Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadal dobija ovo rutinski. Kao što sam nakon Montreala napisao, Nadal je pročitao Novakovu igru, i ukoliko budući no.2 ne vrati atomski tenis iz 2011, više nikad neće dobiti Španca u važnim mečevima.

edit: Jedina nada za ovaj meč je da Noletu eventualno "pukne" film pa da učini nemoguće kao protiv Federera 2011.

Poslednja izmena:
Cutim. Sta bih drugo. Cudno kako covek odigra mec loptu mnogo ranije od one prave. Bilo to ono cisto zakucavanje u mrezu. Lici na mnoge gubitke meceva Federera (27% brejk lopte i 53 neiznudjene greske)
Podhitno promena doping supstance,vracanje Cetojevica u tim,vezbanje voleja na mrezi,rad sa psihologom...........

Dug put ceka laznog broja 1.Da ne pravi ovakve gluposti vec bi imao 10-ak gs titula...

Čestitke Rafi, uz Delpa isključujući Noleta, meni najdraži teniser, jer je pre svega dobar čovek i vrhunski sportista.

Kao što sam rekao, Novak Đoković je živa legenda, to će zauvek i ostati. Ima 6 grend slem titula, bronzu sa OI, a samo 26 godina, već je uplovio u društvo najvećih, Mekinroa, Konorsa, Borga, Bekera, Federera, Nadala... I osvajaće još GS-a, sigurno, i preteći mnoge od gorepomenutih.

Novak je u maloj krizi, ali Novak će se vratiti, kao i uvek, jači nego ikad. Njegovo vreme tek dolazi, ona zlatna 2011. godina nije bila ono što Nole može maksimalno da pruži u karijeri. Nole će tek dati svoj maksimum i neslućenu radost našem narodu i teniskom svetu svojom neverovatnom igrom i pobedama. Ono što je sigurno, rivalstvo Novaka i Rafe, nešto što će u narednih 2-3 godine ući u istoriju, kao najveće rivalstvo u teniskoj istoriji, veće i od Nadala i Federera.

A sad podržimo Noleta više nego ikad i dajmo mu do znanja koliko ga volimo i koliko nam je drago što je on NAŠ, i što smo mi NJEGOVI navijači, jer Novak je ono što uzor treba da znači!

I budimo uz njega u Areni da ponovimo istoriju - Uspehom na Dejvis kupu i potom novom zlatnom erom trofeja za Novaka Đokovića, najvećeg Srpskog sportistu ikada.

NAPRED NOLE, DO NOVIH POBEDA I NOVIH STRANICA ISTORIJE, KOJE SI VEĆ ISPISAO, UZ TEBE SMO, JER TI SI VELIKI, TI SI NAJBOLJI!!!!

:worth:

Dokle cete ovo ponavljati? mala kriza? Covek ne moze da se sastavi u odlucujucim momentima...

Vreme je sada da se pozdravi sa Vajdom i da za trenera uzme John McEnroe-a ... zaboravi na sva humanitarna sranya, zabavljanje publike, qurce palce i da sledece godine POKIDA ...

ja mislim da je njega uništilo što je vemića otero,vemić je izgleda u prusluku sa bradom,kao maskiran bio taličan ipak

slažem se za post,nek se mane vučele i udovičića i nek igra tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back