- Poruka
- 202.208
ja sam ženjet... a za te nekonvencionalne veze prvi put čujem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam ženjet... a za te nekonvencionalne veze prvi put čujem
misliš aksesoari?Nije baš tako, eto postoje aksiomi
Nemisliš aksesoari?
Teško pitanje. Đe je Heimat? Rođena sam u Prijepolju, formirala se kao ličnost najvećim delom u Beogradu, sad sam u actual Švabiji (Baden-Württemberg)A odaklen si ti?
Štutgart?Teško pitanje. Đe je Heimat? Rođena sam u Prijepolju, formirala se kao ličnost najvećim delom u Beogradu, sad sam u actual Švabiji (Baden-Württemberg)
Neko selo u blizini. Sreća pa nije JebenhausenŠtutgart?
Kako si? Jel prestalo krvarenje? Bol?
Dobro sam. Prestalo napokon.Kako si? Jel prestalo krvarenje? Bol?
Videla sam da mogu da izdržim i to je to za života od mene Pregrmela si najteže.Dobro sam. Prestalo napokon.
Bol podnošljiv
Ali, ne bih to ponavljala više.Videla sam da mogu da izdržim i to je to za života od mene
![]()

Nadam se da jesam. Ako kažu da treba nešto slično raditi. Uzimam kombinirke i čupam sebi kući sve zubePregrmela si najteže.![]()

U moje vreme se zaveže konac o kvaku i otvore vrata.Nadam se da jesam. Ako kažu da treba nešto slično raditi. Uzimam kombinirke i čupam sebi kući sve zube![]()

I u moje.... ali nemam više mlečne zubeU moje vreme se zaveže konac o kvaku i otvore vrata.![]()
Naručićemo sa Temu-a.nemam dleto![]()

eto, sad smo i pare uštedeli.ja ću tebi pozajmiti čekić za lupkanje po dletuČek, imam ja.eto, sad smo i pare uštedeli.