kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao, ljudi...
doao sestric kod mene...ima problem sa devojcicom...drugo stanje, klasika..samo postena dusa, na ujku, 'oce da je zeni.
Problem je tome sto on ne zna ni ekser u dasku da zakuca, ona ima 18 god.Nemaju od cega da zive, a vec su se posvadjali sa njegovim roditeljima, a ona nije odavde nego iz p.m.

ona ga 'vata na sentis(ja tebe volim, samo ti...) a on, papan, misli da se jede sve sto proleti...

Sta ga savetovati???

jao, ljudi...
doao sestric kod mene...ima problem sa devojcicom...drugo stanje, klasika..samo postena dusa, na ujku, 'oce da je zeni.
Problem je tome sto on ne zna ni ekser u dasku da zakuca, ona ima 18 god.Nemaju od cega da zive, a vec su se posvadjali sa njegovim roditeljima, a ona nije odavde nego iz p.m.

ona ga 'vata na sentis(ja tebe volim, samo ti...) a on, papan, misli da se jede sve sto proleti...

Sta ga savetovati???

jao, ljudi...

Sta ga savetovati???

Da se odluči jel oće da bude čovek il ....
dete

jao, ljudi...

Sta ga savetovati???

brzi, brzi, mojne tako... mozda ona njega zaista voli :zaljubljena:
to sto su se posvadjali sa njegovima (sa tvojom sestrom el da?) nista ne mora da znaci - svaetuj ih da se izmire. sto se tice eksera - eb ga, nauice da ih kuca, pa niko se nije naucen rodio. sa bebom ce ziveti kao sto su ziveli i do sada. savetuj ga da bude covek, da odgovara za svoje postupke i da mu porodica uvek i zauvek treba biti na mestu broj jedan. :)

auh!
sebe sam mu i naveo kao primer...pa sad hoce i on da bude covek....nevolja je sto to devojce(sa pirsinzi i tetovacije)vidi u njemu samo priliku da dodje u BG, i da se "uvali"
Ni korena ni tikve...
***, sto deca znaju da naprave sranje....
Planirana akcija - stanje 2@ i BG evo stizem? Beba kad izadje imace sta da vidi .. :think:

PIC00051.jpg

Ne bik se mešo više .

I tebi ujko isto savetujem.

Imao sam sličan slučaj i odabro sam da kolegi pomognem tako što sam ga vuko po svirkama i kad mi nije trebao.

Probaj da mu pomogneš da zaradi a o ostalom mora ipak sam da odluči.

Sve babe odmeknu kad vide unuče , reci to sestri.

auh!
sebe sam mu i naveo kao primer...pa sad hoce i on da bude covek....nevolja je sto to devojce(sa pirsinzi i tetovacije)vidi u njemu samo priliku da dodje u BG, i da se "uvali"
Ni korena ni tikve...
***, sto deca znaju da naprave sranje....

Napravi test. Za svadbu da im se (šatro) kupi kuća u njenom selu. Ako mlada ne podivlja, onda je fakat ljubav.

Ne bik se mešo više .

I tebi ujko isto savetujem.

Imao sam sličan slučaj i odabro sam da kolegi pomognem tako što sam ga vuko po svirkama i kad mi nije trebao.

Probaj da mu pomogneš da zaradi a o ostalom mora ipak sam da odluči.

Sve babe odmeknu kad vide unuče , reci to sestri.
ja ga i vucem da smirgla cevi i kutije...to mu je "smor"...mozda da mu dam kancelariju ili tako neto...lele
ova omladina....bas sam omatorio kad ne umem da razumem..

Napravi test. Za svadbu da im se (šatro) kupi kuća u njenom selu. Ako mlada ne podivlja, onda je fakat ljubav.

Vidis...nije uopste losa ideja...predozim ja da zive kod njenih u pickovcu donjem, a zenu da postavim da gleda snajkinu reakciju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back