mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.079
Ali kad pogledaš sa visine svu onu prirodu i one predivne predele.Da, prijatniji je put do Siriga nego do Iriga.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali kad pogledaš sa visine svu onu prirodu i one predivne predele.Da, prijatniji je put do Siriga nego do Iriga.
Pa kad ne ide preko Fruške, logično. A ja baš volim te brdsko/planinske putiće.Da, prijatniji je put do Siriga nego do Iriga.
Volela sam i ja.Pa kad ne ide preko Fruške, logično. A ja baš volim te brdsko/planinske putiće.
Ako si sedela pozadi, bila si van centra teže, koji je na prednjim sedištima. Onda je to pojačano. Naročito za ljude koji su navikli da sede napred.Volela sam i ja.
Mislim volim ih i dalje, ali nešto mi se uskomešalo, jedva sam čekala da stignemo do odredišta.
Do sad mi nikad nije trebala tableta protiv mučnine.
Moguće da je to razlog.Ako si sedela pozadi, bila si van centra teže, koji je na prednjim sedištima. Onda je to pojačano. Naročito za ljude koji su navikli da sede napred.
Kiseli kupus si kupila karticom?I danas uplatim kredit karticom, naplate mi maltene kao kredit.
Toliko o tome da štedim.
I kupus, ali kupus se pokvario. Bolje da su mi naplatili duplo kao kredit.Kiseli kupus si kupila karticom?![]()