Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Ozi, molim te, nemoj vise tako da ne bi bilo... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ozi prica o vezbanju....I o savrsenom osecaju posle treninnga...Moze se postati rob toga.....To je prirodna droga koju luci organizam,da bi ublazio bol u misicima od mlecne kisiline koja se nakupi u misicima posle vvezbanja...Z ove se EDOMORFIN.....Kako sam se dugo bavio bor. vestinama poznat mi je taj osecaj....

Ozi prica o vezbanju....I o savrsenom osecaju posle treninnga...Moze se postati rob toga.....To je prirodna droga koju luci organizam,da bi ublazio bol u misicima od mlecne kisiline koja se nakupi u misicima posle vvezbanja...Z ove se EDOMORFIN.....Kako sam se dugo bavio bor. vestinama poznat mi je taj osecaj....

ma kakvi, gradjen je kao apolon![]()
Dobro, ajde, kapiram da nisi navikla na onakve likove, nisi u toku sa pomenutim sportom pa te i razumem sto ti deluju prenabudzeno, to je ok. Ali neces me ubediti da ti je budjavi Klunisha gotivniji nego npr. ovaj lik
u kom smislu nisam navikla? jednostavno me ne privlace takvi momci. msm ukusi su nesto o cemu ne vredi raspravljati, ovo je moj licni stav i ukus, tvoj je drugaciji i to je to. meni ovaj tip ne deluje ni malo sexy niti privlacno. obicno takvi nabildovani nose neke traume iz detinjstva, obicno su izuzetno sujetni, sa visokim egom, u sonovnoj su bili mrsavci koje ni jedna devojka nije htela ni da pogleda.... msm to nije pravilo, ali je obicno tako. vuku komplekse, sta li...
a kluni je sve ostalo, samouveren, sarmantan, prirodan. ne mislim striktno na njega, vec na one koji izgledaju kao on. nisu mu bitni misici, vec ono sto ima u glavi, u dusi...
Mislim da Milica glumi kako bi mene i ostale ovde nervirala.
Cao..Narode sta se radi???

Osim oako nisi trojedan, kao dragi nam Bog... 

to ako resis da se i dalje bavis borilackim vestinama, da bar lupetas a nekim smislom....

On i umišlja da je bolji, pametniji, jači i sve ostalo od nas... kao polubog.
Polubog na tankim nožicama...![]()

Da ima barem nekog smisla.![]()
Mislim da Milica glumi kako bi mene i ostale ovde nervirala.
Evo sta je pisala o Tensionu ranije
TENSION stara kafana post broj 17722
Pri tome on postavlja svoju sliku sa naocarima za sunce uz reci u trecem licu jednine "ovaj lik je gotivniji od Klonija"..
Milica odgovara
Tako da .....

tako da... u medjuvremenu sam imala neke prepiske sa tensionom i decko je pokazao da je "samouveren, sarmantan, prirodan. " tj ono sto cenim kod svake osobe. a sto se nerviranja tice, ozi, nisam primetila da jos nekog nervira to sto sam momku udelila par komplimenata.
ne znam zasto tebi to toliko smeta? krivo ti je sto je bolje gradjen od tebe?![]()
DOBRO BRZI, CEMU TOLIKA MRZNJA PREMA MENI..da radi se o tzv-HORMONU SRECE-ENDORFINU.......JA ZNAM DA ME MRZIS ALI BAS TOLIKO....
Nije cudo brzi sto smo te mi sa Pravnog ignorisali kao mladog....Pun si konpleksa.....
Sta si trenirao?![]()
Jos uvek tekwon-do.......