Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
I mene isto. Kog je uzrasta?
Ona JNA ako je ičemu valjala, valjala je da od takvih geliptera napravi ljude...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene isto. Kog je uzrasta?

Ona JNA ako je ičemu valjala, valjala je da od takvih geliptera napravi ljude...![]()

Pa eto, logika ... spas za sve nas - LOGIKAMa kakve pilulice, deca su to, ni kondome ne koriste.![]()
Da.Ram , si siguran da nisi ti moj sestric?
Nije lako to, sada ce morati da trazi posao, hrani porodicu .. U pravu je bio Ozi, jaram ( ja ram
)
el nas zoves?Mi smo nadljudi, sto bi se spustali kod vas obicnih.Ona JNA ako je ičemu valjala, valjala je da od takvih geliptera napravi ljude...![]()
Al ne radi automat....
znaci svadbael nas zoves?
Pa eto, logika ... spas za sve nas - LOGIKA
Da.Nije lako to, sada ce morati da trazi posao, hrani porodicu .. U pravu je bio Ozi, jaram ( ja ram
)
Do JNA. Posle sam imao primanja veća i od majke i oca zajedno. 
jao, ljudi...
doao sestric kod mene...ima problem sa devojcicom...drugo stanje, klasika..samo postena dusa, na ujku, 'oce da je zeni.
Problem je tome sto on ne zna ni ekser u dasku da zakuca, ona ima 18 god.Nemaju od cega da zive, a vec su se posvadjali sa njegovim roditeljima, a ona nije odavde nego iz p.m.
ona ga 'vata na sentis(ja tebe volim, samo ti...) a on, papan, misli da se jede sve sto proleti...
Sta ga savetovati???

Trebao si ga savetovati kako da izbegne tu posledicu svoje pozude ..sada si zakasnio.
A i saveti nemaju snagu pred voljom vrste tako da nema tu pomoci. Ostaje im da sluze istoj. Predali su se vrsti, naseli na njene mamke...i sada neka prihvate i jaram ropstva. Ako si zagrizao sir onda ocekuj i misolovku.
Naravno, postoji i opcija abrotusa i to je najrazumnije ... ako bi se razum pitao.
Nego zasmetalo mi je ono tvoje o pirsingu?
Ja nemam pirsinge ali zasto bih bio protiv toga. Bas me i pale te sa pirsinzima svuda.
Nametanje stereotipa i predrasuda generacija. Tvoja genercija to nije imala znaci da ne smeju imati ni nove.
Zov staticnosti i inertnosti. ZADRTOSTI!
Pirsing je simbol negacije volje...simbol prednosti duha nad telom. Isusovi klinovi.!!!
![]()
Bravo Ozi dadoh ti repku....Ja sam se dva puta razveo i izbego sterotip misolovke....Kao mlad zamalo da upadnem u stereotip.....
mi smo tako slični... 
Bravo Ozi dadoh ti repku....Ja sam se dva puta razveo i izbego sterotip misolovke....Kao mlad zamalo da upadnem u stereotip zivota....Sad trazim nesto starije da me pazi i kuva.....

Sta su vam radili tamo u JNA?![]()