Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dokle cete ovo ponavljati? mala kriza? Covek ne moze da se sastavi u odlucujucim momentima...
U odnosu na npr. 2010. godinu ovo je za njega odlična godina. Još ako ponovi uspeh u Davis Cup-u i uđe makar u polufinale Mastersa u Londonu, biće još uspešnija. Čini mi se da su neki poput tebe lako i brzo zaboravili onaj Australian Open u januaru... Kao da se sad podrazumeva da on svake godine uzima titulu tamo, jel da? Svaki Grend slem ima istu vrednost, ali neki ima samo veći značaj zbog veće popularnosti i ostrašćenosti kod navijača... Pa nije lako, ljudi, osvojiti Grend slem, na tom putu moraš pobediti najbolje tenisere sveta, da bi postao najbolji...

Treba se sa svima njima pozdraviti, oni vise nisu sposobni da unaprede njegovu igru.

a možda je najviše do njega,više treninga,da se 100% posveti tenisu,mani bre siriju,bombardovanje srbije,vučića,udovičića,nebitni su oni..za njega,barem bi tako trebalo da bude
a zaslužan je i rafa nadal,igra strašan tenis,sjajan je..da nema rafe,đoka bi rasturao:mrgreen:

U odnosu na npr. 2010. godinu ovo je za njega odlična godina. Još ako ponovi uspeh u Davis Cup-u i uđe makar u polufinale Mastersa u Londonu, biće još uspešnija. Čini mi se da su neki poput tebe lako i brzo zaboravili onaj Australian Open u januaru... Kao da se sad podrazumeva da on svake godine uzima titulu tamo, jel da? Svaki Grend slem ima istu vrednost, ali neki ima samo veći značaj zbog veće popularnosti i ostrašćenosti kod navijača... Pa nije lako, ljudi, osvojiti Grend slem, na tom putu moraš pobediti najbolje tenisere sveta, da bi postao najbolji...
Ma sve to stoji Sojeru,ali previse izgubljenih finala.Ono sto je najgore je da ne gubi od boljih protivnika vec zbog katastrofalnih gresaka...

Nadalova igra njemu apsolutno odgovara,ali ovakve propustene sanse stvarno... :eek:

a možda je najviše do njega,više treninga,da se 100% posveti tenisu,mani bre siriju,bombardovanje srbije,vučića,udovičića,nebitni su oni..za njega,barem bi tako trebalo da bude
a zaslužan je i rafa nadal,igra strašan tenis,sjajan je..da nema rafe,đoka bi rasturao:mrgreen:

Ma ne bavi se on previse drugim stvarima, drugo je to sto mi pratimo njegove izjave, sigurno je i Nadal jednako propracen u spanskim medijima i njegov zivot pored tenisa.
Covek je osvojio AO ove godine, igrao finale na Wimbledonu i US openu, ispao u polufinalu na French Openu i to se moze nazvati veoma uspesnom godinom.
Nadal je uzeo godinu dana odmora i samo se spremao za Novaka, ovaj ga je u 2011 ubio u pojam ko niko nikada nikog, covek otis'o godinu dana u penziju da sebi dodje, eto koliko je puk'o.

Djokovica mogu da prozivaju samo oni slepci na B92, koji svi zajedno kad se skupe imaju $20 u dzepu i zavrsenih 8 razreda osnovne.

Ma ne bavi se on previse drugim stvarima, drugo je to sto mi pratimo njegove izjave, sigurno je i Nadal jednako propracen u spanskim medijima i njegov zivot pored tenisa.
Covek je osvojio AO ove godine, igrao finale na Wimbledonu i US openu, ispao u polufinalu na French Openu i to se moze nazvati veoma uspesnom godinom.
Nadal je uzeo godinu dana odmora i samo se spremao za Novaka, ovaj ga je u 2011 ubio u pojam ko niko nikada nikog, covek otis'o godinu dana u penziju da sebi dodje, eto koliko je puk'o.

Djokovica mogu da prozivaju samo oni slepci na B92, koji svi zajedno kad se skupe imaju $20 u dzepu i zavrsenih 8 razreda osnovne.
U poslednjih 7 meceva 6-1 za Nadulla...

Kako uopste moze da bude maksimalno skoncentrisan na finale gren slema, kad sutra organizuje dobrotvornu veceru?

Alo, prijatelju, dobrotvorne vecere mozes da pravis i sa 50 godina, a tenis samo sada mozes da igras.

Ne organizuje on vecere niti o njima razmislja, slazem se da bi trebao da zaboravi na sve to, ali onda bi bio samo teniser a ovako je kompletna licnost.
Djokovic je kralj tenisa, problem je u njegovom timu koji vec odavno nije sposoban da unapredi njegovu igru, covek jednostavno stagnira sa njima.
Vreme je za promenu trenera, zahvaliti se ekipi i potraziti nekoga ko ce podici njegovu igru na visi nivo.
Moj izbor bi pao na John McEnroe-a.

Njemu treba psihijatar, mozda opet onaj Chetojevic.Treci set je izgubio u glavi, Nadal nista nije uradio da vrati brejk samo neiznudjene greshke,A posle toga se tek predao.Nije u pitanju kvalitet igre-kad je igrao kako zna u drugom I do sredine treceg seta gazio je Nadala.Problem je psiholoshki-svaki veci mech udje uzasno I izgubi pochetnichki prvi set a I kad se vrati ne moze da zadrzi momentum dovoljno dugo.

Ne organizuje on vecere niti o njima razmislja, slazem se da bi trebao da zaboravi na sve to, ali onda bi bio samo teniser a ovako je kompletna licnost.
Djokovic je kralj tenisa, problem je u njegovom timu koji vec odavno nije sposoban da unapredi njegovu igru, covek jednostavno stagnira sa njima.
Vreme je za promenu trenera, zahvaliti se ekipi i potraziti nekoga ko ce podici njegovu igru na visi nivo.
Tesko,obzirom da on stalno izjavljuje kako je Nadull najbolji teniser ikada...

ima smisla sve što si rekao,ali ne možeš poreći da slabije igra nego ranije i da nema one energije

nadal ga kida ove sezone,i sve ostale, vratio se na velika vrata,na dobrom je putu da prestigne federera i postane najveći teniser ikada,čovek rastura,treba biti realan

to ne znači ako nego kaže da je nadal bolji, da ne voli đokovića,mada ne možeš ni očekivati da ga svi vole,ni to nije normalno

ima smisla sve što si rekao,ali ne možeš poreći da slabije igra nego ranije i da nema one energije

nadal ga kida ove sezone,i sve ostale, vratio se na velika vrata,na dobrom je putu da prestigne federera i postane najveći teniser ikada,čovek rastura,treba biti realan

to ne znači ako nego kaže da je nadal bolji, da ne voli đokovića,mada ne možeš ni očekivati da ga svi vole,ni to nije normalno

Ponovicu da se Nadal zasluzeno vraca na #1, ali Djokovic sa svojih 100% melje Nadala sa njegovih 110%.
Djokovic se malo zasitio, izgubio je volju, a koliko god je ovo razocaravajuce mislim da bi moglo dobro da mu dodje i otvori mu apetit za novim pobedama i povratkom na #1 sledece godine.

Mislim da ce ovo biti prekretnica u njegovoj daljoj karijeri.
Na kraju krajeva siguran sam da ce karijeru zavrsiti sa nekih 10ak GS titula i kao jedna od najvecih legendi sporta.
Ima Djokovic jos DUUUUGOOOO da igra, a ovakvih meceva ce biti jos.

Hard work beats talent when talent fails to work hard.....

Ponovicu da se Nadal zasluzeno vraca na #1, ali Djokovic sa svojih 100% melje Nadala sa njegovih 110%.
Djokovic se malo zasitio, izgubio je volju, a koliko god je ovo razocaravajuce mislim da bi moglo dobro da mu dodje i otvori mu apetit za novim pobedama i povratkom na #1 sledece godine.

Mislim da ce ovo biti prekretnica u njegovoj daljoj karijeri.
Na kraju krajeva siguran sam da ce karijeru zavrsiti sa nekih 10ak GS titula i kao jedna od najvecih legendi sporta.
Ima Djokovic jos DUUUUGOOOO da igra, a ovakvih meceva ce biti jos.

Hard work beats talent when talent fails to work hard.....

ovaj boldovani deo teksta ti je čista glupost,i mislim da kada i sam malo bolje razmisliš shvataš da to nema veze s realnošću

zasitio se? šta bi onda trebao federer da kaže? jel se on zasiti u tim godinama ili nadal?

podsetiću te da je nadal samo godinu stariji od đovaka,i pored ovakvog rafe,đovak nema šta da traži,kad nema nadala biće strašan..evo i na betonu ga melje

Pa to ti je rekao Nadalov trener-da je Djokovic talentovaniji, kompletniji igrac.
Kad Novak igra najbolje shto moze on melje Nadala to smo videli u 2011. i delimichno zadnje dve godine.
Sad sve izgleda super Nadalu ali stvari se u sportu jako brzo menjaju-do pre 6 meseci su svi mislili da ce mu trebati cela godina da se vrati, ko zna shta ce biti za sledecih 6
Ni Nadal ni Djokovic nisu igrachi ko Federer Nadal josh vishe od Djokovica, chim pochne fizichki da zaostaje zbog stila tenisa koji igra on je gotov.

ovaj boldovani deo teksta ti je čista glupost,i mislim da kada i sam malo bolje razmisliš shvataš da to nema veze s realnošću

zasitio se? šta bi onda trebao federer da kaže? jel se on zasiti u tim godinama ili nadal?

podsetiću te da je nadal samo godinu stariji od đovaka,i pored ovakvog rafe,đovak nema šta da traži,kad nema nadala biće strašan..evo i na betonu ga melje

Nisam ja rek'o da se on opravdano zasitio, vec jednostavno je izgubio volju kakvu je imao pre nego sto je postao #1.
Nije to nista novo, to se desava svima kad se popenju na vrh, bez obzira na sport.

Nije on Novaka samljeo na betonu, vec je Djokovic mec zavrsio sa 50+ neiznudjenih gresaka.
Jednostavno je igro preko K, nesto slicno finalu Wimbledon-a.
Njemu treba novi trener, neko ko ce da ga razdrma i probudi volju da opet bude najbolji.

Nadal mora da da 110% svaki put kad igra protiv Djokovica i pobedice ga samo ako ovaj pobedi sam sebe kao danas.
On Djokovicu koji je 100% spreman ne moze nista i to smo vec videli.

U ovom trenutku Nadal je bolji i tu nema price, ali bice dana za megdana. ;)

Za promenu trenera je potrebno priznati sebi da ovako vise ne moze i prihvatiti nacin rada novog trenera, koji mozda nece da mu daje toliko slobode kao Vajda. Mekinro sigurno ne bi dozvolio da Novak vice na njega pred prepunim stadionima, a narocito tokom priprema za slemove kad bi mu rekao da u narednih par nedelja nema izlazaka i ostalih zaebancija a Nole da mu odbrusi "ti ces da mi kazes", za razliku od Vajde koji sve to cutke podnosi, zarad plate ili cega vec. Takodje, tu se malo pita i tata Srdjan. Drugim recima, Novakovom mentalitetu verovatno odgovara ovakav trener, koji je slabija licnost od svog ucenika. Problem je sto to nije mentalitet velikog sampiona. Uostalom, ovaj Fibak je par dana po dolasku u tim konstatovao da Novak ima previse obaveza van terena koje ga prosto sputavaju u onome sto mu je osnovna preokupacija. Ostaje da se vidi da li ce se otarasiti tog balasta ili mu se druzenje sa dzet setom suvise osladilo.

To sve opet zavisi od coveka do coveka. Novak jednostavno nema taj imperatorski mentalitet kao Fed, Nadal, Serena... tu zelju da bude najbolji ikada, da ostavi sto dublji trag u istoriji, da dominira nad svima ostalima. Cesto ga njegovi navijaci nazivaju najboljim srpskim i balkanskim sportistom svih vremena, ali tenis se igra i van Balkana, a tamo postoje i daleko bolji i superiorniji igraci od njega. Problem je sto i on izgleda razmislja na taj nacin - ostvario je sve svoje snove, finansijski obezbedio nekoliko buducih generacija i sta ce mu vise od toga. Pomenutom Federeru to nije dovoljno, ali svako bira svoj put.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back