kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ozi, molim te, nemoj vise tako da ne bi bilo... :mrgreen:

funny-animated-gifs-surprise-knockout.gif

Ozi prica o vezbanju....I o savrsenom osecaju posle treninnga...Moze se postati rob toga.....To je prirodna droga koju luci organizam,da bi ublazio bol u misicima od mlecne kisiline koja se nakupi u misicima posle vvezbanja...Z ove se EDOMORFIN.....Kako sam se dugo bavio bor. vestinama poznat mi je taj osecaj....

ma kakvi, gradjen je kao apolon :flert:

Mislim da Milica glumi kako bi mene i ostale ovde nervirala.

Evo sta je pisala o Tensionu ranije

TENSION stara kafana post broj 17722
Dobro, ajde, kapiram da nisi navikla na onakve likove, nisi u toku sa pomenutim sportom pa te i razumem sto ti deluju prenabudzeno, to je ok. Ali neces me ubediti da ti je budjavi Klunisha gotivniji nego npr. ovaj lik

Pri tome on postavlja svoju sliku sa naocarima za sunce uz reci u trecem licu jednine "ovaj lik je gotivniji od Klonija"..

Milica odgovara
u kom smislu nisam navikla? jednostavno me ne privlace takvi momci. msm ukusi su nesto o cemu ne vredi raspravljati, ovo je moj licni stav i ukus, tvoj je drugaciji i to je to. meni ovaj tip ne deluje ni malo sexy niti privlacno. obicno takvi nabildovani nose neke traume iz detinjstva, obicno su izuzetno sujetni, sa visokim egom, u sonovnoj su bili mrsavci koje ni jedna devojka nije htela ni da pogleda.... msm to nije pravilo, ali je obicno tako. vuku komplekse, sta li...
a kluni je sve ostalo, samouveren, sarmantan, prirodan. ne mislim striktno na njega, vec na one koji izgledaju kao on. nisu mu bitni misici, vec ono sto ima u glavi, u dusi...

Tako da .....

Ozi prica o vezbanju....I o savrsenom osecaju posle treninnga...Moze se postati rob toga.....To je prirodna droga koju luci organizam,da bi ublazio bol u misicima od mlecne kisiline koja se nakupi u misicima posle vvezbanja...Z ove se EDOMORFIN.....Kako sam se dugo bavio bor. vestinama poznat mi je taj osecaj....

nisam mogao da odolim....mislio si verovatno na ENDORFIN

The term endorphin rush has been adopted in popular speech to refer to feelings of exhilaration brought on by pain, danger, or other forms of stress,[2] supposedly due to the influence of endorphins. When a nerve impulse reaches the spinal cord, endorphins are released which prevent nerve cells from releasing more pain signals. Immediately after injury, endorphins allow animals to feel a sense of power and control over themselves that allows them to persist with activity for an extended time.

"Mene i ostale iznervirala!" Ma nemoj?! Sto bi nekom stoka od 150 kila puna vodenih misica bila privlacna?! Ja ciljam na nesto izmedju 90 i 100 kila tako da bih mogao da secem tezinu za borbe na 90, u nekih narednih 5 godina...

I da, Ozi, koji su to ostali?! :hahaha: Osim oako nisi trojedan, kao dragi nam Bog... :hahaha:

Mislim da Milica glumi kako bi mene i ostale ovde nervirala.

Evo sta je pisala o Tensionu ranije

TENSION stara kafana post broj 17722

Pri tome on postavlja svoju sliku sa naocarima za sunce uz reci u trecem licu jednine "ovaj lik je gotivniji od Klonija"..

Milica odgovara

Tako da .....

tako da... u medjuvremenu sam imala neke prepiske sa tensionom i decko je pokazao da je "samouveren, sarmantan, prirodan. " tj ono sto cenim kod svake osobe. a sto se nerviranja tice, ozi, nisam primetila da jos nekog nervira to sto sam momku udelila par komplimenata.
ne znam zasto tebi to toliko smeta? krivo ti je sto je bolje gradjen od tebe? :zper:

tako da... u medjuvremenu sam imala neke prepiske sa tensionom i decko je pokazao da je "samouveren, sarmantan, prirodan. " tj ono sto cenim kod svake osobe. a sto se nerviranja tice, ozi, nisam primetila da jos nekog nervira to sto sam momku udelila par komplimenata.
ne znam zasto tebi to toliko smeta? krivo ti je sto je bolje gradjen od tebe? :zper:

ne, krivo mu je sto ima pilece nogice...tension mu samo dodje kao so na ranu...

DOBRO BRZI, CEMU TOLIKA MRZNJA PREMA MENI..da radi se o tzv-HORMONU SRECE-ENDORFINU.......JA ZNAM DA ME MRZIS ALI BAS TOLIKO....

ma ne mrzim te, covece...ne mogu da mrzim coveka kog i ne poznajem....samo se seti da sam te lepo zamolio da se izvinis javno, zbog svojih uvreda na moj racun...i dok od to ne ucinis, ja cu formasima da ukazujem na gluposti koje izgovaras...i nista vise, nista manje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back