Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ustala gazdarica u 9 sta pricate vi pricala sam vam san!!
boze kako cu se sad pojedinacno zahvaljivati samo mogu da vam kolektivno kazem hvala gazdraica ne prestaje da se smeje

:orkestar: :zskace:

:obozavam:

- - - - - - - - - -

nego o cemu se ovde radi, neko mi je rekao u rep da je napadnut na mojoj temi :hej:
koga treba da bijem :batina:

x.jpg

nakupi se nakupi 5 puta dnevno :sad2:

sto vam voooleeem :zskace:

- - - - - - - - - -

Izvinjavam se na nekulturi. Ma pooooozdravčina svima. Upadam a ne javim se. A rodjendanska žurka :D

e Bole, da nemas ti, mozda, u blizini ili tako nesto, neku veliku - livadu? i drvenu ogradu?
pokusavam da razumem zasto forumase uvek tamo sanjam
reko, mozda to kad nas Bole pozove kod njega :lol:
jos redovno bude logorska vatra i tako to :lol:

nakupi se nakupi 5 puta dnevno :sad2:

sto vam voooleeem :zskace:

- - - - - - - - - -

e Bole, da nemas ti, mozda, u blizini ili tako nesto, neku veliku - livadu? i drvenu ogradu?
pokusavam da razumem zasto forumase uvek tamo sanjam
reko, mozda to kad nas Bole pozove kod njega :lol:
jos redovno bude logorska vatra i tako to :lol:

Paaaa Vojvodina. Može se reći da je sve livada- Od Novog Sada pa do Moskve sve je kao livada. A posle Moskve ne znam :D

A u ti gde sam vas pozvao da se družimo je nekada bio aerodrom, svuda okolo je sada trava, dakle livada :D

mozda dobijem onda flesbekove ako se ostvari plan :lol:

Pa što ne bi :D

Na maniju, Karlovački merlot i žilavka od vina. Piva Craft mnogo vrsta. Rakija domaća. Soka i to može domaće, višnja, kajsija. Zatim roštilj, pileće meso, bataci, belo meso, ražnjići. Svinjsko meso, svinjski vrat roštilj kobasice. Juneći bifteci marinirani.

A može i gulaš da se raspali, sa ddomaćim začinima koji se tradicionalno spremaju već stotinama godina. Goveđi gulaš- A može i sve zajedno, roštilj i gulaš :D

Na maniju, Karlovački merlot i žilavka od vina. Piva Craft mnogo vrsta. Rakija domaća. Soka i to može domaće, višnja, kajsija. Zatim roštilj, pileće meso, bataci, belo meso, ražnjići. Svinjsko meso, svinjski vrat roštilj kobasice. Juneći bifteci marinirani.

A može i gulaš da se raspali, sa ddomaćim začinima koji se tradicionalno spremaju već stotinama godina. Goveđi gulaš- A može i sve zajedno, roštilj i gulaš :D
:eek: :eek: :eek:
smatraj poziv prihvacenim davno, jos ovi da pristanu :lol:

- - - - - - - - - -

Pa on ima bolji tretman nego ja :p

jao pa Dr Puzh jel vidite vi samo ovu kafanu, sace nam 300 strana brbljanja to je sve, zbog vasih godina i godina posvecenosti na slucaju Diazepam
:obozavam:

:eek: :eek: :eek:
smatraj poziv prihvacenim davno, jos ovi da pristanu :lol:

Sve je dogovoreno. Kada dodje vreme ima da navaljujem da pravimo žurezu. Mogao bi da nabavim dobre zvučnike, lap top imam, internet imam. Samo ojačalo i zvučnike pa i muzikaju da gruvamo :D I to je moguće, ma sve je moguće :D

- - - - - - - - - -

Dia poslužio sam te kod mene u kafani, ali hajde i ovde, pivo za tebe.

Pogledajte prilog 514170
Ohooooooooo, nisam to video da ima kod nas. Moram bolje gledati ako ima, da probam :D

Definitivno se moramo jednom organizovati, ovo je vrlo primamljivo.:)

- - - - - - - - - -

Ohooooooooo, nisam to video da ima kod nas. Moram bolje gledati ako ima, da probam :D

Ne verujem da ima.

Dia poslužio sam te kod mene u kafani, ali hajde i ovde, pivo za tebe.

Pogledajte prilog 514170
hvala Gosn Bau hvala :zskace:
nema veze piva nikad dosta :p
Sve je dogovoreno. Kada dodje vreme ima da navaljujem da pravimo žurezu. Mogao bi da nabavim dobre zvučnike, lap top imam, internet imam. Samo ojačalo i zvučnike pa i muzikaju da gruvamo :D I to je moguće, ma sve je moguće :D
di ende dogovor pao :D
sreca pa ce biti na otvorenom, nece biti problema u vidu: AJDE DIAZEPAM GASI TU CIGARU UGUSICU SE
:p

Vidim, mashala :flert:

Josh malo pa tje da preshisha krtichnjak :lol:

ima mnogo ludi ljudi Dr Puzh jel vidis kako se kafana otvara :p

- - - - - - - - - -

Naša piva u SAD postaju popularna. Jer su naši saradjivali sa amerikancima Pa se sada uvoze i piva iz SAD. Ima da se kupi, nisam probao al moguće ovih dana da ću kupiti da probam :)

ja idem u onu pivaru sto sam srela na putu do lekara da nadjem to tvoje sto stalno pominjes :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back