- Poruka
- 35.929
Jutrić Dia,kako je lepo videti da neko skače od sreće kad se probudi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Oce to kad sanjas nesto inspirativno [emoji813]Jutrić Dia,kako je lepo videti da neko skače od sreće kad se probudi.![]()

E da bar!! Da bar! Znas li ti da ja najbolje satr zivota ulazem samo u jednu fotogarfiju i uglavljujem okolo fon da bi je napravila, to tesko da bi imala gde napoljuAli moraćeš da ideš napolje da ih realizuješ?![]()
Dr PuzhKonichiwa!
presla sam u vilenjake Dr Puzh 
E da bar!! Da bar! Znas li ti da ja najbolje satr zivota ulazem samo u jednu fotogarfiju i uglavljujem okolo fon da bi je napravila, to tesko da bi imala gde napolju![]()
Dr Puzh
presla sam u vilenjake Dr Puzh
Ako mozete vi da budete puzh mogu i ja vilenjak!!!!
Salem se glumila sam vilenjaka na par slika![]()

Vilienjaci donose sretju, ostani to![]()

Dia će da bude naš zajednički vilenjak,i svi ćemo da budemo sretni.
Koničiva i tebi Blanki..![]()

koji pije Diazepame 
Dia će da bude naš zajednički vilenjak,i svi ćemo da budemo sretni.
Koničiva i tebi Blanki..![]()

Srecne ruke? Prevedite Dr Puzhps.
Inace , da , pa mozda je sretjne ruke [emoji38]
Baaar danDobar dan. Ladno danas
![]()

Pozdrav Bole.
Srecne ruke? Prevedite Dr PuzhBaaar dan
![]()
Ladno ladno ja to stalno nosim po kuci![]()
Zdravo svima.![]()

Bezumlje, laž, prevara, prekrajanje, Ne može to večno da traje, nije samo istorija zagadjena, svaki oblik nauke je zagadjen lažima, falsifikatima, danas je previše toga. A jednog dana i to će prestati sigurno i sve će se vraaćati u normaluCar Dusan Silni.
Znas li da se u Albaniji uopste ne uci o njemu iako je prakticno sve to bilo Srpsko Carstvo? Preko 400 srpskih toponima samo gradova, lokaliteta, sela i seoca... A gde je drugo? Eh... Tako i CG izbacuju Sv. Savu, Njegosha i sl iz udzbenika. Politika upala u Edukaciju.
Pozdrav cika Bole.![]()
Kod tebe se onda parket stalno sija![]()

Cuj nauzivasJa ću sada ići napolje malko da me ištipa zima da se nauživam [emoji38]