Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocekivao se tesan mec izmedju Raonica i Federera i kao sto sam i najavio prednost sam dao Raonicu jer je mladji i trava mu je najjaca podloga, Federer je imao vec jedan tezak mec i znalo se da u 5 setova nema sta da trazi. Svoju sansu je propustio u 4 setu gde je mogao ranije brejk napraviti, kasnije je sve vise gresio, umor ga je stigao i pad koncetracije, cinjenica je da Raonic u 5 setu je dominirao, sigurno svoje gemove osvajao a Federer se znatno vise mucio na svoje gemove gde je bila cesto razlika.
Ocekivano finale gde ocekujem pobedu Mareja i njegov treci slem.

Ja u polufinalu, a No... :rotf:

rs6dly.jpg

Izvinjavam se, na pitanju, ali ovih dana sam u obavezama i ne stizem da pratim Wimbldon ,
a vikend je pa cu imati vremena,i zanima me, da mi ti ili Machkoni ili JAHVE kazete

Kada igra Federer..?

:zplez:

Ima sreće Miloš. Razbio se Kralj...levo koleno.
А болела га и ледђа.:sad2:
Ovo bi trebalo da bude smešno? Pa jedan brejk je odlučio pobednika.
Поцепао га је Милош ко сељак новине. :sad2:
Nema veze, neće ni Nol nešto da se naosvaja :D
И ја мислим да се неће много наосвајати. Још само 8 ГС, петнаестак мастерса и три златне олимпијске медаље.:sad2:

- - - - - - - - - -

Ocekivao se tesan mec izmedju Raonica i Federera i kao sto sam i najavio prednost sam dao Raonicu jer je mladji i trava mu je najjaca podloga, Federer je imao vec jedan tezak mec i znalo se da u 5 setova nema sta da trazi. Svoju sansu je propustio u 4 setu gde je mogao ranije brejk napraviti, kasnije je sve vise gresio, umor ga je stigao i pad koncetracije, cinjenica je da Raonic u 5 setu je dominirao, sigurno svoje gemove osvajao a Federer se znatno vise mucio na svoje gemove gde je bila cesto razlika.
Ocekivano finale gde ocekujem pobedu Mareja i njegov treci slem.

Разбиће га Милош. Има да се дерња по терену ко прасе пред клање. :rtfm:

Rekli ste da nije provokacija za Noleta, onda nije ni za Federera..:lol:

pitah cisto da vidite kako to izgleda kada se sprdate i likujete vezano za Noleta
ne misleci tada da ce i vama maca na vratanca doci , kao sto je i dosla..:lol:

To da nije provokacija je napisao Čarli, tako da se to opet ne uklapa u tvoju konstrukciju :D

A ja sam rekao da je trulo da koristimo takve fazone, jer ih već koriste bokica i čarli.

Sta reci zelje su jedno a mogtcnosti drugo ...
Lijepo bi bilo da pobijedi Milos ...
Marej je u prednosti u ovom finalu ...
Bice tijesno i lijepo za gledanje...

Zdarvo Duskice, ja misli da su sanse 25% : 75% na strani Skota.

I domaci teren nesto znaci.

- - - - - - - - - -

BLAJBI , dobro znas da govori ...

Ne znam Duska, nikada ga nisam cuo da govori drugim jezikom osim engleskim.

BLAJBI , otisao Milos u Japan i u prvoj setnji gledao i kupio mac i kimono samuraja ...
Bio mi je simpaticam , a tek kako je uzivao u toj prodavnici suvrnira .
Kad god ima vremena svrati u Podgoricu .Vrlo je fin kulturan drag .:D

Poslednja izmena:
Sta reci zelje su jedno a mogtcnosti drugo ...
Lijepo bi bilo da pobijedi Milos ...
Marej je u prednosti u ovom finalu ...
Bice tijesno i lijepo za gledanje...

- - - - - - - - - -

BLAJBI , dobro znas da govori ...

Ma naravno navijamo za "naseg" Milosa. Ali videcemo. Nije dobro poceo. Ja necu "voleti" ako bude tesno. Tesko gledam takve meceve. Volim jasne situacije cak i ako su protiv mog igraca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back