kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vidim sta je minus nemati tv. Bolje da ga nisam nikad ni palio. Secam se da je zikina dinastija lose uticala na mene. Kasnije sam pratio politiku, skupstinska zasedanja .. a onda napolje pre nego sto je pocela da sirena za opasnost od avio agresije .. padaju papircici .. skupljao sam to iako su pricali da je zarazeno antraksom. Poceo novi milenijum .. bavio se skolom .. odlican ucenik .. isao na dodatne casove iz biologije ... takmicenja iz srpskog .. matematike .. Onda su mi smestili da sam kriv za neke testove iz engleskog .. zamrzeli me nastavnici .. Dobijao sam dvojke i trojke iz fizike .. nisam mogao da odgovorim na pitanje od njegovih prici .. a i prestajao sam da ucim .. Gledao kako stariji zaebavaju petake( kazu ko ide levo od stuba ***** i svi idu desno .. KO TO KAZE POMISLI MALI RAMCOX I PRODJE LEVO ), gledao kako prete nozevima .. kako se biju .. Jednom prilikom osetio neogranicen bes .. hteo sam da ubjem jednog .. Vreme je prolazilo a Ramcox postajao zombi - mrtvak koji hoda...

jesu te zaebavali da si gej? :lol:

Sta znaci genijalac? Studirao sam sve dok u ucionicu nije usao neki brka, i poceo da propoved o njegovom predmetu. Zatim je ustao i trazio da svako kaze ime prezime i gde zivi. Mislim sta je to bitno, koga to zanima .. jeli to govori nesto o meni .. zato nikada ni ne pricam odakle sam i kako se zovem .. Bio sam malo i pijan, jedno ili dva piva .. i premisljao se da li da napravim scenu ili odem .. Odlucio sam da ostanem, projektovajuci sav obrazovani sistem, celo nezadovoljstvo na tog coveka ...nerviralo me sto oni ispred odgovaraju .. i to onako bojazljivo .. STA JE BRE SA LJUDIMA koji im je k .. Nije to jedini razlog, ali tada sam stavio tacku. Ustao, isetao u susret novm profesoru brki, pogledao ga u oci, i izasao. Nikada se vise nisam vratio, bio je to kraj. Kasnije sam doznao da taj isti brka veruje u demone. Steta, imali bi finu konverzaciju.

Ram... tu igricu je smislio neki gej da prikrije svoje sklonosti...
Ne znam, verovatno .. Secam se i da su gurali neku iz njihobog odeljenja na mene .. kao evo ti je .. a posto sam se odmacinjao .. govorili eto *****, ***** .. Imao sam samo 12 god .. A skola je imala kuhinju .. upravo se setih kako sam u onome sto su zvali virsla ( kuvana stavljena izmedju hleba) nasao ogromnu dlaku .. a one spremacice . neke babetine .. imale su kao kapice na glavi .. Nikada vise tamo zasao nisam. Gledao sam kako se izivljavaju na drugu svakodnevno, samo zato sto nije znao da se postavi...sto je trpeo .. Danas, zaposlen covek, studira, obrazovana elita srbije... a ovi koji su se izivljavali vozaci kamiona i sl ..

:lol:
88.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back