12 hiljada
Domaćin
- Poruka
- 4.256
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad jaci tenis,igra napredujeAli kakva konkurencija narode... Pa čovek nije igrao pola godine zbog povrede i dođe do polufinala GS. Strašna konkurencija! Najbolja svih vremena!

Nikad jaci tenis,igra napreduje

Ocekivao se tesan mec izmedju Cilica i Federera, pobeda uz preokret je ipak pokazala da i u ovom veteranskom modu Federer moze odigrati na iskustvo i pobediti. Na drugoj strani Raonic ulazi kao favorit, uz to veteran je igrao maratonski mec pa ce sigurno biti i iscrpljeniji naravno ne treba ga otpisati ali mislim da je ovo prilika za Raonica da udje u finale.
Marej je favorit turnira i mislim da bi bilo i ocekivano da osvoji svoj treci slem, posle toliko izgubljenih finala i konstantnog prisustva u vrhu, to bi bilo i najpostenije, sve drugo bi bilo iznenadjenje ipak mislim da on ovu priliku nece propustiti i ocekujem njegovo finale sa Raonicem a ukoliko Federer bude to bi finalu dalo veci medijski publicitet i draz.

Strasno mi je i da pomislim samo sta bi im radio u takvoj formiKralj u formi iz 2008. godine bi osvojio WB titulu ove godine bez izgubljenog gema!

Strasno mi je i da pomislim samo sta bi im radio u takvoj formi

Brutalno bi ih demolirao. Proglasili bi ga krivim za zločin protiv čovečnosti

Evo ti objašnjenje, kad već nemaš veze sa mozgom
https://sr.wikipedia.org/sr/Злочин_против_човечности
регулисан са ратним злочинима

Nikad jaci tenis,igra napreduje
Bilo koji od ove dvojice "pojeo" bi danas Federera za veceru. I to kao predjelo. Mada ga je Tsonga bas uprskao na kraju. Morao je da startuje sa brejkom u petom setu.
Tsonga nema tu tenisku silu da dobije ni jednog od velike četvorke. Ni Federera.
Naravno da je u open eri. 1972. AO. Tada je imao 38 godina. Sa 40 godina je igrao 2 finala GS-a protiv Konorsa i izgubio.
Mozda sada nema, ali u vreme kad je bio teniser u naponu snage "obrtao" je on Federeru 0:2 u 3:2 i to u "njegovom hramu" (Vimbldonu). To je bilo ono vreme kada su, ovi sadasnji starci, koji nazalost uglavnom i danas "kolo vode" u vrhunskom tenisu, igrali svoj najbolji tenis i tadasnju konkurenciju cinili mnogo jacom od ove danasnje.
- - - - - - - - - -
Hm. Cudna mi cuda. Porazio nekog Malkolma Andersona koji je svoj jedini slem osvojio kad su tenis igrali samo njegovi drugari i zemljaci, Australijanci. Konkurencija “skoro” nikakva. Sala mala. U to vreme se igrao odlican tenis.
Ta finala je izgubio (kao 40-njak) od Konorsa koji je bio (relativno) dobar igrac. Sala velika.
Konors je tokom karijere devet puta dolazio na prvo mesto ATP liste, ukupno 268 nedelja (160 nedelja u cugu).
Osvojio je 8 slemova i za sada rekordnih 109 titula. Niko mu se nece moci ni primaci sem Noleta koji ce mu taj rekord preoteti.

Samo bih dodao da će mu Nole taj rekord preoteti malo sutra
Samo bih dodao da će mu Nole taj rekord preoteti malo sutra

Са свим својим прогнозама си трефио мимо мете. А ова ти је и мимо стрелишта. Благе везе ти немаш.

Bitno da je Kveri trefio pravo u centarСа свим својим прогнозама си трефио мимо мете. А ова ти је и мимо стрелишта. Благе везе ти немаш.

Bitno da je Kveri trefio pravo u centar
То нисте прогнозирали.

То нисте прогнозирали.