Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
Mozemo mi navijati za Federera koliko hocemo, ali ovo je Dejvis kup i ovde je u pitanju Srbija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, sutra će biti iznenađenje sve osim dve rutinske pobede za naše.Nece. Pobedio bi on i Raonica samo da ovaj nije odservirao 34 asa. Kad udju u poen Janko bio bolji. Mora on da popravi servis i bice sve O.K. Ni danas nismo imali srece. Sve nesto po pet-sest poena viska u celom mecu za njih
Ma ne navijam za Kanadjane,zajebavam se malo.Navijam za ove nase nesrecnike naravnoNe mogu da verujem da navijas za Kanadjane.
Ono za Noleta bas nije korektno
Mozemo mi navijati za Federera koliko hocemo, ali ovo je Dejvis kup i ovde je u pitanju Srbija
Da, sutra će biti iznenađenje sve osim dve rutinske pobede za naše.
A u novembru sa Česima u Češkoj ili kod nas?![]()

Pospisil zamalo da pobedi Raonica ove godine u polufinalu Montreala. Jedva je izgubio u trecem setu taj brejka, ali to je bilo na tvrdoj podlozi, ovo je ipak sljaka.
Doduse, ovo u Areni sto su postavili je jedna od brzih sljaka.

Nole rutinski, kao što smo i predviđali. Sad da vidimo kako će Tipsa da se izbori sa mladim i motivisanim Pospišilom![]()

Dobro, čestitke momcima kao što sam i najavio juče, dve rutinske i ubedljive pobede, ipak su Kanađani slabi za naše momke kakvi god da su
Što se tiče finala, ono je besmisleno kao i ovo takmičenje između ostalog (ali šta je tu je, uvek je lepše pobediti).
Česi imaju samo jednu šansu, a to je da (pretpostavljam) Štepanek dobije Janka, a to je teško moguće, pre će Janko dobiti Berdiha nego Štepanek Janka
Finale bi bilo zanimljivije da se igra u Češkoj, jer tu bi i Berdih imao šanse protiv Novaka, ovako nemoguće...Jedino što me interesuje, je to da li će biti brijanja do glave ko prošli put?
Sa nestrpljenjem čekam da vidim Janka![]()
Mislim da ih dobijamo. Nole dva sigurna poena. Tipsi jedan. Lako moze i pobeda u dublu.
Ovo sa Troickim je neshvatljiva i nedopustiva svinjarija. Niko nije kriv dok se to ne dokaze (prezumpcija nevinosti). Cak i onda on nije kriminalac ili terorista vec slobodan covek i moze da ide kud hoce
Ono sto nigde neces procitati a ja sam imala tu srecu da cujem je da cela Arena skandira Viktor,Viktor...... Ko se toga setio???Zna se Nole...koga pametni vole.