Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kisa cekala da Kei odradi posao pa pocela da pada.
E Nole, Nole, gde li si ti bio danas?

Bio je na terenu, igrao je, pružio je svoj najbolji tenis, ali je Japanac mnogo bolji teniser od njega.
Pobogu, pa on je njega razvalio 6:0 u Bazelu 2011, u godini kada je Novak bio apsolutni dominator-terminator.
Japancu je trebalo malo više samopouzdanja i eto ga sada, odmeriće snagu u finalu sa najboljim teniserom u istoriji ovog sporta.
Nemaju svi priliku za to :ok:

Neka, neka i ovako me bole i oci i srce od ovih vasih vatrometa :p Otresce ga verovatno, stas kad mu dali kasniji termin, jos ce i vecernja ladovina da ga zakaci... cim sam video ostre popodnevne zrake i Djokicu sa pogledom koji se gubi u daljini osetio sam da su to teska posla... ajd zraci manje vise, ali pogled i izraz lica je bilo sve sto je potrebno jednom fanu da vidi koliko je sati :confused:

Poslednja izmena od moderatora:
Ma idem i ja malo da dremenem, umorio sam se od radovanja :hahaha: a i nema više šta da se gleda, zna se ko je u finalu :D

Bok! :rotf:

- - - - - - - - - -

Neka, neka i ovako me bole i oci i srce od ovih vasih vatrometa :p Otresce ga verovatno, stas kad mu dali kasniji termin, jos ce i vecernja ladovina da ga zakaci... cim sam video ostre popodnevne zrake i Djokicu sa pogledom koji se gubi u daljini osetio sam da su to teska posla... ajd zraci manje vise, ali pogled i izraz lica je bilo sve sto je potrebno jednom fanu da vidi koliko je sati :confused:

E šteta :( ... Ja čak mislim da su mu podvalili da igra po suncu :D

Bio je na terenu, igrao je, pružio je svoj najbolji tenis, ali je Japanac mnogo bolji teniser od njega.
Pobogu, pa on je njega razvalio 6:0 u Bazelu 2011, u godini kada je Novak bio apsolutni dominator-terminator.
Japancu je trebalo malo više samopouzdanja i eto ga sada, odmeriće snagu u finalu sa najboljim teniserom u istoriji ovog sporta.
Nemaju svi priliku za to :ok:

Ovo ni ja ne bih bolje sročio! :ok:

- - - - - - - - - -

Ma idem i ja malo da dremenem, umorio sam se od radovanja :hahaha: a i nema više šta da se gleda, zna se ko je u finalu :D

Bok! :rotf:

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:

RoadSD, ti u tri recenice napises bolji komentar nego ja u 50 mojih.
Nesto se tu desilo sa Novakom, ali nema opravdanja za ovakvu njegovu ``igru``. Pod znacima navoda, jer je samo jedan teniser igrao.
Nisu radile noge, nije radila glava, ma covek je samo statirao.
Ja Noleta volim, ali tako se ne igra.
Ako je vec imao neki problem (zdravstveni, privatni, koji god), bolje bi bilo da se nije ni pojavljivao na terenu.
Ovako nas je sve nasekirao i razalostio.
A i ta kisa i posle kise...
Sto ti kazes, idealno za Rodzera kojem se kockice sklapaju od samog poceka turnira. Sta moze Marin koji ima Rodzerov sindrom?
I treba da osvoji USO. Naravno, mislim na Rodzera.
A Kei ce u ponedeljak da igra kao mis. Osecam.

Stvarno, i ti mislis tako? Eto vidis i ja sam to pomislio nego mi bilo glupo da kazem prvi :think:

Salu na stranu, niko mu nije kriv i Kei je igrao u istim uslovima ali mi se nekako cini da Dj. nije bio sav svoj, posebno u trecem i cetvrtom setu, udarci a posebno kretanje nula, cetvrti kao da je jedva cekao da se zavrsi... Ali sta ces, valjda je sudjeno da Hrvat i Japanac igraju u finalu :zloca:

Neko se smeje, neko place.

- - - - - - - - - -

Road, jel ti se to potkrala greska ili ozbiljno mislis ili prizeljkujes Marina u finalu?
Moram da dodam kako mi je Smiljan bio smesan kad je poceo da prica kako Japanac jedva dise...
Pred kisu ne bi trebao da se upraznjava tenis. ;)

Poslednja izmena:
Evo sta je napisao jedan Sasa na Eurosportu:
``Nishikori shoks Nole, and Nole shoks all his fans with the worst performance ever. Any way congratulation to Nishikori for his tromendous win and record.
I must admit that biggest disapoitment came from Nole's apathy, which I never saw in Nadal and Roger game. Even when you lose, you must lose fighting and not capitulate!``

Prava rec - apatija.

- - - - - - - - - -

Ajde Damire, osvezi mi i ulepsaj ako mozes ovo grozno vece svojim komentarima onako kako ti umes.

- - - - - - - - - -

Rodzer opet u ``Dzordankama``. Lepo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back