oziman
Veoma poznat
- Poruka
- 11.992
nisi morao da im kažeš... ali šta te briga...
evo ja sam danas gledao balet...
Opet, sta fali baletu? Klizanje volim upravo zbog toga sto je slicno baletu. Zato sto objektivise volju kroz pokret..kroz graciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi morao da im kažeš... ali šta te briga...
evo ja sam danas gledao balet...
Ne vidim sta je minus nemati tv. Bolje da ga nisam nikad ni palio. Secam se da je zikina dinastija lose uticala na mene. Kasnije sam pratio politiku, skupstinska zasedanja .. a onda napolje pre nego sto je pocela da sirena za opasnost od avio agresije .. padaju papircici .. skupljao sam to iako su pricali da je zarazeno antraksom. Poceo novi milenijum .. bavio se skolom .. odlican ucenik .. isao na dodatne casove iz biologije ... takmicenja iz srpskog .. matematike .. Onda su mi smestili da sam kriv za neke testove iz engleskog .. zamrzeli me nastavnici .. Dobijao sam dvojke i trojke iz fizike .. nisam mogao da odgovorim na pitanje od njegovih prici .. a i prestajao sam da ucim .. Gledao kako stariji zaebavaju petake( kazu ko ide levo od stuba ***** i svi idu desno .. KO TO KAZE POMISLI MALI RAMCOX I PRODJE LEVO ), gledao kako prete nozevima .. kako se biju .. Jednom prilikom osetio neogranicen bes .. hteo sam da ubjem jednog .. Vreme je prolazilo a Ramcox postajao zombi - mrtvak koji hoda...

Opet, sta fali baletu? Klizanje volim upravo zbog toga sto je slicno baletu. Zato sto objektivise volju kroz pokret..kroz graciju.

Godinama... konacno su dobili nekog na kom ce da se majmunisu .. Ali ni ti petaci nisu razumeli, kao sta ti je to trebalo.. samo si se obelezio. Nisu razumeli moj motiv.jesu te zaebavali da si gej?![]()
Godinama... konacno su dobili nekog na kom ce da se majmunisu .. Ali ni ti petaci nisu razumeli, kao sta ti je to trebalo.. samo si se obelezio. Nisu razumeli moj motiv.
Sta znaci snaci se u zivotu?Ova ti je dobra Ramcox za brku i demone.....Snacicices se ti u zivotu.....
Nemate pojma, jer ja nemam ime.i još nešto Ram... znamo kako se zoveš...![]()

Sta znaci snaci se u zivotu?
Nemate pojma, jer ja nemam ime.
Ne znam, verovatno .. Secam se i da su gurali neku iz njihobog odeljenja na mene .. kao evo ti je .. a posto sam se odmacinjao .. govorili eto *****, ***** .. Imao sam samo 12 god .. A skola je imala kuhinju .. upravo se setih kako sam u onome sto su zvali virsla ( kuvana stavljena izmedju hleba) nasao ogromnu dlaku .. a one spremacice . neke babetine .. imale su kao kapice na glavi .. Nikada vise tamo zasao nisam. Gledao sam kako se izivljavaju na drugu svakodnevno, samo zato sto nije znao da se postavi...sto je trpeo .. Danas, zaposlen covek, studira, obrazovana elita srbije... a ovi koji su se izivljavali vozaci kamiona i sl ..Ram... tu igricu je smislio neki gej da prikrije svoje sklonosti...
Ne to nije moje ime. Svoje ime gradim i rusim svakog sekunda. Gradim u spoznaji da je lose, i rusim u znanju da ima i dobrog. Na samom kraju, bice nesto od toga... nesto sto je sposobno da kreira izvan sebe .. svoju kompoziciju ...znamo da počinje na N...![]()

Jos jedna poruka i to bi bilo to od Ramcoxa.
Pitanje za spavaca : U proslosti je bilo daleko manje ljudi nego danas. Kako je njih pocetnih npr 100 reinkarnirano u danasnjih 6 milijardi?