Cu, projekcija bez realnog osnova. Pa odavno pre potpisanog sporazuma se trazilo da ucesce ABA u ULEB takmicenjima bude paket od 1+3, dakle nema sad 1+1, itd. Nema vise zezanja, oni hoce da znaju na koga mogu da racunaju i da to i dobiju, a ne samo jednu ili dve ekipe a ostali smugnu u FIBA LS pod pritiskom maticnih saveza.
http://mondo.rs/a893220/Sport/Kosarka/ABA-liga-i-Evroliga-Sporazum-do-2020.html
Zato se i dr Covke unervozio, iako se spinuje da ga se to ne tice, ne laje kera zbog sela, nego sebe radi... A jos kad FIBA sledece sezone krene u pritisak na sve...
Doduse, njemu bi najvise odgovarao scenario da se sve ovde raspadne a on dobije sam, nezavisno, poziv u ULEB EL, al jbg, vec je dobio onu stvar iako je molio ko zna od kad. Tako da je taj scenario slabo verovatan.
Eto vidis, to je klasicna projekcija s tvoje strane.
Ne pricam ja o ugovoru(sada), koji svakako moze ili ne moze biti promenjen, ali to naravno treba ostaviti odgovornima, a ne tvojim spekulacijama.
Takodje, kakav god d aje ugovor, sam ULEB je u problemu zbog ucena od strane FIBA.Jer ako ostane da se cvrsto drzi ugovora i onoga sto pise(AKO pise), to ce znaciti da im klubovi nisu ni vazni, sto poprilicno lose govori o njima.
Tako da.....ULEB bi morao sam biti medijator u toj prici......
S druge strane, Covic se unervozio?
Rekle ti zene na pijaci?
Sad kao Covic ne zna sta ce, iako Partiza<n igra takmicenje koje mu moze doneti samo minus.ali eto, Partizan hoce da ga igra uinat Zvezdi....
Pa dobro, i treba da igra, i neka igra.........
Ali pricati o tome kako navodno neko gleda zajednicki interes, a neko ne, je smesno.......Svako ovde gleda sebe, isto kao sto je Partizan boleo kur.ac svojevremeno......Ali se to sad zaboravilo, naprecac.
Kolicina besa zato sto je Zvezda zauzela mesto na kojem je godinama obitavao Partizan, i koje nije umeo organizaciono da sacuva , je neverovatna.
Samo sto je meta tog besa pogresna, i trebali bi biti Danilovic, Vujosevic i Todoric, a ne Covic.