Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
 - 14.554

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odmorno, naspavano, orno,...Kako si Senko?![]()

Odmorno, naspavano, orno,...
Kako si ti?
Gde je pratilja sa izbora?![]()

ne bih rekla da baš ima 15 godinaNisam lose.
Nemam pojma, otisla kuci
Ovo je pobednica...
https://www.facebook.com/photo?fbid=1288739049283897&set=pcb.1288739225950546
ne bih rekla da baš ima 15 godina![]()
Taman ova što je završila studijeNema, mislim da je u 20-im jer su skoro sve studentkinje.
Od njih 11 samo su 2 bile maloletne i 1 koja je zavrsila studije.

Taman ova što je završila studije![]()

Hajd sad ovako. Jel si probao? Nisi. Šta može da se desi? Da uspeš ili da ostane kao i do sad. Kad ne možeš biti na gubitku, vredi rizikovati.Lepa i pametna, tesko da bi tu napravio nesto![]()
Па даHajd sad ovako. Jel si probao? Nisi. Šta može da se desi? Da uspeš ili da ostane kao i do sad. Kad ne možeš biti na gubitku, vredi rizikovati.![]()

Hajd sad ovako. Jel si probao? Nisi. Šta može da se desi? Da uspeš ili da ostane kao i do sad. Kad ne možeš biti na gubitku, vredi rizikovati.![]()
Samo pitaš da li ima pasošDevojke su bile iz svih mesta po Srbiji a ja odlazim za nekoliko dana u EU i ne znam kada cu sledeci put u Srbiju.
Realno nema smisla da pokusavam nesto![]()

Pa da je vodi sa njim. Šta nije jasno?
Ајде ајдеPa da je vodi sa njim. Šta nije jasno?![]()

Šalim se ja malo..... ali uglavnom nije šala
Samo malo više samopouzdanja i @snowtrooper ženimo te sledeće godine![]()

Петлови кукуричу у пола ноћи,ујутру,ево и сад се неки чује и опет.Ludak od petla. Kukuriče kad hoće, nekad u 3h, nekad u podne, zavisi kakav mu dan (noć)![]()

Jesu te oženiliZdravo Minka![]()
Jesu te oženili![]()

Kako, da me onesposobiš, onesvijestiš, svežeš, nadrogiraš?Tebe cu za inat da ozenim
Nisu ali svi pitaju, maleckima lako skrenem temu jer krenem da ih gnjavim pa se igramo posle.