gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
i stim u reali o brdo stvari uopste ne mogu da pricam
samo 35-40% sebe otvaram u tim odnosima
samo 35-40% sebe otvaram u tim odnosima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Према неком истраживању људи су данас интелигентнији него пре 100 година. Типа ко је тад имао и-ку 130 то би му данас било 110.
Ја лично не мислим да су људи све глупљи, чак шта више - мислим да су раније мноого више затуцанији. Сети се само колико су се пре 100 година поштовала права жена, других раса, сексуалних мањина.
u odnosu na pre 100 godina da
ma to oko ljudi je najvecim delom moj licni problem, ne razumem se ni sa kim i to je sve
ovde se druzim s brdo vas
u reali s tacno 2 osobe

upravo tako, bolje i 1 da ti s njim bude super nego hiljadu a da se nimalo ne kontate...to neka te ne brine, nekad je bolje imati i ta dva prijatelja nego biti okružen gomilom ljudi i sa njima samo blejati po gradu.
tetka
pricaj s nama
vidi me
Pogledajte prilog 562630
ja volem malo slatkastije stvari od tebe, ti si vide Hc stil![]()

ne drzis banku ti si dobra tetka
tu je tetka, ja ionako cesto držim banku, bolje da vi malo pricate
A moram i bratiju na PolitiKi da pozdravim
TetkaIma ona čuvena kineska,parafraziraću je:
Ja, Čuang Ču, sanjao sam noćas da sam leptir
Sad više ne znam da li sam čovek koji sanja da je leptir ili leptir koji sanja da je čovek

Ja samo u prolazu da vam se javim posle predjoh granicu..
Trumane ne gledam tv
Snow
A tetki moram dva vazna sna koja sam sad u busu sanjala da ispricam..

lepo ti da dremaš ko tvoja tetka kad uđe u bilo koje prevozno sredstvoZvuci koh
Odo ja crkava mi batrijala polako tj na izdisaju je a na lokaciju stizem tek oko 6-7 ujutru..
Ne znam zašto nikad nisam slušala radioStingray - открио сам управо ове радио канале на ТВ-у, има их једно тридесет за по сваки жанр ( укључујући и шансоне! ). Сад слушам талијанску.
Има ли ово још неко?
lepo ti da dremaš ko tvoja tetka kad uđe u bilo koje prevozno sredstvo