Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kacim na kafanu jer se tice i CZT i KKP. Ovo je neki opskurni internet portal, ali bili su u pravu nedavno za Milutinova i Milosavljevica koji su (opet) dobili ponude od naprednjackog kosarkaskog cuda.
http://www.espreso.rs/sport/kosarka...ogovoren-dolazak-reprezentativca-srbije-video

Zagorac je "nas", ostaje da se vidi dal je kao Dangubic. :) U slucaju da ode u CZT, verujem da ga ipak ceka (nesto) bolja sudbina od mucenog Dangubinja, ipak ima kosarkaskog stofa od faul-majstora, pa bi mogao sam da se izbori za ulogu (kao i Guduric, npr). Naravno, moze Zagorac da bude ciji hoce, ali tesko da ce se Zalizani odreci 600,000 otkupa, nije lud, zato ce ga slati tamo odakle ce da dobije novce.

Zalizani je biznismen, a tu je jedini kriterijum profit...nekada odmah nekada u perspektivi. Mi od njega trenutno mozemo da se nadamo jedino ovoj "u perspektivi" kategoriji igraca, Jankovic ili slicni.

Meni je drago sto se Covic lozi na dovodjenje nasih igraca, jedino Lovernju jos nije nudio ugovor. :mrgreen: I sto se veca histerija digla posle jedne utakmice koju su dobili na srecu, uz upitan kriterijum, protiv tima koji kosta nekoliko puta manje, nego kada su naprimer osvojili ABA.

Meni je drago sto se Covic lozi na dovodjenje nasih igraca, jedino Lovernju jos nije nudio ugovor. :mrgreen:

Ima ona slika kad je Lovernj iskljucen u Zelezniku pa je pokazivao nesto njemu i njegovoj ekipi na tribinici, e, to. :mrgreen:

Histerija sa igracima ce da bude haos pred novu sezonu, oni su dovodili boga oca i kad su igrali Evrokup, sponzori su se otimali o njih videvsi perspektivu u osvajacu Kupa Srbije, sad posle TOP8 tek sledi ludilo, a narocito ako se zakaze F4 u Beogradu.

Ako ovi izguraju ceo mandat, vrlo je realno da stignu do F4. Ove godine smo videli da im losa selekcija ne znaci nista. Problem se lako da resiti, napravis drugu itd. dok ne pogodis. Mozemo samo da se nadamo da ce ostati nesto posle ove najezde skakavaca.

Kad imas otvoren budzet, mozes da budes nestrucan i bahat koliko hoces. Ima jedna caka, a to je sto naredne sezone do TOP8 moraju da se predju svi, a ne krem evropske kosarke kao sto su Bajern, Strazbur, Darusafaka, Unikaha, Efes i Cedevita... Ali verujem da se i to moze iskompenzovati dovodjenjem pojacanja koja preteknu od ovih najbogatijih Spanaca, Rusa i Turaka, tipa Trej Tompkins koji je odlican igrac a u Realu je na kraju klupe. I naravno, igra za bagatelu, a ako ne valja, uvek je tu novi igrac koji kosta manje i na taj nacin se moze zaraditi. :cool:

Ako ovi izguraju ceo mandat, vrlo je realno da stignu do F4. Ove godine smo videli da im losa selekcija ne znaci nista. Problem se lako da resiti, napravis drugu itd. dok ne pogodis. Mozemo samo da se nadamo da ce ostati nesto posle ove najezde skakavaca.

Da usnicu proglase za dozivotnog premijera limeni F4 mogu gledati samo na tv-u. Valjda mi najbolje znamo da novac ne cini jedan klub velikim.

Mega su sportski prijatelji, dele halu i ostalo. Oni su sad dobri. :cool:

giphy.gif

Jbg, al docekali ljudi vreme za sprdnju konacno.

Kratko iznenađenje slavljeničke publike izazvao je u jednom trenutku plejmejker Vasilije Micić, počevši da peva navijačku pesmu Partizana "Da volim crno-bele".

Shvativši nakon nekoliko reči da je pogrešio, plejmejker se brzo "prebacio" na reči Zvezdine pesme, na sličnu melodiju, koju je hteo da zapeva. Naravno, zbog lapsusa mu nije zamereno, pa je brzo podržan skandiranjem "Vaso, cigane".

Kakvo je ovo trolovanje pecenog vola? :hahaha:

PS:
Ovaj covek je neverovatan:

Dejan Andjus @DAndjus
Titula sa samo Cirbesom pod košem.Teški promašaji Kuzmić,Shorcanitis,Štimac, nisu kažnjeni teško.
10:59 PM - 9 Jun 2016

Poslednja izmena:
Najava za emisiju "Oko":

gorislav papić
‏@nervouspostman
Da li je KKCZ najbolje što ima srpski klupski sport? Šta i sa kim dalje? @okorts 18:25h - Luka Mitrović, Dejan Radonjić, Nebojša Čović.

Pazi ekipicu za gostovanje.
I ja ne znam sto se tu izigrava neka lazna skromnost, pravo pitanje je da li je to nesto najbolje u evropskom klupskom sportu. :hahaha:

Back