kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
m0726.gif

Pa eto, logika ... spas za sve nas - LOGIKA

Da. :andjeo: Nije lako to, sada ce morati da trazi posao, hrani porodicu .. U pravu je bio Ozi, jaram ( ja ram :mrgreen: )

To je izgovor za sve lezileboviće balavog uzrasta.
Licemerstvo neviđeno.

Elem, ebali bi ste curice, a ne bi odgovornosti ikakve.
Žderali bi ono što vam mama skuva, a ne bi ste izašli da to ždranje zaradite.
Drndali bi ste gluposti kao što ih drndate po net-u, a ne biste se zapitali odakle kompjuter, struja, soba i net, nego bi ste frtutmu podigli što nema para za novi lap i novi monitor kad vam Samsung vrisne...

Znam vas, lezilebovići, znam vas ko sebe jer ja nekad bi takav... :) Do JNA. Posle sam imao primanja veća i od majke i oca zajedno. :)

jao, ljudi...
doao sestric kod mene...ima problem sa devojcicom...drugo stanje, klasika..samo postena dusa, na ujku, 'oce da je zeni.
Problem je tome sto on ne zna ni ekser u dasku da zakuca, ona ima 18 god.Nemaju od cega da zive, a vec su se posvadjali sa njegovim roditeljima, a ona nije odavde nego iz p.m.
ona ga 'vata na sentis(ja tebe volim, samo ti...) a on, papan, misli da se jede sve sto proleti...
Sta ga savetovati???

Trebao si ga savetovati kako da izbegne tu posledicu svoje pozude ..sada si zakasnio.

A i saveti nemaju snagu pred voljom vrste tako da nema tu pomoci. Ostaje im da sluze istoj. Predali su se vrsti, naseli na njene mamke...i sada neka prihvate i jaram ropstva. Ako si zagrizao sir onda ocekuj i misolovku.
Naravno, postoji i opcija abrotusa i to je najrazumnije ... ako bi se razum pitao.

Nego zasmetalo mi je ono tvoje o pirsingu?
Ja nemam pirsinge ali zasto bih bio protiv toga. Bas me i pale te sa pirsinzima svuda.
Nametanje stereotipa i predrasuda generacija. Tvoja genercija to nije imala znaci da ne smeju imati ni nove.
Zov staticnosti i inertnosti. ZADRTOSTI!

Pirsing je simbol negacije volje...simbol prednosti duha nad telom. Isusovi klinovi.!!!

JesusNailed.jpg

Viidim prica se o dverima. Ne znam, meni su sve te ultra organizacije sumnjive...

@Ozi
Ne luci fekalije, pirsing je deo pomodarstva danas i rado bih stavio jedan na obrvu ali ne smem zbog borbi, taman bih iscepao istu prvom prilikom. :)

EDIT: Izvinite sto nemam cirilicu. lol

Trebao si ga savetovati kako da izbegne tu posledicu svoje pozude ..sada si zakasnio.

A i saveti nemaju snagu pred voljom vrste tako da nema tu pomoci. Ostaje im da sluze istoj. Predali su se vrsti, naseli na njene mamke...i sada neka prihvate i jaram ropstva. Ako si zagrizao sir onda ocekuj i misolovku.
Naravno, postoji i opcija abrotusa i to je najrazumnije ... ako bi se razum pitao.

Nego zasmetalo mi je ono tvoje o pirsingu?
Ja nemam pirsinge ali zasto bih bio protiv toga. Bas me i pale te sa pirsinzima svuda.
Nametanje stereotipa i predrasuda generacija. Tvoja genercija to nije imala znaci da ne smeju imati ni nove.
Zov staticnosti i inertnosti. ZADRTOSTI!

Pirsing je simbol negacije volje...simbol prednosti duha nad telom. Isusovi klinovi.!!!

JesusNailed.jpg

Šta je to "abrotus?"

Jesi i ti imao jedan?

Voleli ga ili mrzeli, s ovim je pogodio u srž.
Bill Gates nedavno je održao govor u Srednjoj školi o 11 stvari koje nisu i neće naučiti u školi.

Govorio je o tome kako politički korektni učitelji stvaraju generacije dece bez koncepta realnosti i kako ih taj koncept vodi u neuspeh u pravom svetu.

Pravilo 1: Život nije fer, navikni se na to.

Pravilo 2: Svet nije briga za tvoje samopoštovanje.

Svet prihvata ako postigneš nešto pre nego se počneš osećati dobro u svojoj koži.

Pravilo 3: Nećeš zarađivati $60.000 godišnje čim izađeš iz srednje škole.

Nećeš biti potpredsednik sa službenim telefonom, sve dok to ne zaradiš.

Pravilo 4: Ako misliš da ti je učitelj strog, čekaj dok ne dobiješ šefa.

Pravilo 5: Pečenje hamburgera nije ti ispod časti.

Tvoji preci imali su drugu reč za pečenje hamburgera: zvali su to prilikom.

Pravilo 6: Ako pogrešiš, nisu tvoji roditelji krivi, ne kukaj nad svojim greškama, uči iz njih.

Pravilo 7: Pre tvog rođenja, tvoji roditelji nisu bili dosadni kao sada.

Postali su takvi zbog plaćanja tvojih računa, čišćenja tvoje odeće i slušanja tebe kako pričaš kako si cool.
Zato pre nego što spasiš šume od parazita, pokušaj složiti ormar u svojoj sobi.

Pravilo 8: Tvoja škola ima način za rešavanje i pobednika i gubitnika, život nema.

U nekim školama ukinuli su negativne ocene i daju ti bezbroj prilika da daš pravi odgovor.
Ovo nema nikakve sličnosti sa stvarnim životom.

Pravilo 9: Život nije podeljen u semestre.

Nema slobodnog leta i vrlo malo zaposlenih je zainteresovano da ti pomogne da nađeš sebe.
To čini u svoje slobodno vreme.

Pravilo10: Televizija nije pravi život.

U pravom životu ljudi moraju napustiti kafić i otići na posao.

Pravilo11: Budi ljubazan prema štreberima.

Velike su šanse da ćeš raditi za jednog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back