Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.211
Ja prvi put cujem.Jel to onaj novi "nezavisni" nedeljnik Ekspres koji se niotkuda pojavio na svim bilbordima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja prvi put cujem.Jel to onaj novi "nezavisni" nedeljnik Ekspres koji se niotkuda pojavio na svim bilbordima?

U slucaju da ode u CZT, verujem da ga ipak ceka (nesto) bolja sudbina od mucenog Dangubinja, ipak ima kosarkaskog stofa od faul-majstora, pa bi mogao sam da se izbori za ulogu (kao i Guduric, npr). Naravno, moze Zagorac da bude ciji hoce, ali tesko da ce se Zalizani odreci 600,000 otkupa, nije lud, zato ce ga slati tamo odakle ce da dobije novce.
I sto se veca histerija digla posle jedne utakmice koju su dobili na srecu, uz upitan kriterijum, protiv tima koji kosta nekoliko puta manje, nego kada su naprimer osvojili ABA.Meni je drago sto se Covic lozi na dovodjenje nasih igraca, jedino Lovernju jos nije nudio ugovor.![]()

Ako ovi izguraju ceo mandat, vrlo je realno da stignu do F4. Ove godine smo videli da im losa selekcija ne znaci nista. Problem se lako da resiti, napravis drugu itd. dok ne pogodis. Mozemo samo da se nadamo da ce ostati nesto posle ove najezde skakavaca.
Radonjic: Stvoren je ambijet kao da smo puno jaci od Partizana. Upozoravao sam. Sada smo izabrali tezi put do cilja.
A da preuzmemo teret favorita na sebe, da olaksamo sokolu sivom.

Alex Krstanovic
@acabgd
Snage reda su vec na Kalemegdanu
https://pbs.twimg.com/media/CkX3cx0XIAAHJfm.jpg
9:52 PM - 7 Jun 2016
Umirem.
Prasici se o'ladili, izduvase se baloni.

Bojan Brezovac @Breza89 13m13 minutes ago
Radonjic: Idem kuci, malo da odmorim.

Kratko iznenađenje slavljeničke publike izazvao je u jednom trenutku plejmejker Vasilije Micić, počevši da peva navijačku pesmu Partizana "Da volim crno-bele".
Shvativši nakon nekoliko reči da je pogrešio, plejmejker se brzo "prebacio" na reči Zvezdine pesme, na sličnu melodiju, koju je hteo da zapeva. Naravno, zbog lapsusa mu nije zamereno, pa je brzo podržan skandiranjem "Vaso, cigane".

Dejan Andjus @DAndjus
Titula sa samo Cirbesom pod košem.Teški promašaji Kuzmić,Shorcanitis,Štimac, nisu kažnjeni teško.
10:59 PM - 9 Jun 2016
gorislav papić
@nervouspostman
Da li je KKCZ najbolje što ima srpski klupski sport? Šta i sa kim dalje? @okorts 18:25h - Luka Mitrović, Dejan Radonjić, Nebojša Čović.