- Poruka
- 53.342
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rodo, to je samo Machony nije razmisljao da li ce nekoga da uvrijedi .
Nadal je najbolji teniser danasnjice.
Zato ce i pobeda biti njegova.
Novak ce morati da ceka neku novu priliku.

Sve cestitke novom-starom pobedniku Rolan Garosa!

Novak sam sebe pobedio ...

Kakva samarcina Rafe Nadala
Eto zasto Novaku nije mesto medju najvecim sampionima ove igre,ne pripada tu ni po kvalitetu,mentalnoj snazi,fair play ponasanju...
Kaze Rafa: Decko dobar si,al idi igraj masterse![]()
Pa realno. Jos jedan dokaz za to je i konstantnost u igri. U posljednjih 10 sezona nije bilo godine a da Nadal nije osvojio makar jedan GS. Novak je 2007,2009. i 2010. prespavao. A sve su prilike da ce se to desiti i ove godine.Kakva samarcina Rafe Nadala
Eto zasto Novaku nije mesto medju najvecim sampionima ove igre,ne pripada tu ni po kvalitetu,mentalnoj snazi,fair play ponasanju...
Kaze Rafa: Decko dobar si,al idi igraj masterse![]()
Pa da,kao i uvekSamo da vam napomenem da sam promenio potpis,i ubacio sam Rafinu statistiku u njega
Vidi ispod
|
|
|
\/
- - - - - - - - - -
Razočarao me je Novak...popustio je pred kraj. A i nije baš pokazao sportsko ponašanje.
To uopste ne cudi. Opste je poznato da kada gubi pocne ili da folira povredu, ili mu smeta vlaznost vazduha, ili se zamjera publici koja ga je u ovom finalu itekako podrzavala. Stvarno sramno od njega.Razočarao me je Novak...popustio je pred kraj. A i nije baš pokazao sportsko ponašanje.

Rafa je zver,Rogerova imperija je opasno uzdrmanaPa realno. Jos jedan dokaz za to je i konstantnost u igri. U posljednjih 10 sezona nije bilo godine a da Nadal nije osvojio makar jedan GS. Novak je 2007,2009. i 2010. prespavao. A sve su prilike da ce se to desiti i ove godine.

Rafa je zver,Rogerova imperija je opasno uzdrmana
Sad me zanima da li ce Rafa napasti wimbledon ili ce namerno ispasti kao prosle godine![]()

To uopste ne cudi. Opste je poznato da kada gubi pocne ili da folira povredu, ili mu smeta vlaznost vazduha, ili se zamjera publici koja ga je u ovom finalu itekako podrzavala. Stvarno sramno od njega.
Rafa je zver,Rogerova imperija je opasno uzdrmana
Sad me zanima da li ce Rafa napasti wimbledon ili ce namerno ispasti kao prosle godine![]()
... kao prošle i prethodne
... neće taj dalje od 3.kola... Tu se treba čuvati Britanca![]()