Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.495
Pa kako neću, tako lepo prija hladan vazduh da se uzdiše. Sutra će već da otopli pa ću propustiti prilikuCuj nauzivas![]()
Ja evo crkla na putu do tetke![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako neću, tako lepo prija hladan vazduh da se uzdiše. Sutra će već da otopli pa ću propustiti prilikuCuj nauzivas![]()
Ja evo crkla na putu do tetke![]()
Zaboravila sam kakav je to miris vazduha od kad pusimPa kako neću, tako lepo prija hladan vazduh da se uzdiše. Sutra će već da otopli pa ću propustiti priliku![]()

Zaboravila sam kakav je to miris vazduha od kad pusim![]()
Bezumlje, laž, prevara, prekrajanje, Ne može to večno da traje, nije samo istorija zagadjena, svaki oblik nauke je zagadjen lažima, falsifikatima, danas je previše toga. A jednog dana i to će prestati sigurno i sve će se vraaćati u normalu
Pitanje je dal će nas tada biti![]()
Dok smo takvi, opstacemo.
DzizsProšle godine bilo je prilično topolo za vreme zime. Mene je uhvatila neka gripuština, pluća mi se raspadaju, sve me boli. Kad preko noći udari neki minus par stepeni, izašao sam napolje udisao hladan vazduh i kroz pola sata skroz ozdravio
Odoh sada na haldan vazduh
Znam da ovo nije za ovu kafanu. Al nešto malko drugačije i neobično
nece to tako kod mene ja bih u hitnoj zavrsila
jeste,,nije Snowko nikad zlonameran

Bro vece
Ko je Jeti?
Dobro vece svima
Послато са E7s уз помоћ Тапатока

Ne znam ni sta je ni ko Jeti
Послато са E7s уз помоћ Тапатока

Kako izumro,pa vidite da je živ 

AaaaJeti je legendarni snežni čovek sa Himalaja, ogromno čovekoliko biće prekriveno gustom belom dlakom
Do sad su nađeni oskudni tragovi kao što su pramenovi dlake i otisci džinovskih stopa
Naravno postoji mnogo očevidaca među lokalnim stanovnistvom , no nikad nije detaljno snimljen, te se smatra legendom
Moja Učiteljica koja je 12 god živela u Nepalu, kaže da stvarno postoje
Bau je Jeti jer sedi i voli 17 stepeni u sobi ko u njegovoj postojbini Himalajima
Ovo mu je stopa
![]()
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Slično je kao i Bigfut ili Saskvoč u Americi
Verovatno neki izumrli humanoid

?
LedeenoBrojtro Dia,jel ti hladno [emoji813]?![]()
ovo je zanimljivo

Ružno reći al ne volem slave.Pogotovo sad kad svi pričaju o plitiki i samo jedu a više piju,pa posle sat vremena misle da slaave Novu Godinu:rotf....![]()

Bar danDobar dan svima
Ko razume shvatiće [emoji38]
![]()

Bar dan![]()
![]()
Nisam najsigurnija dal razumem tako da cu se braniti cutnjom
Nego kaze mi sad tetka
Izgledas ko da su ti sve ladje potonule ko da nemas tracak svetlosti na kraju tunela, one babe od 85 godina su zivahnije od tebe
Tetka Strelac..
![]()
To znam sta je al ne kontam foruJ-N-A je skraćenica za " Jugoslovensku narodnu armiju"
Nekada su vojnici JNA tetovirali na ruci JNA i datum kada su dospeli u vojsku i kojoj klasi pripadaju![]()

To znam sta je al ne kontam foru![]()

Ne znamNe razumem ni ja, zašto bi dans neki crnac tetovirao na ruci tako nešto [emoji38]

Faaali mi moj laptop da slusam ovo i budem na jos 50 mesta eh