gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Znam znamImamo i domaću pesmu pod istim nazivom. Anesteziiija
Kako sam danas odbila da popijem ritualno vino na slavi jer ga ne podnosim, bog ce me kazniti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam znamImamo i domaću pesmu pod istim nazivom. Anesteziiija
Pa što nisi onda rakiju popilaZnam znam![]()
Kako sam danas odbila da popijem ritualno vino na slavi jer ga ne podnosim, bog ce me kazniti
PupuPa što nisi onda rakiju popila![]()
Pupu
Nista alkoholno nepodnosim muka mi samo od mirisa

Pupu
Nista alkoholno nepodnosim muka mi samo od mirisa

Kako god okrenes svaki hebe grlo da ti se smuciNisi ti probalal prava alkoholna pića. Skoro sam imao sličan slučaj. Žena od 49 godina, nikada nije pila nikakav alkohol, gadi se na sam miris alkohola. A onda sam joj nasuo moju rakiju. Rekao kada budeš mogla probaj. Jednom u životu makar probaj. Posle nedelju dana tražila mi litru rakije [emoji38]
Docka
da vam pustim malo metala z[emoji38]
- - - - - - - - - -
Pam
tamaniću ja alkohol mesto tebe![]()
Kako god okrenes svaki hebe grlo da ti se smuciDocka
![]()
Zaspacu zzz

Suze mi oci Docka spavanje me zove zzz
Nisam kuci da mogu da nespavam![]()

Dođi kod mene da pajkimo

veliki pozdrav odabranima u užicima.

veliki pozdrav odabranima u užicima.
[emoji813] [emoji813] [emoji813]
Bro jutro ZiziTa sam.![]()
[emoji813]
Dobro jutro spavalice![]()
[emoji813]
)Kakvo jutro, budan sam još od 6
![]()
Štoooooo?[emoji813] [emoji813] [emoji813]Bro jutro Zizi
[emoji813]
Slusajte san meni je jako tuzan
Jer osoba koja je u snu, je osoba kojoj imam veliku potrebu da se izvinim(NE ZBOG SNA)
Dakle idemo ja i jos dve osobe kroz neki zamak nesto, ja sam napred oni su iza mene jedan levo jedan desno.
Trazimo nesto zaboravila sam sta i ne znamo da li tu ima nekoga.. Mracno je i ja nosim fenjer, osoba s moje leve strane nosi mac, za osobu s desne nem pojma, ovo nema logike jer nema logike da onaj koji je skroz napred nosi fenjer a mogu biti napadnuti al dobro
Skrecemo negde, nigde do tad nije bilo nikog, a da, s nama je i pas koji njuska okolo otp ko policijski pas da nam je
Skrecemo. Brdo ljudi odjednom. Ja se okrenem: BEZITE
oni i dalje tu. Brdo ljudi oce da nas ubije.
Jedan nas POLIJE BENZINOM tj mene polije. I uradi nesto osobi koja je bila levo od mene kojoj u rl ocu da se izvinim.
Ja gorim. Dolazim do osobe levo koja je na podu.
Ja umrem.
Moj duh skoci na ovog sto je ubio osobu levo: samo sam htela da joj to kazem.. Samo sam htela..
I, prolaze mi scene kroz glavu, sve sto sam radila s tom osobom, sve moguce scene s tom osobom. (Koje su se desile samo u snu)
I kraj
,izvini se toj osobi i idi dalje.Baš strašan san

Od 6??????????Štoooooo?

Ta osoba je neko odavde i mislim da bih ispala mentalno zaostala da joj se izvinimOd 6??????????Štoooooo?
- - - - - - - - - -
Draga Dia [emoji813],izvini se toj osobi i idi dalje.Baš strašan san![]()
Evo me ustala popila kafu i opet prilegla da odmorimGde si Dia? [emoji14]
Uvek ustajem u to vreme, bez obzira kad legnem.![]()

Hebote vid stvarnoHmmmm,Jarac...pet prijatelja u tom znaku ustaje u 6 il 7.Šesta voli da spava.Da ne pišeš ceduljice i plan šta treba da uradiš ili spisak stvari za put i tako to??[emoji813]

Odlično, treba se odmoriti, jer si se previše umorila dok si popila kafu.Evo me ustala popila kafu i opet prilegla da odmorim![]()

Hmmmm,Jarac...pet prijatelja u tom znaku ustaje u 6 il 7.Šesta voli da spava.Da ne pišeš ceduljice i plan šta treba da uradiš ili spisak stvari za put i tako to??![]()

Hebote vid stvarno
Imala sam dva druga Jarceva oboje su ustajali ranom zorom![]()

Naravno, pa tezak je to posao cak razmisljam da odspavam maloOdlično, treba se odmoriti, jer si se previše umorila dok si popila kafu.![]()
Da znaš da zapisujem tako neke stvari, zapisujem i knjige koje sam pročitao.
- - - - - - - - - -
![]()

Hmmmm,Jarac...pet prijatelja u tom znaku ustaje u 6 il 7.

Skoro sam imao sličan slučaj. Žena od 49 godina, nikada nije pila nikakav alkohol, gadi se na sam miris alkohola. A onda sam joj nasuo moju rakiju. Rekao kada budeš mogla probaj. Jednom u životu makar probaj. Posle nedelju dana tražila mi litru rakije![]()

Hmmmm,Jarac...pet prijatelja u tom znaku ustaje u 6 il 7.Šesta voli da spava.Da ne pišeš ceduljice i plan šta treba da uradiš ili spisak stvari za put i tako to??![]()

Ne cugnem često. Zapravo vrlo malo cugnem. Ali to što malko cugnem, volim da uživam u tome. ne volim nalivanja. Pre neki dan, drugar me pozvao da probamo viski koji je pronašao a star je 45 godina. Popili smo po dve čašice. Uživali smo u tome i u priči koja se isplela. OStavili smo još koju čašicu kada nam stigne Kohiba da probamo kako ide uz nju- Eto, hedonizamPa odgovorni ljudi.
- - - - - - - - - -
Ja cesto nazdravljam ljudima, ali alkohol ne pijem vise od 1-2 puta godisnje.
Jednom za novu godinu, a drugi put ako nestane vode, a ima hladno pivo koje gucnem dok spremam rostilj. Moooooooozda tamno pivo ponekad s devojkom.![]()
Kapiram da ovo moze da zvuci veoma, veoma cudno coveku koji se razume u mnoga piva.![]()