Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dosadan tenis danas...

- - - - - - - - - -

Ja rekoh vec da medical tajm aut nije imao nikakav uticaj na ishod meca. I za par lepih poena se slazemo, ali time se ne dobija mec. Ona cista lopta za 2:0 je mnogo toga odredila.Pitanje je kako bi se Gulbis izborio sa tim pritiskom, ali, ponavljam, price sta bi bilo da je bilo su bezvezna naklapanja kao sto je i pitanje da li je pobedio bolji glupo jer da nije bio bolji ne bi ni pobedio. Nema tu nikakve mudrosti.
To, tj. taj OČAJAN smeč je odlučio čitav meč.

Dosadan tenis danas...

- - - - - - - - - -

To, tj. taj OČAJAN smeč je odlučio čitav meč.

Kad ga je odigrao kako ga je odigrao ja sam odmah rekao kako se mec lopta odigrava daleko pre one "zvanicne". Nazalost bio sam u pravu, ali to je sada vec proslost. Istina moze biti ruzna i tuzna, ali je uvek istina. Ako nam ne odgovara to je nas problem. Gulbis ce, bojim se, biti ono sto ja nazivam igracem za jednokratnu upotrebu. Izgubio bi prvi ili najdalje drugi mec (cak i da ga ne igra protiv Noleta) koji, ruku na srce, igra fenomenalno i ne vidim nikoga ko bi mu se mogao suprostaviti.

Ne znam sta da mislim zasto se Gulbis toliko napada zbog tog nesrecnog tajm auta za njega.
Pa i Rodzer je izlazio sa terena do toaleta, ne znam sada posle kojeg seta. Tako je i ovaj mogao da zaglavi u toaletu 10 minuta.

Niko ne prica o tome kako je gospodjica Sarapova trazila torbu iz svlacionice i kada se obukla (jer joj je bilo hladno, iz te iste torbe uzela neki napitak i posle uzimanja tog napitka - preporodila se). O tome ne pricate. A komentator, ali onaj drugi je to iskomentarisao recima da mu Marija da par gutljaja iz te magicne boce iz koje je pila... Ali to je Marija Sarapova i o tome se ne sme diskutovati.

Meni je sve to smesno. Te spekulacije sta bi bilo kad bi bilo su mi se vec popele na glavu, pa kada je Novak popio neku tabletu prosle godine na nekom turniru - pa se o tome pricalo sta je to popio... pa postoji valjda neka kontrola tamo, zasto ovlascena lica prate tenisere do toaleta... mislim stvarno.
Neka ATP brate zabrani te tajm aute, zamenu reketa kada se zavrse parni gemovi, neka zabrane pruzanje medicinske pomoci - ionako je tenis gladijatorski sport, pa ako se povredis nema sta vise da trazis na terenu, kao sto je ``pametni`` komentator i predlozio isfrustriran Gulbisovim odlaskom na pruzanje pomoci - neka te odnesu na nosilima. Ja sam videla da ga je zabolelo bas ono mesto koje je bolelo i Endija. Znaci, bol se pruzao od donjeg dela ledja ka levoj butini.

Mislim stvarno nije u redu sto Gulbisa krivite. Rodzer nije bas pocetnik da moze da ga iznervira jedan Gulbis. Jos mu se decko i javio kada je odlazio u svlacionicu da ga obavesti da ce masazu odraditi u svlacionici.

I necu vise o tome. Vreme ce pokazati kakav je Gulbis igrac. A to kakav ce biti u narednim mecevima ne zavisi ni od koga drugog nego od njega samog.
On je takav covek, ako mu se ne igra, jednostavno ce statirati na terenu. Tu je slican sa Fonjinijem. Nije sportski, ali to je Gulbis. Ima i drugih tenisera koji to isto rade, ali se dobro ``pokrivaju`` time da su kao povredjeni.
Tako i Endi cesto ide na tu kartu da se kao jedva krece, a kad zazdi po terenu, k`o raketa je. Prema tome, necu vise o tome.
Gulbis je bio bolji od Federera i to je to. Tacka.

[TD="class: matchHeader, colspan: 2"]Teren Filip Satrije:
[/TD]

[TD="class: teams"] Kiki Bertens (NED)vs.
Andrea Petkovic (GER) [28][/TD]
[TD="class: matchScore"][/TD]

[TD="class: matchHeader, colspan: 2"][/TD]

[TD="class: teams"] Rafael Nadal (ESP) [1]vs.
Dusan Lajovic (SRB)[/TD]

[TD="class: teams"] Sloane Stephens (USA) [15]vs.
Simona Halep (ROU) [4][/TD]

[TD="class: teams"] Guillermo Garcia-Lopez (ESP)vs.
Gael Monfils (FRA) [23][/TD]
[TABLE="class: court"]
[TR]
[TD="class: courtName"][/TD]
[TD]

[TD="class: matchHeader, colspan: 2"]Teren Suzan Lenglen:
[/TD]

[TD="class: teams"] Kevin Anderson (RSA) [19]vs.
David Ferrer (ESP) [5][/TD]

[TD="class: teams"] Jelena Jankovic (SRB) [6]vs.
Sara Errani (ITA) [10][/TD]

[TD="class: teams"] Fernando Verdasco (ESP) [24]vs.
Andy Murray (GBR) [7][/TD]

[TD="class: teams"] Svetlana Kuznetsova (RUS) [27]vs.
Lucie Safarova (CZE) [23][/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Poslednja izmena:
Ako sam nekoga uvredila, ozlojedila svojim gornjim postom, ne izvinjavam se. :)
Toliko za sada.

ma opušteno :lol: svako ima pravo da koristi sve što je dozvoljeno....federer prosto nije imao sreće juče u nekim ključnim trenucima, a gulbis je bio odličan, tako da eto - dešava se...idemo dalje...
napred, duci, danas :hej:

p.s. poješću se živa jer neću moći da gledam lajovića i nadala :(

Ma nervira me to sto ce sada da kazu da ga je ovaj pobedio na kvarno.
A videli ste kako Gulbis igra. Kakav ima servis. Ubija sa njim. Svaki mu je preko 210 km.
To je talenat i to cisti. Vec je ove godine osvojio dva francuska turnira.
On je tek skoro medijima izjavio da tenis nije ozbiljno shvatao do pre par godina i da sada hoce nesto da uradi po tom pitanju.
Nadam se da nece promeniti misljenje, jer je nepredvidljiv i radi samo ono sto zeli (moze mu se), jer je ``tatin sin``.
Ako je on ``tatin sin``, onda su i svi koji imaju tate ``tatini sinovi``. Pa i ja sam valjda neka ``tatina cerka`` bez obzira sto mi je otac umro.

Poslednja izmena:
Pricalice, ako imas dobru TV tehnologiju, neka ti neko iz kuce snimi mec, pa ga posle natenane pogledaj.
A mozda ce mec Eurosport da reprizira, mada ako Nadal pobedi, male su sanse za reprizu.
Navijamo za Duleta naseg, pa sta bude.
Rekao je da ce se boriti svim srcem i uopste ne sumnjam u to.

Conga je bio očajan danas...ima strah od Noleta :D
Svaki put ga sve lakše oleši... :D ... a kad se setim da je Conga vodio 5:2 u međusobnom skoru... pa je došao Četojević :sad2:

- - - - - - - - - -

Zamolio bih vas za prognozu dva meča: Garsija-Lopez - Monfis i Verdasko - Marej. Za sat vremena ću ih igrati na kladionici. :)

Monfis dobija posle 5 setova, a drugi meč Marej takođe posle 5 setova :ok:

- - - - - - - - - -

Kad ga je odigrao kako ga je odigrao ja sam odmah rekao kako se mec lopta odigrava daleko pre one "zvanicne". Nazalost bio sam u pravu, ali to je sada vec proslost. Istina moze biti ruzna i tuzna, ali je uvek istina. Ako nam ne odgovara to je nas problem. Gulbis ce, bojim se, biti ono sto ja nazivam igracem za jednokratnu upotrebu. Izgubio bi prvi ili najdalje drugi mec (cak i da ga ne igra protiv Noleta) koji, ruku na srce, igra fenomenalno i ne vidim nikoga ko bi mu se mogao suprostaviti.
Da, čim je to prokockao "znao sam" da će izgubiti.

ma opušteno :lol: svako ima pravo da koristi sve što je dozvoljeno....federer prosto nije imao sreće juče u nekim ključnim trenucima, a gulbis je bio odličan, tako da eto - dešava se...idemo dalje...
napred, duci, danas :hej:

p.s. poješću se živa jer neću moći da gledam lajovića i nadala :(

Što ćeš se živa pojesti... prijateljice na nepuna 24h :hahaha:

Pa Dušan je ostvario uspeh karijere plasmanom u 4.kolo, on je sigurno prezadovoljan pa i da pukne danas ko Conga juče(što će i biti :lol:)

Dušanov meč treba da gledamo sa uživanjem... Pobogu, dobili smo drugog "solidnog" singl tenisera posle Janka :D

- - - - - - - - - -

Samo ti slušaj mene. :hvala:

Za prvi mec ne mogu da tvrdim, a i ne znam koju ces kombinaciju odabrati za kladjenje...
Mislim da ce mnogo zavisiti od Monfisovog raspolozenja.

Za drugi mec sam sigurna da ga dobija Endi, ali nisam sigurna za rezultat, mozda 3-0 ili 3-1. Ali pre 3-1 za Endija.

Svaki put ga sve lakše oleši... :D ... a kad se setim da je Conga vodio 5:2 u međusobnom skoru... pa je došao Četojević :sad2:

- - - - - - - - - -

Monfis dobija posle 5 setova, a drugi meč Marej takođe posle 5 setova :ok:

- - - - - - - - - -

Da, čim je to prokockao "znao sam" da će izgubiti.

Vidiš, kolega, na njega sam potpuno zaboravio...doktor mu je meditacijama i molitvama podigao nivo igre, koji i dalje dosta dobro održava :ok:

- - - - - - - - - -

Za prvi mec ne mogu da tvrdim, a i ne znam koju ces kombinaciju odabrati za kladjenje...
Mislim da ce mnogo zavisiti od Monfisovog raspolozenja.

Za drugi mec sam sigurna da ga dobija Endi, ali nisam sigurna za rezultat, mozda 3-0 ili 3-1. Ali pre 3-1 za Endija.

I ja bih pre rekao u manje od 5 setova da dobija Endi.

Sto ce vam sad prica o Cetojevicu?
Imate vi valjda drugih briga poslije jucerasnjeg poraza vaseg favorita. Sto niste objektivni kao Dule?
Sad grizete sve i svakog a narocito Noleta, on vam je glavni trn u oku! :mrgreen:

- - - - - - - - - -

S nestrpljenjem cekam da vidim oce li Lajovic moci sta Nadalu!

I ja bih pre rekao u manje od 5 setova da dobija Endi.
Šta znam, nisam gledao ni Mareja ni Verdaska od početka turnira... Pazi kad sinoć Roda i Pričalica spomenuše Verdaska, ja skoknuh na livescore kad on u 4.kolu :hahaha:
Vidiš, kolega, na njega sam potpuno zaboravio...doktor mu je meditacijama i molitvama podigao nivo igre, koji i dalje dosta dobro održava :ok:
Ne znam da li si juče pratio Šarapovu i Stosur, ali desilo se nešto jako, jako sumnjivo... naglo podizanje nivoa igre na HARD level :D
Naime, Stosur je razvalila prvi set 6:3, u drugom vodila 4:3 i onda u pauzi između gemova, Šarapova popila neku sadržinu iz flašice i od tog momenta počela da udara SILOVITO, da šeta, da UNIŠTAVA do tada fenomenalnu Stosur... Poenta je da od tog momenta Stosur nije uzela ni jedan jedini gem... :lol:

Imate vi valjda drugih briga poslije jucerasnjeg poraza vaseg favorita. Sto niste objektivni kao Dule?
Sad grizete sve i svakog a narocito Noleta, on vam je glavni trn u oku! :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Četojević je uvek aktuelna tema... Čovek je zaslužan za No2akovu transformaciju :D
No2ak je trn u našoj ******...
... šalim se, šalim se, šalim se, šalim se, šalim se, šalim se... :hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:

- - - - - - - - - -

Ja Četojeviću samo mogu da odam priznanje na unapređenju Novakove fizičke spreme.

Laki, na žalost, nema šanse protiv Kralja šljake...i žao mi je što će sad završiti turnir...

- - - - - - - - - -

Šta znam, nisam gledao ni Mareja ni Verdaska od početka turnira... Pazi kad sinoć Roda i Pričalica spomenuše Verdaska, ja skoknuh na livescore kad on u 4.kolu :hahaha:

Ne znam da li si juče pratio Šarapovu i Stosur, ali desilo se nešto jako, jako sumnjivo... naglo podizanje nivoa igre na HARD level :D
Naime, Stosur je razvalila prvi set 6:3, u drugom vodila 4:3 i onda u pauzi između gemova, Šarapova popila neku sadržinu iz flašice i od tog momenta počela da udara SILOVITO, da šeta, da UNIŠTAVA do tada fenomenalnu Stosur... Poenta je da od tog momenta Stosur nije uzela ni jedan jedini gem... :lol:

To niije slučajnost, kolega... Mnogo puta se desi da nakon nekog "Soka" ili "Čokoladice" teniser / ka počne da divlja po terenu i da igra sa nekom novom snagom :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back