- Poruka
- 13.940
Vidim da svi ocekuju sigurne dve pobede od Djokovica, iako su ga proglasili laznim brojem jedan :mgreen: Malo je kontradiktorno![]()
Pa da igra protiv Španije, ne bi niko očekivao dve pobede

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim da svi ocekuju sigurne dve pobede od Djokovica, iako su ga proglasili laznim brojem jedan :mgreen: Malo je kontradiktorno![]()

Pa da igra protiv Španije, ne bi niko očekivao dve pobede![]()
Ali opet laskaš Đokari, jer biti izraziti favorit protiv Berdiha je velika stvar :mgreen:
Ili SvajcarskePa da igra protiv Španije, ne bi niko očekivao dve pobede![]()

Ma velim, džabe se igra finale...potpuno besmislenoMislim da ih dobijamo. Nole dva sigurna poena. Tipsi jedan. Lako moze i pobeda u dublu.
Ovo sa Troickim je neshvatljiva i nedopustiva svinjarija. Niko nije kriv dok se to ne dokaze (prezumpcija nevinosti). Cak i onda on nije kriminalac ili terorista vec slobodan covek i moze da ide kud hoce
Španija bi nas u Španiji dobila 5:0, a mi se borimo za finale... nigde vezePa da igra protiv Španije, ne bi niko očekivao dve pobede![]()

Ali ima bodova...vidiš kako je Novak sa 120 pobegao Nadalu na 260...zna Nole zašto igra za Srbiju...Pa lažni kralj i ne igra Dejvis kup, tu nema novaca![]()

Ali ima bodova...vidiš kako je Novak sa 120 pobegao Nadalu na 260...zna Nole zašto igra za Srbiju...
A što se tiče KRALJA, on je skratio spisak turnira tokom godine zato što ne može fizički da izdrži tolike napore...a sad treba da igra i u DK?![]()
Lažni kralj Fedja Mali.Nole je igrao i kad se DK nije bodovao, za razliku od lažnog kralja koji ga je preskakao i u najboljim danima![]()

Lažni kralj Fedja Mali.![]()
A još ni Njegoša nisi čitao.Drago mi je da prihvataš našu terminologiju (lažnjak)Biće od tebe nešto
![]()

A još ni Njegoša nisi čitao.![]()
Otkud znaš? Opet bacaš pasulj? Čitao sam ja i Njegoša i mnoge druge pisce za koje ti verovatno u svom selu nisi čuo![]()

Jeste Novak je igrao i kad se nije bodovalo, ali kako je igrao?Nole je igrao i kad se DK nije bodovao, za razliku od lažnog kralja koji ga je preskakao i u najboljim danima![]()
A još i lažeš.![]()
Tebi nemam nameru bilo šta da dokazujemTo sam napisao zbog ostalih učesnika, da ne pomisle da ima imalo istine u tvom baljezganju
![]()

Dokazao da laže.![]()
Po tvom pisanju se vidi da ti je jedina literatura u životu bila "Večernje novosti"A o mom stilu nek drugi prosuđuju, nisam ja Boris da se ovde hvalim
Kad smo već kod njega, gde je nestao u poslednje vreme?
![]()

Ubijen u pojam i menja temu.![]()
Ja mislim da je on ovaj debil Charli Harper, a?![]()
Tu je samo se krije iza klona(Charli Harper)...Strasno,deda je sve ludji i ludji
A bokica ne sme vise ni da dodje xD
Sramota ga od kad je Novak ispušio od Nadala, a s obzirom da će uskoro potonuti na drugo mesto, potrebno mu je vreme da smisli "upad" 
Čovek prvi put u životu ne psuje, teško je odvići seNe ume tako da piše...zabavniji je bio dok je psovaoNije dobro...
![]()
Čovek prvi put u životu ne psuje, teško je odvići se![]()

Nikako, mislim da se pomirio sa činjenicom da je Nadal bogotac za Novaka i da Novak više od 3 GS do kraja karijere neće osvojitiKako li će samo da preformuliše onu žvaku da je Novak najdominantiji teniser IKADA ?![]()
Sad je otišao da viče na psa sigurno, da se smiri![]()
![]()

Hahaha,to je ipak najveca glupost koju su ikad odvalili
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Sad opet moramo da damo 40 dana laznom broju 1![]()