kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako da... u medjuvremenu sam imala neke prepiske sa tensionom i decko je pokazao da je "samouveren, sarmantan, prirodan. " tj ono sto cenim kod svake osobe. a sto se nerviranja tice, ozi, nisam primetila da jos nekog nervira to sto sam momku udelila par komplimenata.
ne znam zasto tebi to toliko smeta? krivo ti je sto je bolje gradjen od tebe? :zper:

Kako tebi nisu jasne neke stvari? Pa Ozi tebe voli, obožava... seti se samo pesmica što ti je pisao.
Svoju afekciju naravno krije izjavama tipa "brak je jaram, ovo ono" a u stvari umire za tobom.

I onda ti deliš komplimente drugom čoveku... surovo i hladnokrvno. Zabila si kolac otrova u njegovo srce, izneverila si ga, izdala...

Čak je i višestruke polucije prepolovio od tog gnusnog odbacivanja!

Brzi verovatno si dete za mene....Vojsku sam sluzio u rodnom BG na Banjici....Sa dvadest jednu svoju godinu duzio sam vod od 30 ljudi....Shvati i opusti se....Imas razne figure i u sahu.....Neko je pion ceo zivot.....

jesam, dete sam...u pravu si...

A to da si "duzio vod", ako je nesto kao "citanje aure"...ne zelim da cujem za to...moj mladi um ne zeli takve slike u podsvesti....:rotf:...ali te sada malo bolje shvatam: to mora da je bila velika trauma...:rotf:

ti si bio u vojsci Skola Rezervnih Oficira?
A u kom gradu si bio u SRO, posto, sasvim slucajno imam neke veze sa tim....?

edit: pre nego li odgovoris, da te upozorim(da ne bude: brzi me mrzi): upoznat sam sa SVIM aspektima SRO, buduci da sam jedno vreme , ajde da ne pricam mnogo....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back