Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo da nacrtam po 150-i put :sad2:

4KhEq4r.png

- - - - - - - - - -

Kako dominira četiri godine? Nešto si se preračunao.

Od 2011-e pa do danas.

- - - - - - - - - -

OfbF55w.png

Shvatam šalu i peckanje, ali ne shvatam sitne duše čija je jedina uloga ovde na forumu pljuvanje po Novaku!?

Nole je u svim segmentima juče bio lošiji i zasluženo je izgubio. Bože moj; glava gore, idemo dalje.

Ja mu jedino zameram na tome što juče nije ostavio krv na terenu!
Kalkulisao je i to mu se obilo o glavu i koštalo ga RG-a.

Ako je već bio premoren nakon meča sa Endijem, plus opterećenje važnošću meča, zašto (ZAŠTO) nije pokušao da odigra ultra agresivni tenis i krati poene ili vinerima ili svojim greškama. Umesto toga on izabrao najgoru moguću varijantu - šalji lagane loptice po sredini terena u nadi da ... ŠTA!? Koja je bila svrha ovakve pogrešne taktike!? Skoro sve duže poene je dobio Vavrinka! Zaista bih voleo da mi neko objasni ovakvu taktiku.

I da; glavni uzrok neverovatne igri Vavrinke je bio Novakov kalkulisani tenis. Ništa se tu Vavrinka ne bi pitao da je Nole izašao na teren odlučan da osvoji ovaj RG.
Džaba bi mu bili i servis i bombe koje je slao jer je, ponavljam opet i opet ..., Novak slao loptice kao neki rekreativac - U T liniju, pa u T liniju, ...

Šta da se radi, velika prilika je propuštena, ali nema predaha majstore.
Više agresivnosti, a manje kalkulisanja i još duugo ćeš ti biti No1!

Zato sto je upravo za taj ultra agresivan tenis potrebna ogromna energija a on je glavninu svoje energije potrosio u prethodnim mecevima i ovde mu je ostalo samo za prvi set. Slicnu igru je pruzio i prosle godine u finalu RG... kratke lopte po sredini tako da je Rafa imao dovoljno vremena da se namesti i onda BAAAM forhendom... i tako do kraja meca... Novak je samo vracao kratko i gledao kako zuje dijagonale. Uopste, posle 2011. Novakov tenis je sve defanzivniji, iz razumljivih razloga. Sem toga, poznato je koliko sljaka na Satrijeu i uopste vremenski uslovi odgovaraju Novaku.

Da Novak ima nekog stratega za planiranje karijere u stabu, mislim da bi mu trenutno najvaznije pitanje bilo da li jurisati na titulu na Wimbiju ili izgubiti u 1.-2. kolu kao sto je to par puta cinio Rafa i onda se ustremiti na americku turneju i USO. Endi vec duze vreme igra na maksimumu i ima velike sanse da uzme barem jednu titulu na preostala dva slema. Ali posto znam da Novak nema stratega bojim se da se ne ponovi 2013. godina.

Kada je Novak pobedio Rafu, pisalo se da je Novak ponizio Rafu !!!

Da li je Stanislas sada ponizio Novaka?

Ta vaša ostrašćenost (Novakovih fanova i njegovo dizanje u nebesa) i dovodi do ovoga što ste sada dobili od fanova drugih tenisera.

Niko nikoga ne ponižava, to je sportski događaj kao i svaki drugi, neko mora da pobedi a onaj drugi da izgubi i to je jedina činjenica.

Čitaš li ti ovo, Nino... :lol:

Ma Ilke pusti malo Golda da se raduje. Vidis da je bio u rupi od oktobra prosle godine. Jedva je ziv docekao da neki od 10000 tenisera na atp listi (bilo koji) uz pomoc zreba, organizatora i carobnog napitka, nekako dobije Novaka pa da malo izadje iz rupe da se siri kao da je oslobodio Beograd.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back