Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Диазепам, толико пута си до сада лоше ствари писала о себи ( "ја сам глупа", "ја сам г.") да се некад запитам да ниси у знаку Близанац јер нас оптужују за театралност и кукање. Ти кукаш мнооого више од мене.
ja Blizance ne optuzujem za kukanje
Blizanci su ikone
svima u zivotu treba bar jedan Blizanac
i Vodolija
ja kukam jer sam Lav :zcepanje:
znas kako ja to volem da kazem
Lav ako ne moze da privuce paznju necim dobrim, pojesce gowno da privuce paznju. :aha:
dobro i delom sto sam hiphondar i triper zbog Neptuna u 6 i Neptuna - Sunce, nego;

a znas koja je jos moja
Ovan ce privlaciti paznju tako sto ce pokusati da u svemu bude najbolji, a Lav ce i gowno pojesti da bi privukao paznju :lol:

nadam se :zaljubljena:

necu, vise sam nekako puna zivotne snage i motivisanosti da kritikujem moderno drustvo
onako prepuna unutrasnje ogorcenosti i tako nekih zacina u sebi koje u meni izaziva moderno drustvo
kazem, kao i obicno :aha:
O ovoj temi sam pričala sa kolegenicom i tome šta donosi ovo moderno društvo
u blizini posla ima jedan kafić, jako je malo onih koji međusobno pričaju, u većini slučajeva drže telefone
ne bi me čudilo da se dopisuju

буди лавица!
Ne znam kako moze iko na svetu da odoli Lavljem srcu koje ce ti i ubistvo familije oprostiti :zaljubljena:
u blizini posla ima jedan kafić, jako je malo onih koji međusobno pričaju, u većini slučajeva drže telefone
O da..
Ja prva sam bolesni zavisnik od neta, 99% zivotnog vremena sam na fonu il kompu, al kad sam s nekim, ni ne pipnem fon. Taman da nista ne pricamo necu cackati fon, nepristojno je. I bolesno na tako mnogo nacina
Imala sam takvu drugaricu, ja je bukvalno morala dozivati kao eeeeee e alo sa mnom si jel ima telefon vremena da odvoji za nas

ја уопште немам такав утисак кад сам у кафићу, сви блебећу укључујући и мене. Понекад се пошаље нека порука за договор и то је то.

ja Blizance ne optuzujem za kukanje
Blizanci su ikone
svima u zivotu treba bar jedan Blizanac
i Vodolija
ja kukam jer sam Lav :zcepanje:
znas kako ja to volem da kazem
Lav ako ne moze da privuce paznju necim dobrim, pojesce gowno da privuce paznju. :aha:
dobro i delom sto sam hiphondar i triper zbog Neptuna u 6 i Neptuna - Sunce, nego;

a znas koja je jos moja
Ovan ce privlaciti paznju tako sto ce pokusati da u svemu bude najbolji, a Lav ce i gowno pojesti da bi privukao paznju :lol:

Čini mi se da je Vodilija jedan od retkih znakova sa kojim ne mogu da nađem zajednički jezik.
Za Blizance imam različita iskustva.
Najbolje se slažem sa vagama i devicama.

ја уопште немам такав утисак кад сам у кафићу, сви блебећу укључујући и мене. Понекад се пошаље нека порука за договор и то је то.
Verovatno jer si medju ,,zrelijom" generacijom, klinci su geniji u buljanju u fon
Nazalost i stariji polako zalaze u tu bolest
Čini mi se da je Vodilija jedan od retkih znakova sa kojim ne mogu da nađem zajednički jezik.
Za Blizance imam različita iskustva.
Najbolje se slažem sa vagama i devicama.
Mozda je do tvog znaka.. Ja se za prijatelje najbolje slazem i Vodolijama i Blizancima a za veze s Ribama i Bikovima, dese se i Device

Kako ko.. Il prosto ides u kafice de ide normalan svet :D

Чини ми се да су старији исхајповали како млађе генерације само буље у комп, не комуницирају и не гледају се у очи блаблабла...мада ти си млађа генерација па исто то тврдиш. Ко зна...

Чини ми се да су старији исхајповали како млађе генерације само буље у комп, не комуницирају и не гледају се у очи блаблабла...мада ти си млађа генерација па исто то тврдиш. Ко зна...
Velikim delom stvarno nazalost jeste tako.. I glupi su. Istinstki glupi. I bez licnosti. Ne druzim se ja bezveze sa par decenija starijima
Meni je moja generacija klincadija i cepaju se kad nekima tipa 1-2-5 starijim od sebe kazem da je klinac.

Mozda je do tvog znaka.. Ja se za prijatelje najbolje slazem i Vodolijama i Blizancima a za veze s Ribama i Bikovima, dese se i Device

Verovatno jeste.
Јесам старији од 30, али имам утисак да и млађи не блеје у кафићу толико у екран...или ја идем на места где иде старија екипа.

Dok ja citiram sve :rumenko: ti već odgovorio.

Velikim delom stvarno nazalost jeste tako.. I glupi su. Istinstki glupi. I bez licnosti. Ne druzim se ja bezveze sa par decenija starijima
Meni je moja generacija klincadija i cepaju se kad nekima tipa 1-2-5 starijim od sebe kazem da je klinac.

Па сад, да си моје годиште можда би ти у твојим годинама и моја генерација деловала клиначки...ко знам. А то за глупост и безличност...јбг, то примећује свако ко је интелигентнији и има развијенију личност, невезано од генерације. и пре 50 година натпросечни су такав утисак имали о својима...

Па сад, да си моје годиште можда би ти у твојим годинама и моја генерација деловала клиначки...ко знам. А то за глупост и безличност...јбг, то примећује свако ко је интелигентнији и има развијенију личност, невезано од генерације. и пре 50 година натпросечни су такав утисак имали о својима...
Vrlo verovatno, i to za ,,natprosecnost i ineteligentnost" definitivno stoji
Ali tu su i matori degeni koji samo time sto imaju godina drze superiorni stav prema svakom mladjem dok sede u fotelji sa cigarom totalno neuredni podignute glave i pricaju ti o realnosti i pravim zivotnim vrednostima, kako stvari u zivotu funkcionsu, daju ti savete jer si ti glup i zaostao jer si mladji.

Могу да се кладим да је тако било увек, млађи су овакви и овакви, старији су такви и такви. Ја не спадам у оне који мисле да се генерације нешто много суштински разликују. Не верујем у те приче - миленијалци, з-генерациј, ови-они...то ми је све некако наметнуто од стране друштва.

Volela bih da grešiš, ali po onome što viđam, ne samo blizu posla, već i dok šetam gradom, po igraonicama....
Nedavno se jedna mala od 8god zaprepastila kad joj je moja ćera prišla i pitala da se igraju.
Njena mama mi kaže da često idu na izlete i da dosta dece umesto da se igraju loptom na svežem vazduhu oni igraju igrice i njena ćerka se tad igra sama.

Могу да се кладим да је тако било увек, млађи су овакви и овакви, старији су такви и такви. Ја не спадам у оне који мисле да се генерације нешто много суштински разликују. Не верујем у те приче - миленијалци, з-генерациј, ови-они...то ми је све некако наметнуто од стране друштва.
ja samo htedoh reci da se radjaju sve gluplji ljudi
dobro stoji da su pubertetlije pogubljene i lude al i ja sam bila u pubertetu pa sam imala svoje ja
mada moja dusa stara 298137129348172 godina jednostavno ne razume klince
pardon, ne razume nikog i ne razume se ni sa kim jer joj ne odgovara mentalni sklop vecine ljudi

ja samo htedoh reci da se radjaju sve gluplji ljudi

Према неком истраживању људи су данас интелигентнији него пре 100 година. Типа ко је тад имао и-ку 130 то би му данас било 110.
Ја лично не мислим да су људи све глупљи, чак шта више - мислим да су раније мноого више затуцанији. Сети се само колико су се пре 100 година поштовала права жена, других раса, сексуалних мањина.

Mladi ništa ne znaju, stariji previše dave.....
generacijski jaz je uvek postojao,
ko zna šta će biti kad ova malena odraste...................

Sada se previše brzo živi i previše novih informacija dolazi.
nekad se znalo kupiš pisaći sto traje godinama, sad ga kupiš već za par godina treba novi.

sve je nekako podređeno brzini i prave se stvari da kratko traju, godinu dve najviše.
nema da nešto što je danas napravljeno traje i da to nešto ostane i da se pamti

nemam ništa protiv razvoja ali ova brzina ubija

Према неком истраживању људи су данас интелигентнији него пре 100 година. Типа ко је тад имао и-ку 130 то би му данас било 110.
Ја лично не мислим да су људи све глупљи, чак шта више - мислим да су раније мноого више затуцанији. Сети се само колико су се пре 100 година поштовала права жена, других раса, сексуалних мањина.
u odnosu na pre 100 godina da :zcepanje:
ma to oko ljudi je najvecim delom moj licni problem, ne razumem se ni sa kim i to je sve
ovde se druzim s brdo vas
u reali s tacno 2 osobe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back