Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak ocajan danas. Prekinuo da gledam u drugom setu kad je vratio brejk.

Utisak dana ipak:
http://www.kurir-info.rs/skot-nasao-zamenu-za-lendla-morezmo-novi-trener-mareja-clanak-1410457
morezmo...pa da, šuškalo se da može ona da bude, samo mi nije jasno čemu može da ga nauči
321280-1.gif

Evo počinje sa izgovorima...

http://www.kurir-info.rs/platio-danak-vrucini-dokovic-povracao-izmedu-setova-clanak-1410785

Đoković je posle dobijenog prvog seta počeo da plaća danak vrućini, zbog koje je očigledno imao mučninu, a verovatno da je i povraćao
Novak Đoković, Foto: Printskrin
PARIZ - Najbolji srpski teniser Novak Đoković izgleda da je imao zdravstvene probleme i mučninu tokom finala Rolan Garosa u kojem je izgubio od Rafaela Nadala sa 3:1 u setovima.

Đoković je posle dobijenog prvog seta počeo da plaća danak vrućini, zbog koje je očigledno imao mučninu, a verovatno da je i povraćao.
----------------------------------------------------------------
.

Jedno tudje misljenje:

građanin građanin | 21/04/2014 19:56

Pratim tenis i Đokovića pasionirano. Ali ne mogu da ne zapazim osnovnu slabost Novaka Đokovića koja ga prati za vreme čitave karijere, a to je da ne ume da gubi. Naime, on nijedan meč nije izgubio, a da nije odglumio neku povredu. Sećam se kad je ovde u Areni izgubio od Del Potra, pa je u jednom trenutku pao na pod i počeo kao fol da urla- ono je zaista bilo jadno gledati. Iste godine, na jednom turniru u Americi je izgubljeni meč pravdao navodnom povredom, da bi odmah potom "živ i zdrav" osvojio American Open. Isto tako, nakon silne "povrede" u Areni, nad kojom se isplakala nacija, osvojio je i Australian Open! Evo sad, ima neku povredu, zbog koje će biti van terena čitavih "nedelju dana". hahaha, taman do sledeće turnira. Šalu na stranu, istina je da ne ume da gubi, ali to nije strašno, svi teniseri imaju svoje mane, mogli bismo sad i o Nadalovim. Istina je takođe da je Đoković jedan od retkih vrhunskih tenisera koji, Bogu hvala, nikada nije bio povređen. Nek tako i ostano :)

Poslednja izmena od moderatora:
Jedno tudje misljenje:

Pratim tenis i Đokovića pasionirano. Ali ne mogu da ne zapazim osnovnu slabost Novaka Đokovića koja ga prati za vreme čitave karijere, a to je da ne ume da gubi. Naime, on nijedan meč nije izgubio, a da nije odglumio neku povredu. Sećam se kad je ovde u Areni izgubio od Del Potra, pa je u jednom trenutku pao na pod i počeo kao fol da urla- ono je zaista bilo jadno gledati. Iste godine, na jednom turniru u Americi je izgubljeni meč pravdao navodnom povredom, da bi odmah potom "živ i zdrav" osvojio American Open. Isto tako, nakon silne "povrede" u Areni, nad kojom se isplakala nacija, osvojio je i Australian Open! Evo sad, ima neku povredu, zbog koje će biti van terena čitavih "nedelju dana". hahaha, taman do sledeće turnira. Šalu na stranu, istina je da ne ume da gubi, ali to nije strašno, svi teniseri imaju svoje mane, mogli bismo sad i o Nadalovim. Istina je takođe da je Đoković jedan od retkih vrhunskih tenisera koji, Bogu hvala, nikada nije bio povređen. Nek tako i ostano :)

Ne mogu više da se složim sa gore napisanim :ok:

:rotf: Pa dokle vise

"U poslednjih četiri, pet dana, nešto se čudno događalo sa mojim zdravljem", rekao je Đoković na konferenciji za medije

http://www.24sata.rs/sport/vesti/vest/nole-priznao-da-je-povracao-nesto-cudno-mi-se-dogada-poslednjih-dana/139138.phtml

Sjajan početak, fizički pad, pokušaj da se podigne, dekocentracija, nefer gest jednog navijača, dupla greška, poraz, suze, govor...

Ne svidja mi se kad se o Federerovim suzama govori sa podsmehom (placljivko i sl.), a ove ce biti dokaz da je Nole samo obican covek koji je tesko podneo poraz. Da se razumemo navijao sam za Noleta i meni je tesko. Govorim samo principijelno.

Poslednja izmena:
Jedno tudje misljenje:

to je malo i moda,sem Fedje,rijetko se ko tako ne ponasa, ko Djole kad prigusti....dal je taktika, dal je moda... posebno u zenskom tenisu ili se varam?

to je malo i moda,sem Fedje,rijetko se ko tako ne ponasa, ko Djole kad prigusti....dal je taktika, dal je moda... posebno u zenskom tenisu ili se varam?

Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali žene su dosta mekše od muškaraca, pogotovo u tenisu, koji je fizički veoma zahtevan sport...Naravno da ima foliranja i kod njih, ali činjenica je da dosta variraju u formi.

- - - - - - - - - -

Mislim da si potpuno u pravu i da si to posteno rekao. Ako sam dobro shvatio: da se jedino Federer ne folira i glumi povredu.

Ne bih rekao da je samo on u pitanju...Sećam se da je Del Potro odigrao sa razvaljenim kolenom meč protiv Novaka, i izgubio, ali nije kukao koliko se sećam. A videlo se da bukvalno igra sa jednom nogom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back