Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trumane samo sam maloprije uzeo telefon i počeo da čitam vijesti. A to za napad na Iran se priča već danima. Usput će se makljati Izrael i Iran.

Прича се стално за разне ратне комбинације, типа Америка и СК, Израел и Иран итд...ал обично на сву срећу не буде ништа од тога.
Нерачунајући Израел и Палестину ал они су изугбљени случајеви.

Šta svira kod vas? Kod mene Led Zeppelin.
Trenutno nista spremam se da se bacim u vodu :zaljubljena:
Do malo pre neki dzezic, nije cudo sto nas Smart prozvao dzezerima kolko to pustam u poslednje vreme :D
Pogledajte prilog 563206

Ovo je prstenje koje trenutno nosim
Jedino burmu nikad ne skidam
Bajno :zaljubljena:
Pretostavila sam da i ako nosis prstenje nosis neko ogromno ne znam sto al to mi prva asocijacija na tebe i prstenje :cmok2:
E da moja majka isto nosi koral
Е, ја ноћас опет имао један ( упозоравајући сан ) везан за древна знања.
иде овако: налазим се у великој библиотеци са огромним полицама и велики прашњавим књигама. Међутим, између тих полица је велики размак с дубоком водом коју морам да препливам. Притом књиге су на вишим нивоима тако да нису угрожене. Оно што је проблем је што у тој води плива нека отровна змијурина која је већ убила пар људи. Мене за сада не дира, али осећам ризик.
Ова змија би била еквивалент псу који је лајао на мене из књижаре у замраченом граду Земуну.
Ne znam kaj da reknem.. Jedino zmije znam da nisu dobar znak u snovima

Trumane slazem se s tetkom, treba vise da se orijentises na SOPSTVENE osecaje a manje da se bavis svetskim desavanjima ili da pitas druge(npr Amera) da ti sve sami procenjuju i kazu, da se orijentises na sebe i svojim osecajima vodis a ne nekog da konsultujes
Okej ne znam sta sam napricala Grcko sunce me udrilo u glavu
Btw Ambideksteru vidim da ti se svidja ovde i to mi drago :obozavam:

Trumane slazem se s tetkom, treba vise da se orijentises na SOPSTVENE osecaje a manje da se bavis svetskim desavanjima ili da pitas druge(npr Amera) da ti sve sami procenjuju i kazu, da se orijentises na sebe i svojim osecajima vodis a ne nekog da konsultujes
Okej ne znam sta sam napricala Grcko sunce me udrilo u glavu
Btw Ambideksteru vidim da ti se svidja ovde i to mi drago :obozavam:
pametno tetkino srce

Мислим ипак да нема ништа од тог напада. Иран је опасан, не би се зезали с њима.

Poslednje uspesno osvajanje/oslobadjanje Irana su izvrsili Safavidi i tada su ponovo stvorili Persiju.
Pre toga je isto poslo za rukom samo Mongolima i Aleksandru Makedonskom.
SAD to ne mogu da urade jer bazu u Kataru ne mogu da koriste jer je Iran jedina zemlja koja Kataru omogucava kontakt sa spoljnim svetom, svi ostali susedi su ih izolovali.
Ostaju im baze u Saudijskoj Arabiji i nosaci aviona ako pre toga Iranci ne blokiraju Hormuz.

Pozdrav svima :pivce:
Za vestice :cmok:

Deste
Bivah malcice u vodi koja je jos uvek relativno ladna
Napravila sam NAJSEKSI
Slike ikad
Dakle Dia koja izlazi iz vode dok se voda sliva niz nju
Dia koja izranja iz vode mokre kose
Dia koja sedi u plicaku dok joj talas zapljuskuje noge
Dia koja onako ultra seksi stoji u vodi kompletno mokre kose i do pojasa sa zamisljenim pogledom u daljinu

Okej.. Ne bas.. :confused:
Napravila sam par bezveznih slika :zcepanje:

Deste
Bivah malcice u vodi koja je jos uvek relativno ladna
Napravila sam NAJSEKSI
Slike ikad
Dakle Dia koja izlazi iz vode dok se voda sliva niz nju
Dia koja izranja iz vode mokre kose
Dia koja sedi u plicaku dok joj talas zapljuskuje noge
Dia koja onako ultra seksi stoji u vodi kompletno mokre kose i do pojasa sa zamisljenim pogledom u daljinu

Okej.. Ne bas.. :confused:
Napravila sam par bezveznih slika :zcepanje:

Dia sa kikom u zlatnom bikiniju kako lezi ispred Jaba the Hut... Ne cekaj.
To je princeza Leja :lol:

Kako si Dizi :zag:

Хм, да ли би ти упозоравајући сни могли да се односе на хорор књижевност коју у последње време читам...мислим да је мало вероватно, али ми је ипак пало на ум.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back