- Poruka
- 113.693
jeste ali pokretljivI sad je truntav.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste ali pokretljivI sad je truntav.![]()
Trumane samo sam maloprije uzeo telefon i počeo da čitam vijesti. A to za napad na Iran se priča već danima. Usput će se makljati Izrael i Iran.
Ambi, izgleda da smo ti i ja generacija![]()
Koju?Znaš li onu pjesmu od Azre?
Bingo!Koju?
Osam šezdeset?
Trenutno nista spremam se da se bacim u voduŠta svira kod vas? Kod mene Led Zeppelin.
Bajno

Ne znam kaj da reknem.. Jedino zmije znam da nisu dobar znak u snovimaЕ, ја ноћас опет имао један ( упозоравајући сан ) везан за древна знања.
иде овако: налазим се у великој библиотеци са огромним полицама и велики прашњавим књигама. Међутим, између тих полица је велики размак с дубоком водом коју морам да препливам. Притом књиге су на вишим нивоима тако да нису угрожене. Оно што је проблем је што у тој води плива нека отровна змијурина која је већ убила пар људи. Мене за сада не дира, али осећам ризик.
Ова змија би била еквивалент псу који је лајао на мене из књижаре у замраченом граду Земуну.

pametno tetkino srceTrumane slazem se s tetkom, treba vise da se orijentises na SOPSTVENE osecaje a manje da se bavis svetskim desavanjima ili da pitas druge(npr Amera) da ti sve sami procenjuju i kazu, da se orijentises na sebe i svojim osecajima vodis a ne nekog da konsultujes
Okej ne znam sta sam napricala Grcko sunce me udrilo u glavu
Btw Ambideksteru vidim da ti se svidja ovde i to mi drago![]()
Na tetkupametno tetkino srce

Мислим ипак да нема ништа од тог напада. Иран је опасан, не би се зезали с њима.

Bole 2? Možeš li objasniti?

Aha, OK.Juce sam Boletu cestitao rodjendan umesto tebi, zato si Bole 2.
Bar nekoliko sledecih dana dok ostali ne zaborave![]()

Deste
Bivah malcice u vodi koja je jos uvek relativno ladna
Napravila sam NAJSEKSI
Slike ikad
Dakle Dia koja izlazi iz vode dok se voda sliva niz nju
Dia koja izranja iz vode mokre kose
Dia koja sedi u plicaku dok joj talas zapljuskuje noge
Dia koja onako ultra seksi stoji u vodi kompletno mokre kose i do pojasa sa zamisljenim pogledom u daljinu
Okej.. Ne bas..
Napravila sam par bezveznih slika![]()

Pervrznjakinjo jedna!Napravila sam NAJSEKSI
Slike ikad
Dakle Dia koja izlazi iz vode dok se voda sliva niz nju
Dia koja izranja iz vode mokre kose
Dia koja sedi u plicaku dok joj talas zapljuskuje noge
Dia koja onako ultra seksi stoji u vodi kompletno mokre kose i do pojasa sa zamisljenim pogledom u daljinu