- Poruka
- 86.572
sarapova izjednacila 1:1

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Conga nije ni bleda senka nekadasnjeg igraca i pobeda nad njim ne moze da bude nikakav pokazatelj. Raonic ce biti mnogo ozbiljniji suparnik.
Sto se tice Feda, i ja sam pre pocetka turnira pominjao mogucnost "otvaranja" zreba, mada mi je s druge strane zao sto Novak ima sve manje sanse da naleti na njega na nekom GS kako vreme odmice.

bravo
 bravoSta reci za Muguruzu?
Ne mogu jos da je procitam.
Ali da ce uzeti RG, to sigurno nece.
Izvinite svi koji navijate za lepu teniserku, ali je bar tako za sada.
Sarapova ide u finale. A ko ce biti preko puta nje, to tek treba da vidimo.

Muguruzu gotivim što je rasturila Serenu. Pošto je Ana ispala sad navijam da bude finale JJ - Muguruza.

Kralj se zali sto je Gulbis trazio medicinski tajm-aut. Da li je plakao u svlacionici, pitanje je sad
Kralj se zali sto je Gulbis trazio medicinski tajm-aut. Da li je plakao u svlacionici, pitanje je sad

I sutra ce biti dobrih meceva:
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html

Jel se to neko bio razboleo? Ili je pobegao iz Laze?TheGame ode u vecna lovista..
Dobro vece jos jednom, i molim za kulturnu komunikaciju.Kome nije dobro,neka potrazi doktora.

Conga je bio očajan danas...ima strah od Noleta
Ni po jada da je samo Conga "danas bio ocajan". Mnogo teze mi je pala "ocajnost" jednog drugog tenisera.
 .Igra divan tenis i ko zna sto bi bilo da Gulbis nije zatrazio medikal tajm aut.
.Igra divan tenis i ko zna sto bi bilo da Gulbis nije zatrazio medikal tajm aut.Ni po jada da je samo Conga "danas bio ocajan". Mnogo teze mi je pala "ocajnost" jednog drugog tenisera.
Taj teniser nije bio ocajan . Imao je puno lijepo odradjenih poena.Igra divan tenis i ko zna sto bi bilo da Gulbis nije zatrazio medikal tajm aut.
Taj teniser nije bio ocajan . Imao je puno lijepo odradjenih poena.Igra divan tenis i ko zna sto bi bilo da Gulbis nije zatrazio medikal tajm aut.