Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Conga ima kompleks od Noleta. Mislim da psihički nije spreman za meč. Sa druge strane Nole je dosadašnje mečeve igrao sa pola snage, a sad je prešaltao u veću brzinu i igra igru kojom bi mogao i Nadala da pobjedi. Kad budu igrali Rafa i Ferer vidjećemo koliko Nadal može ove godine.

Conga ima kompleks od Noleta. Mislim da psihički nije spreman za meč. Sa druge strane Nole je dosadašnje mečeve igrao sa pola snage, a sad je prešaltao u veću brzinu i igra igru kojom bi mogao i Nadala da pobjedi. Kad budu igrali Rafa i Ferer vidjećemo koliko Nadal može ove godine.

Po onome sto sam ja video od Rafe (u to slobodno ukljucite igre sa kraja prosle godine) ni on protiv Noleta nema sanse.
P.S. Ovo ipak ne treba raditi. Ponizavati domaceg tenisera. Sala mala. Mada onda ne ocekuj da te vole

Poslednja izmena:
Da sad ne tražim post juče sam rekao da napuštam kafanu ako Nole ne dobije Congu sa 3:0. Prema tome ostajem. :)

Nadam se Fererovoj pobjedi protiv Nadala. Ako Nadal i dođe do finala mislim da mu ne gine tanjir. :hahaha:

Ostajes, nego sta! I da nisi pogodio, a jesi. Bravo!
Mislila sam da ce biti mnogo teze sa Congom... hvala Bogu, Nole je danas prikazao dobru igru.
Nole je pobedio! :vatromet:

Sta reci sem fenomenalno.
dosta mu je pomogao i tsonga da odigra ovakav meč.
naime, tsonga se odlučio za taktiku koja potpuno odgovara novaku i dok si rekao keks prvi set je bio gotov.
taktika se sastojala u tome da relativno slabijim prvim servisom, između 170 i 180 km/h, poveća procenat prvog servisa i tako diktira poene.
tu taktiku je koristio protiv janovicha i ovaj mu je konstantno vraćao na forhend, a tsonga je lako poentirao.
naravno tako slab servis je uticao da novak od starta preuzme incijativu i bukvalno radi šta hoće na terenu.
tsonga jednostavno ne zna kako treba igrati protiv novaka, a očito je da ni njegov tim nema nikakvo rešenje.

sledeći protivnik mu je miloš, i tu očekujem više vatre...

Conga nije ni bleda senka nekadasnjeg igraca i pobeda nad njim ne moze da bude nikakav pokazatelj. Raonic ce biti mnogo ozbiljniji suparnik.

Sto se tice Feda, i ja sam pre pocetka turnira pominjao mogucnost "otvaranja" zreba, mada mi je s druge strane zao sto Novak ima sve manje sanse da naleti na njega na nekom GS kako vreme odmice.

Za sada Muguruza nesto bas i ne igra tako dobro kako ste je hvalili.
Ili ste je hvalili zato sto dobro izgleda?
Videcemo sta ce biti do kraja. Parmentije za sada dobro igra.

- - - - - - - - - -

naime, tsonga se odlučio za taktiku koja potpuno odgovara novaku i dok si rekao keks prvi set je bio gotov.
taktika se sastojala u tome da relativno slabijim prvim servisom, između 170 i 180 km/h, poveća procenat prvog servisa i tako diktira poene.
tu taktiku je koristio protiv janovicha i ovaj mu je konstantno vraćao na forhend, a tsonga je lako poentirao.
naravno tako slab servis je uticao da novak od starta preuzme incijativu i bukvalno radi šta hoće na terenu.
tsonga jednostavno ne zna kako treba igrati protiv novaka, a očito je da ni njegov tim nema nikakvo rešenje.

A ja se bojim te vatre koje ce svakako biti...

- - - - - - - - - -

Conga nije ni bleda senka nekadasnjeg igraca i pobeda nad njim ne moze da bude nikakav pokazatelj. Raonic ce biti mnogo ozbiljniji suparnik.

Sto se tice Feda, i ja sam pre pocetka turnira pominjao mogucnost "otvaranja" zreba, mada mi je s druge strane zao sto Novak ima sve manje sanse da naleti na njega na nekom GS kako vreme odmice.

To se nikad ne zna. Videcemo.

Dobra analiza. Kao i uvek.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back