Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.500
Da, prvu turu bacišI to biraš odokativno.
Sledeći put bude bolje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, prvu turu bacišI to biraš odokativno.
Sledeći put bude bolje.

Da, naravno, baciš u stomak.Da, prvu turu baciš![]()
Kako misliš pretekne od torte?

A bre, imamo tri torte. Ova je bila teška 10 kila. Jedva sam je doneo.Kako misliš pretekne od torte?
Može ove dva parčeta![]()

Kad pravim samo za sebe, isto, izvadim tacnu iz frižidera, ne mora tanjirićTako kad moja keva pravi neki kolač i kaže, jao mislim da nije dobro, šta da radim.
Samo mi daj kašiku za supu i ne brini.![]()

Jel to neki rođ?A bre, imamo tri torte. Ova je bila teška 10 kila. Jedva sam je doneo.![]()

Ma da, ćeri 18.Jel to neki rođ?![]()

Ja ne primam goste koji gledaju kako su isečeni kolačiMeni kod kolača uvek najslađe okrajke, oni koji nisu za na tanjir lepo poslagani.
Nekad mi se desi i da omašim i slučajno, ali zaista, verujte mi, bude slučajno da ne isečem lepo neke kolače koji treba da se iznesu pred goste.
I onda šta ću, jadna, moraju da se pojedu da se ne vide kako su grozno isečeni.

Neka.... Poješće seJednu tortu napravila moja draga, drugu keva a glavnu napravila mama njene drugarice, koja inače pravi torte. Mi se dogovorili jedno 5 kila da bude. Javlja ona , gotova torta ali dođite autom po nju.
Zašto kad je par ulaza od nas?
Ma malo sam se zanela.
Malo, jedno 5 kila više?![]()

Ma nisu gosti problem.Ja ne primam goste koji gledaju kako su isečeni kolači
Oni znaju da su ukusni .
Pre sam se isto opterećivala takvim sitnicama i onda napravila reda među poznanicima, i lakše se diše
Moja mama je merila lenjirom oblatne. Ja to isečem, kako ispadne. Ko će da meri, neće ostati za njega![]()
Slažem se.Umetnička dela se gledaju a kolači se jedu![]()
Ostavila parče meni?Slažem se.
Ej, izvini, probala onu tortu dok nisi gledala.

Odlično.@Shadow_woman i @gospodja čuknuta, kako zdravlje?