HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
znachi 2:1 za nadala... opet ce igrati pet setova...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znachi 2:1 za nadala... opet ce igrati pet setova...
Ubi se Djerkovicu
Bolje da nisi gledala presudne poene. Samo neka on to dobije
Nadal dobija ovo rutinski. Kao što sam nakon Montreala napisao, Nadal je pročitao Novakovu igru, i ukoliko budući no.2 ne vrati atomski tenis iz 2011, više nikad neće dobiti Španca u važnim mečevima.

Ti ga bas pretera. Ima jos i ovde da se igra

Podhitno promena doping supstance,vracanje Cetojevica u tim,vezbanje voleja na mrezi,rad sa psihologom...........Cutim. Sta bih drugo. Cudno kako covek odigra mec loptu mnogo ranije od one prave. Bilo to ono cisto zakucavanje u mrezu. Lici na mnoge gubitke meceva Federera (27% brejk lopte i 53 neiznudjene greske)

Čestitke Rafi, uz Delpa isključujući Noleta, meni najdraži teniser, jer je pre svega dobar čovek i vrhunski sportista.
Kao što sam rekao, Novak Đoković je živa legenda, to će zauvek i ostati. Ima 6 grend slem titula, bronzu sa OI, a samo 26 godina, već je uplovio u društvo najvećih, Mekinroa, Konorsa, Borga, Bekera, Federera, Nadala... I osvajaće još GS-a, sigurno, i preteći mnoge od gorepomenutih.
Novak je u maloj krizi, ali Novak će se vratiti, kao i uvek, jači nego ikad. Njegovo vreme tek dolazi, ona zlatna 2011. godina nije bila ono što Nole može maksimalno da pruži u karijeri. Nole će tek dati svoj maksimum i neslućenu radost našem narodu i teniskom svetu svojom neverovatnom igrom i pobedama. Ono što je sigurno, rivalstvo Novaka i Rafe, nešto što će u narednih 2-3 godine ući u istoriju, kao najveće rivalstvo u teniskoj istoriji, veće i od Nadala i Federera.
A sad podržimo Noleta više nego ikad i dajmo mu do znanja koliko ga volimo i koliko nam je drago što je on NAŠ, i što smo mi NJEGOVI navijači, jer Novak je ono što uzor treba da znači!
I budimo uz njega u Areni da ponovimo istoriju - Uspehom na Dejvis kupu i potom novom zlatnom erom trofeja za Novaka Đokovića, najvećeg Srpskog sportistu ikada.
NAPRED NOLE, DO NOVIH POBEDA I NOVIH STRANICA ISTORIJE, KOJE SI VEĆ ISPISAO, UZ TEBE SMO, JER TI SI VELIKI, TI SI NAJBOLJI!!!!
![]()
ne, dule, ono shto je meni chudno jeste da on nakon niza neuspeha josh uvek ne dolazi na ideju da makar trenera promeni... odoh da spavam, laku noc...![]()
Vreme je sada da se pozdravi sa Vajdom i da za trenera uzme John McEnroe-a ... zaboravi na sva humanitarna sranya, zabavljanje publike, qurce palce i da sledece godine POKIDA ...

Imamo mi jedan izraz na ovoj temi,lazni broj 1No. 1 a nije osvojio nijedan turnir od Monte Karla.![]()