Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto si Jarac zato i mozes sve da nas istrpis z:cry: z:D

Nego Bole
Ti si emancipovan covek, ne mrvis dok jedes, ne nosis bele carape i tako to
E sta su meni sad rekli, dosli u goste ja reko da se tusiram kad je to krenulo s pricom sta ce da mi poiskace po kozi, kako se treba tusirati JEDNOM NEDELJNO majko mila evo ti mi reci jel to normalno, ja vako lepa da se tusiram jednom nedeljno nailice z:cry:

Zato sto si Jarac zato i mozes sve da nas istrpis z:cry: z:D

Nego Bole
Ti si emancipovan covek, ne mrvis dok jedes, ne nosis bele carape i tako to
E sta su meni sad rekli, dosli u goste ja reko da se tusiram kad je to krenulo s pricom sta ce da mi poiskace po kozi, kako se treba tusirati JEDNOM NEDELJNO majko mila evo ti mi reci jel to normalno, ja vako lepa da se tusiram jednom nedeljno nailice z:cry:
Imam predivnu druaricu Bobanu, koja se otkad zna za sebe tuširala dva puta na dan. I razbolela se zbog toga :D

Redovno kupanje svake subote i obavezno na crveno slovo :lol:

Ja se tusiram sapunom kad cuje to neko gledaju me ko da sam izasla iz kamenog doba i skoknula do 21og veka
Al gelovi za tusiranje
To nemoz oprati sa sebe
Bar ja
ima divnih sapuna od kozjeg mleka
nisu ni skupi a peva koža

- - - - - - - - - -

Nije to zezanje uopšte, mogu se pojaviti problemi sa kožom od čestog tuširanja,
ali kao šta Agi kaže nije problem voda, već hemija.
kako da ne
u najboljem slučaju se sasuši koža i peruta

Nije to zezanje uopšte, mogu se pojaviti problemi sa kožom od čestog tuširanja,
ali kao šta Agi kaže nije problem voda, već hemija.

Ovo ja vrlo dobro znam iz iskustva :hahaha:
Kad mi sve iskakalo crvenilo i sva se cesala
Al bez jednom dnevno nema teorije
Meni jezivo ono sto na sve strane sad pisu
TUSIRAJTE SE JEDNOM NEDELJNO BLA
Sta treba da tuknem
I energetski se zagadim ko da vec nisam

ima divnih sapuna od kozjeg mleka
nisu ni skupi a peva koža

Sapun je majka z:D

z:cry:
Ja sam se pre tusirala 2-3 puta dnevno i jesam se razbolela i totalno shebala kozu, da sam tako nastavila zavrsila bih u bolnici al jednom dnevno obavezno!!!!
Ima tu malko i problema sa hemijom koja se koristi. Danas se ti gelovi za tuširanje razni sapuni prave sa agresivnijom hemijom. Zpravo iz razloga što se ljudi na brzinu i kratko tuširaju. Pa da bi dobili efekat hemija je agresivnija. Koristim i ja raznu hemiju ali najviše koristim dečiji sapun kosili sa onim dečakom na slici :D
:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Daj ne zezaj..leti se tusira i po pet puta :lol:
Gde bre po pet puta, oćeš da izgubiš kožu :lol:

Ima tu malko i problema sa hemijom koja se koristi. Danas se ti gelovi za tuširanje razni sapuni prave sa agresivnijom hemijom. Zpravo iz razloga što se ljudi na brzinu i kratko tuširaju. Pa da bi dobili efekat hemija je agresivnija. Koristim i ja raznu hemiju ali najviše koristim dečiji sapun kosili sa onim dečakom na slici :D

Ja tim kosilijem pocela da perem kosu :hahaha:
Ne znam jel ima nade da ikad prestane da me svrbi glava i peruta se z:cry:

Ja tim kosilijem pocela da perem kosu :hahaha:
Ne znam jel ima nade da ikad prestane da me svrbi glava i peruta se z:cry:
Treba češće prati kosu :D

Hoće to perutanje i od stresa, nervoze zapravo. A i jetra ume da zeza pa da se odrazi na glavi. Ko zna šta je. Meni se peruta od nervoze to znam :D

Kada je voda u pitanju, česmuša takozvana. Kod nas u Vojvidini ti nevalja ništa. Medjutim najveći problem nije samo voda. Već cevovod kojim voda putuje do česme. Te cevi su ostale još od Tita. A one su od olova, azbesta. što je vrlo opsano, otrovno.

Treba češće prati kosu :D

Hoće to perutanje i od stresa, nervoze zapravo. A i jetra ume da zeza pa da se odrazi na glavi. Ko zna šta je. Meni se peruta od nervoze to znam :D

Kada je voda u pitanju, česmuša takozvana. Kod nas u Vojvidini ti nevalja ništa. Medjutim najveći problem nije samo voda. Već cevovod kojim voda putuje do česme. Te cevi su ostale još od Tita. A one su od olova, azbesta. što je vrlo opsano, otrovno.
Perem je svaki drugi dan z:cry:
Verovatno je i meni od nervoze jer sam skroz smirene prirode bez ikakvih ispada z:)
Cesmusa je otrov bre :eek:

Ne cugnem često. Zapravo vrlo malo cugnem. Ali to što malko cugnem, volim da uživam u tome. ne volim nalivanja. Pre neki dan, drugar me pozvao da probamo viski koji je pronašao a star je 45 godina. Popili smo po dve čašice. Uživali smo u tome i u priči koja se isplela. OStavili smo još koju čašicu kada nam stigne Kohiba da probamo kako ide uz nju- Eto, hedonizam :D

baš sam danas našla u kući Kohibu
al džaba
iako sam pušač, cigare, bez obzira na kvalitet ne mogu
mada se one pućkaju, ne uvlače

Ju naopako.. Juju srecno mu..
Putevi su totalno zakrceni nije ni cudo

Putevi su zaleđeni, zato im se to i desilo, imali su sreće da im niko nije išao u susret, prešli na suprotnu traku i upali u neki kanal.
kaže da su se dva ili tri puta prevrnuli pre nego što su upali u taj kanal,čuću sve detalje kad dođe kući.
Vozaču i suvozaču nije ništa, bili vezani pojasom.

Putevi su zaleđeni, zato im se to i desilo, imali su sreće da im niko nije išao u susret, prešli na suprotnu traku i upali u neki kanal.
kaže da su se dva ili tri puta prevrnuli pre nego što su upali u taj kanal,čuću sve detalje kad dođe kući.
Vozaču i suvozaču nije ništa, bili vezani pojasom.
Hebote lajf... Mislim da je lekcija izmedju ostalog da se treba vezivati gde god sedis u autu..

Dobar dan svima :bye:

Dal se spremate negde za doček :D

46453111_2254182761322014_1547673108423376896_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back