Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
article-2133489-12B6FA69000005DC-600_634x387.jpg

Samo da vam napomenem da sam promenio potpis,i ubacio sam Rafinu statistiku u njega :ok:

Vidi ispod
|
|
|
\/

- - - - - - - - - -

Kakva samarcina Rafe Nadala

Eto zasto Novaku nije mesto medju najvecim sampionima ove igre,ne pripada tu ni po kvalitetu,mentalnoj snazi,fair play ponasanju...

Kaze Rafa: Decko dobar si,al idi igraj masterse :D

Razočarao me je Novak...popustio je pred kraj. A i nije baš pokazao sportsko ponašanje.

Kakva samarcina Rafe Nadala

Eto zasto Novaku nije mesto medju najvecim sampionima ove igre,ne pripada tu ni po kvalitetu,mentalnoj snazi,fair play ponasanju...

Kaze Rafa: Decko dobar si,al idi igraj masterse :D
Pa realno. Jos jedan dokaz za to je i konstantnost u igri. U posljednjih 10 sezona nije bilo godine a da Nadal nije osvojio makar jedan GS. Novak je 2007,2009. i 2010. prespavao. A sve su prilike da ce se to desiti i ove godine.

Realno, Novak nije zasluzio da slavi na kraju.
Toliko lopti poslatih u aut, toliko lopti na reket protivniku... to je svojevrstan rekord verovatno.
Rafa je kralj Satrijea i verovatno niko pa ni Novak nece uspeti da ga pobedi ovde.
Ovde mu smeta sunce, na USO mu smeta vetar, a na W trava.
Prosle godine sam govorio i reci cu i sada - njemu treba dobar psiholog ili barem dobar motivator, jer nije problem sto izgubi jedan set, problem je sto onaj posle njega bukvalno pokloni. Kao da su mu sve ladje potonule zbog gubitka tog drugog seta.
I za kraj klasika - gubi mec duplom greskom.

Protracio je svoju karijeru i za time ce da zali celog zivota.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back