gost 235367
Ističe se
- Poruka
- 2.786
Zavrsio brzi.....JOS DAVNE 95.....Sada se bavim politikom.....Ako volis da mi lovis greske pri kucanju izvoli...Mrzi me da vrsim korekciju teksta......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos uvek tekwon-do.......

tako da... u medjuvremenu sam imala neke prepiske sa tensionom i decko je pokazao da je "samouveren, sarmantan, prirodan. " tj ono sto cenim kod svake osobe. a sto se nerviranja tice, ozi, nisam primetila da jos nekog nervira to sto sam momku udelila par komplimenata.
ne znam zasto tebi to toliko smeta? krivo ti je sto je bolje gradjen od tebe?![]()

Brzi verovatno si dete za mene....Vojsku sam sluzio u rodnom BG na Banjici....Sa dvadest jednu svoju godinu duzio sam vod od 30 ljudi....Shvati i opusti se....Imas razne figure i u sahu.....Neko je pion ceo zivot.....
vidim ja i ko si i koliko godina imas kad nisi cuo za najbrzu plavu zmiju na svetu i japansku bubu...
Brzi verovatno si dete za mene....Vojsku sam sluzio u rodnom BG na Banjici....Sa dvadest jednu svoju godinu duzio sam vod od 30 ljudi....Shvati i opusti se....Imas razne figure i u sahu.....Neko je pion ceo zivot.....
...ali te sada malo bolje shvatam: to mora da je bila velika trauma...
Možda kao mali nije imao TV...
Jadni oni...
ti si bio u vojsci Skola Rezervnih Oficira?
A u kom gradu si bio u SRO, posto, sasvim slucajno imam neke veze sa tim....?