Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je vako vruce ne ide se nigdeKad je vrućO ide se na planinu!
Đeste!![]()

A ono, jes ugrijalo, ali ljeto je, šta se može osim uživati vani. U šumi je dostaaa hladnije.Kad je vako vruce ne ide se nigde![]()
hajd da popijem s vamaNeka tehajd da popijem s vama
Šta ćemo slatko?hajd da popijem s vama
Sladoled?Šta ćemo slatko?![]()
Јогурт за менеhajd da popijem s vama
Si videla na Izdavanju stanova, neki lik, upitnog izgleda, daje ga na koriscenje.hajd da popijem s vama

gde ja živim kad nisam videla?Si videla na Izdavanju stanova, neki lik, upitnog izgleda, daje ga na koriscenje.
I javlja se par devojaka (jb.g drustvene mreze) sa pricom kako lik u stvari trazi da si u stanu po ceo dan i ne izlazis nigde i niko ne dolazi, pod kamerama, i da mu pravis drustvo kada on dodje...nije dozvolio devojci ni da joj stric donese kofere jer niko ne sme da zna za taj stan![]()

htela sam da pravim piškotu s višnjama, ali nisam našla višnje u Idei. Tako da ću opet morati onu sultanovu sarmu sa kokosomŠta ćemo slatko?![]()

mislim da bi me sam molio da se iselim posle par danaSi videla na Izdavanju stanova, neki lik, upitnog izgleda, daje ga na koriscenje.
I javlja se par devojaka (jb.g drustvene mreze) sa pricom kako lik u stvari trazi da si u stanu po ceo dan i ne izlazis nigde i niko ne dolazi, pod kamerama, i da mu pravis drustvo kada on dodje...nije dozvolio devojci ni da joj stric donese kofere jer niko ne sme da zna za taj stan![]()
Još bi mi i platioJel prošo tehnički prijem?Put je lep, autoput je u pitanju![]()