qryak
Poznat
- Poruka
- 9.782
E to ja često radim, ali ne držim se, nisam još toliko nestabilanIli da se drži za nešto i samo diže i spušta
Mada koliko sam ja videla sliku, sve je na Senki poprilicno zategnuto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to ja često radim, ali ne držim se, nisam još toliko nestabilanIli da se drži za nešto i samo diže i spušta
Mada koliko sam ja videla sliku, sve je na Senki poprilicno zategnuto
Neka, meni baš drago da imam tu jednu marku!
Na koju foru?
Kažem ja da su nešto poludeli.Juce sam se urekla!
Izjeli me komarci uz sve svece i insense
Tamo na Adi Bojani je najjezivije leglo komaraca!Kažem ja da su nešto poludeli.
Pita me drugarica šta me to izujedalo. Kažem "znam da deluje kao da je aligator, ali je ipak komarac"![]()
Mogla je bar tu etiketu sa ananasa skinuti.
Da. Kad su dobro urađeni.Komarnici su zakon![]()
Fakat je fora!!Masina za ciscenje ananasa...kakva genijalna stvar
Da nema komaraca i dalje bi te golubovi mučiliDa. Kad su dobro urađeni.![]()
Od mene ne bi ostalo ništa kad bih prošetala tuda. Našli bi samo narukvicu i minđušeTamo na Adi Bojani je najjezivije leglo komaraca!
Reka Bojana se račva pred ušcem u more i tvori trougao
Ta dva kraka reke izgledaju zbog velike trske kao Sajgon i toliko je to idealno za komarce da im ni učestalo prskanje ništa ne može
Kuku meni na šta smo svi ličili - VARIOLA VERA nam nije ni prineti
To isto može i običnim kuhinjskim nožem.Masina za ciscenje ananasa...kakva genijalna stvar
I to što kažeš. Kad me već muči jedna stvar, što ne bi i još nešto za iste pareDa nema komaraca i dalje bi te golubovi mučili![]()
Šetaš gola?Od mene ne bi ostalo ništa kad bi prošetala tuda. Našli bi samo narukvicu i minđuše![]()
Ono sto je Omer reko pre neki dan- ne vole visoke temperatureOd mene ne bi ostalo ništa kad bi prošetala tuda. Našli bi samo narukvicu i minđuše![]()
za sad izgleda samo bosaŠetaš gola?![]()
ne znam kako bih se naviklaOno sto je Omer reko pre neki dan- ne vole visoke temperature
Ali kad krene sumrak, SVI koji smo tamo krecemo histerično da mlataramo rukama i nogama jer nasrću rojevi
Ne secam se kako sam se navikla ali sam se navikla
Sad ne bih mogla, preveliki sam komformista
Pa oni plise, samo treba naći dobrog majstora, ja sam prvo bacio pare, neki slepac loše odradio, nisu izdržali ni dve godine. Onda sam malo bolje istraživao, našao drugog majstora, da kucnem u drvo dobro se drže ovi sadDa. Kad su dobro urađeni.![]()
Samo se treba skloniti od jeftinih, platiš i miran.Pa oni plise, samo treba naći dobrog majstora, ja sam prvo bacio pare, neki slepac loše odradio, nisu izdržali ni dve godine. Onda sam malo bolje istraživao, našao drugog majstora, da kucnem u drvo dobro se drže ovi sad![]()