- Poruka
 - 93.770

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro sam, hvala na pitanju. Kako si ti?Volim ovu pesmu
Kako si danas komšinice?![]()
Dobro sam, hvala na pitanju. Kako si ti?

A, bicikl jel spreman?Super sam, vreme je lepo pa se spremam da vozim bicikl![]()
I ja sam sad vozio, samo auto po auto putu. Malo sam "oprao" motor, vozio kao @Serafim nekih 160-170km/h, ali na kratko. Nema ja te veze kao ona da me zabole za kamere.Super sam, vreme je lepo pa se spremam da vozim bicikl![]()

I ja sam sad vozio, samo auto po auto putu. Malo sam "oprao" motor, vozio kao @Serafim nekih 160-170km/h, ali na kratko. Nema ja te veze kao ona da me zabole za kamere.![]()

Ja sam najlepši, samo ti me ne zanimaš iako imaš solidne sise.Tebi ce da stigne kazna jer nisi lep kao ona![]()

Ja sam najlepši, samo ti me ne zanimaš iako imaš solidne sise.![]()

Mislim da je više zanima ono što imam ja da ponudim.Moje sise su samo za Serafim![]()

Mislim da je više zanima ono što imam ja da ponudim.
Auto koji se ne kvari.![]()
 ).
Baš sam polaskanaMoje sise su samo za Serafim![]()
Hoćeš i njegovoj ženi sise da gledam?Ti imas zenu i mogu da te tuzim kod Agi ili da zovem kolegu u pomoc (lik je iz Vlaskog kraja).
Auto je popravljen, pokvario se deo ugradjen 2006 u Mladoj Boleslavi.
A na prolece planiram da kupim novi![]()
Hoćeš i njegovoj ženi sise da gledam?

Sad sam se vratila sa odmora i više nikadMoze ona sama da nadje nekoga za to :lo:
Nego da semi vratimo na tebe
Odmorila se od puta?![]()

Sad sam se vratila sa odmora i više nikad![]()

Dodji u Cesku na odmor
Ne moras da se vracas u Toronto![]()
	Šta sam ja ovde,kaznena brigada Princ Eugen?Ti imas zenu i mogu da te tuzim kod Agi ili da zovem kolegu u pomoc (lik je iz Vlaskog kraja).
Auto je popravljen, pokvario se deo ugradjen 2006 u Mladoj Boleslavi.
A na prolece planiram da kupim novi![]()