gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
U finalima GS skor 6-7. Ima li jos neki igrac koji je osvojio vise od 5 GS a da je sa negativnim skorom u finalima?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala bogu da mu je to omiljeni turnir kad je od 14. G.S. ovde osvojio 9. Inace bi po slemovima osvojenim na drugim podlogama bio sasvim prosecan igrac. Malo zlobe.
Hmmm,pitanje je dal bi britanac osvojio da je imao ozbiljnijeg protivnika u finalu prosle godine... kao prošle i prethodne
... neće taj dalje od 3.kola... Tu se treba čuvati Britanca

U finalima GS skor 6-7. Ima li jos neki igrac koji je osvojio vise od 5 GS a da je sa negativnim skorom u finalima?

Pa ne bi valjalo da osvaja po 2GS godišnje...prešišao bi Kralja za 2 sezone
 )
 )
Mislim da Lendl ima poprilicno los skor u finalima,al nemojte me drzati za rec
Jos jedna zanimljiva statistika. Uzastopna finala GS.
1 Roger Federer 10
2 Roger Federer 8
3 Jack Crawford 7
4 Don Budge 6
= Rod Laver 6
Nadal ima 5, Novak 4.

Bazinga!

Nadal trenutno ima seriju od 3,od US opena prosle godineJos jedna zanimljiva statistika. Uzastopna finala GS.
1 Roger Federer 10
2 Roger Federer 8
3 Jack Crawford 7
4 Don Budge 6
= Rod Laver 6
Nadal ima 5, Novak 4.

Hmmm,pitanje je dal bi britanac osvojio da je imao ozbiljnijeg protivnika u finalu prosle godine

Svakako,znamo kako je smrvio Murraya 2012Federer je meni uvek favorit na Vimbldonu, al' mator je... ne verujem mu toliko kao ranijih sezona

Jos jedna zanimljiva statistika. Uzastopna finala GS.
1 Roger Federer 10
2 Roger Federer 8
3 Jack Crawford 7
4 Don Budge 6
= Rod Laver 6
Nadal ima 5, Novak 4.

Da, evo sad vidjeh. 8-11.
Kako protracena karijera.
 Dobro je
 Dobro je 
Svakako,znamo kako je smrvio Murraya 2012
Ali kao sto kazes,nije to vise onaj Roger...

Cekaj da se zavrse wimbledon i us openJedan je Kralj
- - - - - - - - - -
Lošiji procenat od ĐokovićaDobro je

Iskreno ne znam ni kako je uzeo ovaj RG(nisam gledao unapred znano SMARAČKO finale)
Ali da uzme Vimbldon nema "š" od šanse... US open je već daleko, daleko... Kažem šteta, bolje bi bilo da je No2ak uzeo titulu, navijah za njega

Mada ovako gledano ako izbegne Rafu ima dobre sanse da osvojiotupeo mu bekhend... godine

Jeste bilo smaračko, ali je Nadal realno izdominirao u drugom delu meča. Očekivao sam da će biti daleko neizvesnije

Mada ovako gledano ako izbegne Rafu ima dobre sanse da osvoji

To smo svi misliliJeste bilo smaračko, ali je Nadal realno izdominirao u drugom delu meča. Očekivao sam da će biti daleko neizvesnije

To smo svi mislili
Toliko smo pricali kako No2ak ima igru za Rafu a nije se nista bolje suprotstavio nego ostali igraci
Mislim da je trenutno 10-3 za Rafu protiv No2aka na gs turnirima,razvaljivanje...Ili 9-3

само ћу да кажем да сам тотално разочарана. прекинула сам гледање меча у трећем сету на 3:1 за надала.

Federer je meni uvek favorit na Vimbldonu, al' mator je... ne verujem mu toliko kao ranijih sezona