Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Према неком истраживању људи су данас интелигентнији него пре 100 година. Типа ко је тад имао и-ку 130 то би му данас било 110.
Ја лично не мислим да су људи све глупљи, чак шта више - мислим да су раније мноого више затуцанији. Сети се само колико су се пре 100 година поштовала права жена, других раса, сексуалних мањина.

zatucanost je zato što nije bilo mogućnosti da se ljudi razvijaju i nauče nove stvari, sa razvojem tehnologije razvija se bolja informisanost i mogućnost da se nauči više, mada onaj ko je želeo i mogao to je radio i tad, ali takvi su retki,
ima tu pomalo i straha kod starijih generacija kad se suočavaju sa nečim novim,
npr. mama ni danas ne ume da koristi mobilni niti je to interesuje, starija sestra je to jedva savladala iako je provela život radeći za kompijuterom, najmlađa sestra je naučila sve što je mogla o kompu, internetu, fejsu i koristila ga je dok god je mogla

tetka :hej:
pricaj s nama :cmok2:
vidi me :zaljubljena:

562630

ja volem malo slatkastije stvari od tebe, ti si vide Hc stil :D

Ima ona čuvena kineska,parafraziraću je:
Ja, Čuang Ču, sanjao sam noćas da sam leptir
Sad više ne znam da li sam čovek koji sanja da je leptir ili leptir koji sanja da je čovek
Tetka :cmok2:
Malo pre sam presela u tvome gradu :cmok2:
Sad putujem s jako losim netom koji me je sprecio u tome da ti posaljem protivzakonito mocne slike sto sam na stanici napravila.. :(

Stingray - открио сам управо ове радио канале на ТВ-у, има их једно тридесет за по сваки жанр ( укључујући и шансоне! ). Сад слушам талијанску.
Има ли ово још неко?

Stingray - открио сам управо ове радио канале на ТВ-у, има их једно тридесет за по сваки жанр ( укључујући и шансоне! ). Сад слушам талијанску.
Има ли ово још неко?
Ne znam zašto nikad nisam slušala radio
Valjda što sama volim da biram muziku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back