis za Noleta iz 2013-e koji cini cast turnirima na kojima ucestvuje. Ti ga nadmasi u Noletovom ponizavanju. O “naredjivanju” Federeru i Nadalu glupo je i razmisljati. Ni na ovo nema odgovora. Nikad ni na sta nema direktnog odgovora. A pitanja bi bilo jos. Ali odgovora ne bi bilo.

Dule prestani da se pravis blesav.

Na sve ti je odgovoreno 100 puta.

Cuj koja je povreda. Pa povreda lakta koji je operisao. Nisi bas toliko glup da nisi u stanju da to shvatis. Lepo pise u clanku.
A nastala je od igranja tenisa. Nije obarao ruke ili radio na dokovima.

Nisi ortoped pa da komentarises detalje povrede i operacije. Mada imas i to na netu. Potrazi malo.

Kojih se to silnih titula naosvajao od RG-a 2016 do povratka 2018. GS nije sigurno posto nije osvojio nijedan od 8 GS-ova.
Osvojio je 4 od 4, pa 0 od 8.
Stvarno samo hejter moze da prica takve gluposti da nije bio povredjen i da je bio ok i da jos nije imao nikakvu konkurenciju.

Poslednja izmena od moderatora:

Cuj koja je povreda. Pa povreda lakta koji je operisao. Nisi bas toliko glup da nisi u stanju da to shvatis. Lepo pise u clanku.
A nastala je od igranja tenisa. Nije obarao ruke ili radio na dokovima.

Nisi ortoped pa da komentarises detalje povrede i operacije. Mada imas i to na netu. Potrazi malo.

Kojih se to silnih titula naosvajao od RG-a 2016 do povratka 2018. GS nije sigurno posto nije osvojio nijedan od 8 GS-ova.
Stvarno samo hejter moze da prica takve gluposti da nije bio povredjen i da je bio ok i da jos nije imao nikakvu konkurenciju.

Klasika. Kad ne znas sta da odgovoris ide ono poznato uopstavanje i izvrdavanje. “Sve ti je vec odgovoreno”. Pa sta je to odgovoreno? Nista - pravis se blesav. Odgovori vise. Rekli smo stavku po stavku. Nije odgovoreno ni na sta. Bilo bi me stid i sramota. Ne samo od mene nego i od svih ovde. I njih interesuju odgovori na sva ova pitanja. Postavljeno ti je "deset" konkretnih pitanja, a ni jedan konkretan odgovor. Stvarno se pravis blesav.

Cuj koja je povreda. Pa povreda lakta koji je operisao. Nisi bas toliko glup da nisi u stanju da to shvatis. Lepo pise u clanku. A nastala je od igranja tenisa. Nije obarao ruke ili radio na dokovima.

Pise i na tarabi. Lakat je povredio na Vimbldonu 2017-e, a operisao u februaru 2018-e. Kakve crne dve godine?
Nisam glup, ali ti, ako tvrdis da je povredjen dve godine, sigurno jesi.

Evo ti, po stoti put, presek kroz te dve godine. I ne vrdaj vise nego, ako si covek, odgovori direktno. Gde su te povrede? Odgovora nece biti kao ni do sada (kao ni za ona pitanja dole). Genije za vrdanje, za izbegavanja odgovora. Malo je tuzno biti genije za "to".

2016.
Konačnim osvajanjem Rolan Garosa, Đoković je postao prvi teniser, nakon Roda Lejvera 1969, sa pobedama na sva četiri grend slem turnira u nizu.
Đoković je osvojio 30 masters u karijeri pobedivši u Torontu Keija Nišikorija u dva seta. Na Ju es openu je igrao u finalu gde je poražen od Švajcarca Stanislasa Vavrinke sa 3:1. Znaci cim ne osvoji G.S. na kojem ucestvuje - povredjen je. Genijalno. A dosao do finala. Na pretposlednjem mastersu sezone u Šangaju, Đoković je izgubio u polufinalu od 15 nosioca Bautiste Aguta iz Španije. Na mastersu u Parizu je ispao u četvrtfinalu.
Poslednji turnir sezone Đoković je odigrao u Londonu. U grupi je redom pobedio: Dominika Tima 6:7(10), 6:0, 6:2, zatim Miloša Raonića 7:6(5), 7:6(5) i na kraju Davida Gofana 6:1, 6:2. U polufinalu je pobedio Keija Nišikorija rezultatom 6:1, 6:1, a gubi u finalu od Endija Marija 3.6, 4:6,

Rezultat u 2016. Odnos pobeda i poraza u singlu od 65-9, a u dublu 1-4. Osvojio je 7 trofeja i nešto više od 12,6 miliona dolara. Ovo povredjen covek ne osvaja.
Nigde niko nije spomenuo nikakvu povredu i ovo se ne moze osvojiti povredjen. Ko god kaze da moze govori neistinu pa makar to bio i bog otac. Pricaj sta god hoces. I odgovori vise koja je to povreda!?
Znaci ti se pravis se blesav i izbegavas direktan odgovor.

2017.
Đoković je na startu sezone osvojio 67. titulu u karijeri u Dohi, pošto je u finalu pobedio Marija u tri seta. Znaci zdrav je. U drugom kolu Australijan opena je iznenađujuće poražen od Denisa Istomina sa 3:2.

Tu sam te pitao – zasto ne moze da izgubi od 117-og? Odgovora naravno nema.

Na masters turniru u Madridu, Đoković je izgubio u polufinalu od Nadala u dva seta. Sedam dana kasnije, Đoković je odigrao mnogo bolje i stigao je do finala mastersa u Rimu gde je poražen od Aleksandra Zvereva iz Nemačke.

Đoković je osvojio ATP 250 turnir u Istbornu, ukupno 68 u karijeri. Znaci zdrav kao dren.
Zbog povrede lakta bio primoran da preda meč Tomašu Berdihu u četvrtfinalu Vimbldona. Nakon tog meča, objavio je krajem jula na konferenciji za štampu da se zbog teže povrede lakta povlači do kraja sezone.

JEDINA POVREDA KOJA SE ZVANICNO POMINJE ZA TE TVOJE FAMOZNE DVE GODINE. Navedi neku drugu.

2018.

Prvi meč posle šest meseci pauze je odigrao na egzibicionom turniru Kujong klasik; pobedio je Dominika Tima u dva seta. Reci mi koja bi to budala igrala egzibicione turnire povredjena? Prvi zvanični turnir na kom je nastupio bilo je Otvoreno prvenstvo Australije, a poražen je u četvrtom kolu od Hjona Čunga u tri seta. Početkom februara Đoković je izjavio da je imao operaciju lakta u Švajcarskoj. To je ta jedina operacija. Vec igra na masters turniru u Monte Karlu je pobedio Lajovića i Ćorića, ali je zatim poražen od Dominika Tima. Znaci povreda je proslost.

Nisam ortoped, ali sam “blizu”. A i ne treba biti ortoped pa videti da povrede nema (sem one na Vimbldonu) jer povredjen covek ne igra, a ne jos i pobedjuje. Kad ima na netu nadji ti. Ja sam vec sve pronasao.

Ma sta me briga sta je od G.S-a osvojio. Na svakom, osim Amerike 2017-e je igrao. Znaci bio je zdrav.

Kao sto vidis nema nikakvih gluposti. I to o konkurenciji stalno izvrces. Rekao sam da nema nikakve nove, mladje konkurencije. Kao sto je Federer dobio vec sa Nadalom 2005-e pa sa Noletom i Marijem 2006-e. Znaci sve sama susta istina.
Joj kako se nekima, a zna se kojima, tesko izviniti. Ali sta ces, sto rece onaj, ima gi razni.

Evo ti jos jednom neka od pitanja na koja ne dobismo odgovor. Znam da necemo ni sada, ali eto samo pitam.

Gde nadje te 2 i po godine u kojima se nije sastavio sa reketom, a osvojio onoliko titula? Kakve god da su.

Reci nam koja je, konkretno, bila ta povreda, kad je tacno nastala i kad se od nje izlecio (oporavio). Da se mi ne mucimo. Da li je zbog te povrede propustao G.S-ove (osim Amerike) ili je na njima igrao? Nema odgovora.

Kako to igra povredjen, a vodi racuna o svom telu? Videli smo da Federer preskace O.I. pri samoj pomisli da se moze povrediti. On vodi racuna o svom telu.

Zasto je nemoguce da Nole ispadne od 117-tog? Da li je on stvarno neko bozanstvo kojem to ne moze da se desi? Ispadao je i Federer.

Federer je sada peti, a povredjen, ali znas ti i zasto. Stvarno, kad se vec frljas "tim mestima" (17-ti - 22-gi) znas li na kom mestu bi bio da sezona nije zamrznuta? Opet nikakav odgovor.

Kakve veze ima ispadanje Federera i Nadala sa tog Vimbldona (2013.) i pobeda Marija nad Noletom? Da li je to opet jadni i muceni Nole morao da “pusti” Marija da osvoji Vimbldon? Bio je tu jednom jedan Blajbi koji je govorio da Nole “kao mali keric” mora da “slusa” ATP i gubi meceve jer ga vise nece zvati da igra. On je to tvrdio za Noleta poletarca, a ti to tvrdis za Noleta iz 2013-e koji cini cast turnirima na kojima ucestvuje. Ti ga nadmasi u Noletovom ponizavanju. O “naredjivanju” Federeru i Nadalu glupo je i razmisljati.

Ni na ovo nema odgovora. Nikad ni na sta nema direktnog odgovora. A pitanja bi bilo jos. Ali odgovora ne bi bilo.
Hajde budi covek, stisni petlju pa jednom i ti reci - izvini(te). Pa neka bude i samo - izvinite, ako ti je tesko da se izvinis meni licno. Ma nema od toga nista. Mnogo ja to trazim od tebe.

Poslednja izmena:
Konkretno je bila povreda lakta koja je poznata svima na svetu. Jedino tebi hejteru nije poznata.

Novak Djokovic kad je zdrav ne gubi covek cele godine.

A ti si skrpio sta? Neki tamo Istborn i ispadanje od 117tog igraca u drugom kolu Ao za 2 godine.

Gde su te silne titule kojih se naosvajao. Sta nema ih. Pojala maca.

Bas te briga sto nije osvojio. A briga te da pljujes, da pises kako Novak nema konkurenciju, za to imas motiva. A cim ti nesto ne odgovora bas te briga.

E pa evo i mene bas briga sta ti pises.

I sta kazes nisi uspeo da najdes. Toliko si dokon da pises kilometarske mrzilacke postove, a nisi u stanju da nadjes nesto na netu.

Evo posle pretrage od 1 sekunde.

http://informer.rs/sport/tenis/3664...-novak-opet-tabletama-trazi-dugorocno-resenje
22. 01. 2018.
Od početka Australijan opena Novak Đoković bio je na tabletama koje je pio i tokom minulih godinu i po dana zbog povrede lakta, priznao je srpski teniser, a ne odbacuje ni operaciju ovog puta, jer ne želi više kratkoročna rešenja

Znaci godinu i po dana na tabletama zbog povrede lakta. Godinu i po dana od januara 2018 je jul 2016-te godine.

Konkretno je bila povreda lakta koja je poznata svima na svetu. Jedino tebi hejteru nije poznata.

A ti si skrpio sta? Neki tamo Istborn i ispadanje od 117tog igraca u drugom kolu Ao za 2 godine.

Bas te briga sto nije osvojio. A briga te da pljujes, da pises kako Novak nema konkurenciju, za to imas motiva. A cim ti nesto ne odgovora bas te briga.

I sta kazes nisi uspeo da najdes. Toliko si dokon da pises kilometarske mrzilacke postove, a nisi u stanju da nadjes nesto na netu.

http://informer.rs/sport/tenis/3664...-novak-opet-tabletama-trazi-dugorocno-resenje
22. 01. 2018.
Od početka Australijan opena Novak Đoković bio je na tabletama koje je pio i tokom minulih godinu i po dana zbog povrede lakta, priznao je srpski teniser, a ne odbacuje ni operaciju ovog puta, jer ne želi više kratkoročna rešenja

Znaci godinu i po dana na tabletama zbog povrede lakta. Godinu i po dana od januara 2018 je jul 2016-te godine.

E ako dezinformer kaže, to mora da je istina! :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

22. 01. 2018.

U redu. Tebe je briga sta ja pisem i mene je briga sta ti pises. Necemo vise.

Titule nisu samo Istborn. Ima tu i vecih titula i boljih rezultata. Nisu jedino titule na G.S-u titule. A da ispadnes od goreg od sebe nije njegov “pronalazak”. Gube to mnogi. (Federer od Stahovskog. Isto bio oko 117-tog mesta).

Sto se tice povrede lakta ako je od pocetka bila tako ozbiljna nije ju tako trebalo leciti. Ili mnogo duze pauze (mirovanje) ili operacija. To bi mu svaki ozbiljan ortoped savetovao. Ne mogu se stalno piti lekovi protiv bolova i bez prestanka igrati na turnirima. (Federer zbog povrede ne igra celu godinu).

NOVAK POSLAO RUSA U PENZIJU! Safin u svom stilu o kraju karijere!

informer.rs 01. 12. 2020.

Legendarni Marat Safin, nekada najbolji teniser sveta i dva puta grend slem šampion, uporedio je sadašnje vreme sa onim kada je igrao

Safin je završio karijeru u 29. godini, jer više nije mogao da parira Novaku Đokoviću, Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

- U ovom sportu ste ili među prvih pet ili vas nema nigde. Nisam želeo da igram tenis kao 11, 12. ili 20. na svetu. Igraš protiv mladih tenisera, hvata te umor, a moraš da trčim sa povredom kolena. Samo vas diskredituju - počeo je Safin i dodao:

- Oduvek sam verovao da je najbolje prestati sa sportom pre nego što vas sam napusti. Da me koleno nije toliko mučilo mogao bih da igram još nekoliko godina, ali nisam mogao. Umorio sam se od svega i bilo mi je dosadno.

Safin kaže da je izgubio motivaciju, ali imao i zanimljivu poruku.

- Nisam imao motivaciju, bilo mi je dosadno i počeo sam da gubim od nepoznatih igrača. Ako više ne možete da pobedite igrače kao što su Federer, Nadal i Đoković, zašto igrate? - poručio je Rus u svom stilu.

Tu nedavno bio je ovde jedan clanak u kojem je Safin "diskutovao na razne teme". I mnogima se jako svideo. Pozivali su se na njega samo tako. Ne znam kako ce im se svideti ovo sad - "Igraš protiv mladih tenisera. ... .Samo vas diskredituju".
Upravo ono sto sam oduvek tvrdio - opasniji su ti mladi (oni te salju u penziju). A novih mladih nema godinama. Naravno da nesto valjaju. (Vidi i sta o njima misli Ilke).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back