Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хм, да ли би ти упозоравајући сни могли да се односе на хорор књижевност коју у последње време читам...мислим да је мало вероватно, али ми је ипак пало на ум.
Al ne kontam po cemu si uopste zakljucio da su upozoravajuci..
Pervrznjakinjo jedna! :tongue2:
:zplez:
Kad smo kod toga imam muvatore ovde z:hm: dvojica su sve vreme na plazi piljili u mene z:hm:

Хм, да ли би ти упозоравајући сни могли да се односе на хорор књижевност коју у последње време читам...мислим да је мало вероватно, али ми је ипак пало на ум.
Ne verujem da to ima veze sa književnošću, više mi se čini da je to možda znak da se ne petljaš u okultno, ezoteriju...

A zmije sanjas jer citas konana, logicno.

Ja sam sanjao da cu ovde morati nekome prepravim poruku. Moze neko mi protumaci sta to znaci :kolac:

Al ne kontam po cemu si uopste zakljucio da su upozoravajuci..
Мислим да је то очигледно. Пас који кевће на мене, змија која убија људе у води у којој сам...Ништа позитивно. Као да ми сан поручује - не зезај се дјечарац са стварима којима ниси дорастао.

ni slučajno matori,ma kakvi, to je debilna nebuloza za maloumnike,čuj,san da se odnosi na nešto čime se baviš u poslednje vreme i onda ti mozak to reprodukuje u toku noći msm wtf :hahaha: nidje veze-nidje veze,mani se takog idiotskog iracionalnog razmišljanja no poslušaj čiču,san znači ono što sam napiso (tj što je GURDJIJEV i maharadža guru buda jamasukro napiso a ja njiov verni sluga samo preno),to je daleko logičnije i smislenije :aha:

znači čim čuješ tako neko banalno objašnjenje-oma znaj da nije istina!! jer ova naša smrdljiva čemerna stvarnost je SVE samo ne banalna i besmislena i tragovi smisla postojanja i reinkarnacije preskordicije teget čakre u belotiću se kriju u snovima,tarotu,jogi,horoskopu i praskozorju :zaljubljena: ja imam devet ipo godine i verujem u deda mraza

Pa sad.. Mozda je san prekognitivan i znaci da ces nekoj trolcini stvarno prepraviti poruku, smatram to ap-so-lutno romanticnim :zaljubljena:

Ma salim se, nisam to sanjao ali dobro je znati da je trolic u pitanju :aha:

Ustvari sanjah je jokic postao mvp svetskog prvenstva sa 23.4 poena po mecu, 11.1 skokova i 9.6 asistencija uz 63% procenat suta a u medjuvremenu djokovic odsljakao pariz i osvojio titulu dok je koturovic dobio nobela za mir :D

Мислим да је то очигледно. Пас који кевће на мене, змија која убија људе у води у којој сам...Ништа позитивно. Као да ми сан поручује - не зезај се дјечарац са стварима којима ниси дорастао.
Ne znam sta bih rekla sem, ti se onda nemoj zezati s stvarima kojim nisi dorastao :zcepanje:
Pa da, lakse ti da ispletes kike kada ti je do istih a ne da cekas da ih neko drugi isplete :lol:

Da li si isla u neki muzej dole?
Da li videla Hoplite? :zaljubljena:
Snow naboscu te ako mene i kike nastavljas da spajas
U redu? :aha:
Nisam :(

:sad2:

Gde je Bau da mu trazim kiku na pp? :ceka:

Kada ces?
Koliko si daleko od Atine, Sparte, Tebe, Soluna?
:zcepanje: :cmok2:
Ne znam :sad2:
Trenutno su mi bitni grcki bogovi, arhandjel Mihajlo i ZLATNA PLAZA :zaljubljena:/
Pa kako onda da ne pocrnis
Ima vremena :srecna:

Ljudi vreme je da vam poklonim nesto :heart:

Ovna mislim sa nemamo tako da ne znam kome ce ovaj ici

563274

Onda za Snow-a
563276

Za Trumana i Ambidekstera

563277

Raka takodje nemamo ako sam u toku :(

563278

Za Sumu, tecu koji ni nije ovde, i mene