Jel ti ove momke postavljas za drugarice ili drugoveNekako mi ovaj vise lici za drugove.Korona,ako vas drmne trosna srckica,napisace tamo korona,oprez sta vi to gledate.
Pogledajte prilog 742606
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti ove momke postavljas za drugarice ili drugoveNekako mi ovaj vise lici za drugove.Korona,ako vas drmne trosna srckica,napisace tamo korona,oprez sta vi to gledate.
Pogledajte prilog 742606
Kome se dopadnu neka gleda,ukusi su razliciti,ne diskriminisemJel ti ove momke postavljas za drugarice ili drugoveNekako mi ovaj vise lici za drugove.
Ja cu onda da zmurim.Kome se dopadnu neka gleda,ukusi su razliciti,ne diskriminisem.
Stavi neke koji se tebi dopadajuJa cu onda da zmurim.

mislim da je neyebica u pitanjuDa li je imao neko iskutstva sa lucidnim snovima?
Tacno ono sto hocu da sanjam to i sanjam i svega se secam, ali opet je to samo obican san. A ne san gde si svestan da sanjas, lucidno sanjanje su koristili veliki naucnici poput Nikole Tesle i Alberta Anstajna.
Sanjao sam da me hapsi zgodna policajka i odvodi u cuzu za koje se pretpostavilo da je to ustvari djakuzi a ona Angelina Dzoli koja me uvukla u taj djakuzi i radila, bolje da ne pricam sta,
i tako nakon pola sata otkrili smo da smo mi na snimanju scena za film neki, kada su nas videli sta radimo ustao sam iz djakuzija i dreknuo "andzelina kako te nije sramota!
ona je samo rekla a nemoj da brines to ionako ce da bude seceno na sta sta su posle ljudi koji su bili tu ucenjivali andjelinu i mene da ne objave taj snimak sa milion dolara, pitao sam ih da li moze u eurima rekli su da ne primaju evropski novac i onda smo se ubedjivali da taj novac svi koriste da sam tako i andjelinu i pretvorio u zvezdnu na sta mi je ona lupnula samar i otisla
lucidno sanjanje... polovinu zivota provedemo spavajuci, zbog cega spavanje ne iskoristiti za unapredjivanje sviranja klavira, ucenje matematika,stanog jezika, itd.mislim da je neyebica u pitanju
opalis u reali nesto i postanes miran u snu![]()

Svi uletjete i izletjete ne mozhe chovek da vas naFata samo pravite promaju![]()
Ima da vas vezhem sve u kafani![]()

Prvo se probudi
Vi'sh kako ja budnaaaa
![]()
Samo shto ne smem da izadjem na prozor
Ali nema veze posmatratju iz daleka. 
Jutro
Vidim, vidim![]()
Budan sam ja odavno, imam i kaficu, imam fin pogled kroz prozorSamo shto ne smem da izadjem na prozor
Ali nema veze posmatratju iz daleka.
Joj ja ne znam shta pricham opet mi se mnogo spava drugarri![]()

Meni prozor daleko, mirujem
Sve me boli + boldovano
Samo kukate![]()

Ide mi se na more
Ma ne kukam samo se zhalim
Hajde 'ajde protji tje, mislish da je meni lako![]()
![]()

...da ta alapacha...
utata utata
.