Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nalbandijan, Davidenko, Rodik, Hjuit, Safin i kompanija nisu mladi lavovi za Federera vec njegovi vrsnjaci. Ne mogu ni u ludilu da se porede sa Novakovim vrsnjacima Nadalom, Marejem, Vavrinkom, Delpom, Cilicem koji su uzeli 20 GS titula...

Pa to ti i ja pricam. Nole nema dobrih (trebalo bi odlicnih mladjih od sebe) kao sto je imao Federer. Prvo i najvise Nadal (unistio ga – uzeo mu 6 slemova), a zatim neshvatljivo kasnije Nole (jer je za nas najtalentovaniji od svih i morao je ranije da uzima slemove Federeru, a ne tek od 2014. – 3 slema) i Mari (koji je najtalentovaniji od svih) samo za Vilandera – ni jedan.
Tacno je da je Nole od svoje eksplozije 2011. sprecio Nadala da uzme tri slema, ali je isto tako tacno da je tri slema od njega i izgubio.

- - - - - - - - - -

Ok. Hajde onda potvrdi ono sto si pisao u prethodnim odgovorima o noletu nekakvom drugom metodologijom ili naukom, naravno, sa referenciranim izvorima kako bih mogao da proverim.
Onda ću da vidim da li si u pravu.

Nema tu nikakvih specijalnih referenciranih izvora. Mozes ih naci gde hoces - vrlo lako po njihovim biografijama. Samo ih potrazi.

- - - - - - - - - -

Hehe,istina :D

- - - - - - - - - -

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nego sta mislite,kakve su sanse da KRALJ uzme wimbledon?

Nije bas u najboljoj formi,ali mozda je cak i ovo dovoljno da dobije kilavog Murrya u finalu? :think:

Prvo skoci pa reci - hop. Kako igra ove godine (samo do prvog jaceg protivnika) nece on ni doci do finala.

Hehe,istina :D

- - - - - - - - - -

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nije bas u najboljoj formi,ali mozda je cak i ovo dovoljno da dobije kilavog Murrya u finalu? :think:

Pa lepo bi bilo da osvoji jubilarni, 18 GS baš na WB :D Samo da ne odigra neko od protivnika vanserijski dobar meč.

- - - - - - - - - -

Vaše fore su pitanje poreza i mesta stanovanja. Dakle, imbecilnog karaktera. :maniíkir:

To je samo jedan aspekt prozivanja. Mnogo je širi dijapazon fora, samo ti ih nekad shvatiš a nekad ne :D

Pa to ti i ja pricam. Nole nema dobrih (trebalo bi odlicnih mladjih od sebe) kao sto je imao Federer. Prvo i najvise Nadal (unistio ga – uzeo mu 6 slemova), a zatim neshvatljivo kasnije Nole (jer je za nas najtalentovaniji od svih i morao je ranije da uzima slemove Federeru, a ne tek od 2014. – 3 slema) i Mari (koji je najtalentovaniji od svih) samo za Vilandera – ni jedan.
Tacno je da je Nole od svoje eksplozije 2011. sprecio Nadala da uzme tri slema, ali je isto tako tacno da je tri slema od njega i izgubio.

I u osvajanju zadnja 4 slema pobeđivao u finalima uvek drugog na atp listi.

- - - - - - - - - -

Kad nema najboljeg i Kirgios je favorit.

Nole je uzeo najvise GS-a protiv velike cetvorke 11 tako da nema sta da mu se zameri, Nadal 10, Federer 6, Marej 2. Federer je skupio 11 GS-a u vreme mnogo slabije konkurencije.

Pa lepo bi bilo da osvoji jubilarni, 18 GS baš na WB :D Samo da ne odigra neko od protivnika vanserijski dobar meč.

- - - - - - - - - -

To je samo jedan aspekt prozivanja. Mnogo je širi dijapazon fora, samo ti ih nekad shvatiš a nekad ne :D

Инфантилно мишљење. Форе су вам пљување и баљезгање по форуму.

- - - - - - - - - -

Nole je uzeo najvise GS-a protiv velike cetvorke 11 tako da nema sta da mu se zameri, Nadal 10, Federer 6, Marej 2. Federer je skupio 11 GS-a u vreme mnogo slabije konkurencije.

У време никакве конкуренције.:rtfm:

Da,nije zbog brojki,17-18 svejedno.

Vec sto bi postao najstariji GS osvajac,kad vec drzi sve rekorde aj i ovo :D

Najstariji osvajač plus najviše GS titula u istoriji :D Extra!

- - - - - - - - - -

Инфантилно мишљење. Форе су вам пљување и баљезгање по форуму.

- - - - - - - - - -

У време никакве конкуренције.:rtfm:

Za razliku od tebe koji se ponavljaš kao pokvarena ploča godinama. I već unapred znam šta ćeš da napišeš (ništa pametno).

“Stvar je u tome što je Novak postavio granicu veoma visoko i navikli smo da gledamo kako pobeđuje mečeve u kojima ne igra dobro, ali sada nije pronašao izlaz.
To je ono ljudsko u sportu, i on je samo čovek, izgubio je i to je to.
Kao što je i rekao, bio je mentalno umoran i siguran sam da će se vratiti na Olimpijskim igrama i potom na US openu“, kaže za B92 Tim Henman...

Bila sam sest dana na moru .Nisam pratila turmir.
Spasila sam sebe stresa jer za mene je Noletovo rano ispadanje stres.
Setajuci i obilazeci male radnjice naisla sam na mogucnost da kupim divmu bijelu maicu .
Na toj maici sam nalijepila Novakovu sliku i castila sebe .
Znam dok god budem imala tu maici sjecacu se ovogodisnjeg Vimbldona .

a49e88668aaa46899bab0ff360a07401.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back