Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste li culi za grupu ``Zemlja gruva``, e pa sada Gulbis ``gruva``, ili sto bi iritantni komentator rekao ``kopa rupe po terenu``.
I ne moze jednog vrhunskog tenisera kakav je Federer da ``iznervira`` jedan obican medikal tajm aut i da zbog toga sto se iznervirao izgubi mec. U to ne moze niko da me ubedi.
Ne kazem da ce izgubiti, moze Rodzer jos da se vrati, ali stvarno nije u redu da se sada toliko prica o tom medikal tajm autu.

Ponavljam se: Koji Federer ne moze da dobije. Shvatate li sad onu davno odigranu mec loptu u drugom setu?
Juce sam, takodje, rekao da u pet setova nece moci da dobije mec.

Gulbis bio odlican. Federer sem par poena (koji odmah padnu u zaborav) prosecan da ne kazem los.

Poslednja izmena:
Komentator na RTS posle meca prica kako je Gulbis bio bolji a meni u glavi odzvanja: "Ali Rodzer je ostareo, Rodzer je ostareo, Rodzer je ostareo" :lol:

Svi clanci na temu H2H Feda i Gulbisa treba da sadrze fusnotu koja objasnjava da je Gulbis izjednacio zahvaljujuci Fedovoj starosti.

Došao sam na brzinu iako sam u velikom poslu, samo da čestitam Duletu, kao jedinom Federerovom navijaču ovde, koji je realno sagledao sve njegove današnje mogućnosti. Jasno je predvideo Federerova nadolazeća teška vremena. :ok:

I bez trunke ironije ili omalovažavanja bilo koga od tenisera, iznosi svoja mišljenja. :ok:

Inače, iskreno, meni je lično žaso što je Federer izgubio. Rado bih video meč u polufinalu Nole-Rodžer.

Hajde onako iskreno recite da li je Ernests Gulbis zasluzio da pobedi Rodzera?
I da li je pod znacima navoda lazni med tajm aut koji je zatrazio Gulbis mogao toliko da utice na mentalnu gromadu kao sto je Rodzer?
Cestitke Letoncu. Cestitke i Rodzeru.
Bice jos meceva H2H izmedju njih dvojice, a i izmedju Rodzera i Novaka.

- - - - - - - - - -

Idemo Nole!

Hajde onako iskreno recite da li je Ernests Gulbis zasluzio da pobedi Rodzera?
I da li je pod znacima navoda lazni med tajm aut koji je zatrazio Gulbis mogao toliko da utice na mentalnu gromadu kao sto je Rodzer?
Cestitke Letoncu. Cestitke i Rodzeru.
Bice jos meceva H2H izmedju njih dvojice, a i izmedju Rodzera i Novaka.

- - - - - - - - - -

Idemo Nole!

Odgovor na tvoje pitanje je 3:1 za Federera. Sve ostalo je cista sreca. Seti se drugog seta. Naravno da se salim. Gulbis potpuno zasluzeno pobedio. Medicinski tajm-aut nije tu imao nikakve veze.

Gulbis je apsolutno zaslužio pobjedu. Nju sam i prije meča očekivao. Kao što je Dule rekao, Rodžer nije mogao dobiti u 5 setova. Medikal tajm aut je najnormalnija stvar u tenisu, on Rodžera ne može da poremeti. Rodžer je na zalasku karijere i normalno je da na turnirima ispada od prvog jakog igrača. Gulbis će uskoro biti među prvih 10 igrača svijeta.

Čestitke za Filipa Krajinovića. :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back