- Poruka
- 25.130
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žižice......za sve
...
![]()

Shta radi 'tica?![]()
![]()
Tica spava.Okupao se,isfenirala sam ga i sad spava.
A ja odoh da istjerujem mace ispod regala ,Gomno od duha

(Agi
ovo cu da pamtim do kraja zivota,rasplakala sam se od smeha)Kod mene to ima perje po sebi jer se tica mitari..

)ljude koji te vole
ja nemam gomno od duha, malo pre sam radila na tome da se ni ne pojavi dotle da sam dobila zulj od ribanja i ciscenja![]()

Izvinjavam se na nekulturi. Ma pooooozdravčina svima. Upadam a ne javim se. A rodjendanska žurka![]()

nakupi se nakupi 5 puta dnevno![]()
sto vam voooleeem
- - - - - - - - - -
e Bole, da nemas ti, mozda, u blizini ili tako nesto, neku veliku - livadu? i drvenu ogradu?
pokusavam da razumem zasto forumase uvek tamo sanjam
reko, mozda to kad nas Bole pozove kod njega![]()
jos redovno bude logorska vatra i tako to![]()
Paaaa Vojvodina. Može se reći da je sve livada- Od Novog Sada pa do Moskve sve je kao livada. A posle Moskve ne znam
A u ti gde sam vas pozvao da se družimo je nekada bio aerodrom, svuda okolo je sada trava, dakle livada![]()

mozda dobijem onda flesbekove ako se ostvari plan![]()
BlankiTica spava.Okupao se,isfenirala sam ga i sad spava.
A ja odoh da istjerujem mace ispod regala ,Gomno od duha
(Agi
ovo cu da pamtim do kraja zivota,rasplakala sam se od smeha)Kod mene to ima perje po sebi jer se tica mitari..

Pa što ne bi
Na maniju, Karlovački merlot i žilavka od vina. Piva Craft mnogo vrsta. Rakija domaća. Soka i to može domaće, višnja, kajsija. Zatim roštilj, pileće meso, bataci, belo meso, ražnjići. Svinjsko meso, svinjski vrat roštilj kobasice. Juneći bifteci marinirani.
A može i gulaš da se raspali, sa ddomaćim začinima koji se tradicionalno spremaju već stotinama godina. Goveđi gulaš- A može i sve zajedno, roštilj i gulaš![]()

Pa on ima bolji tretman nego ja![]()

![]()
![]()
![]()
smatraj poziv prihvacenim davno, jos ovi da pristanu![]()
Ohooooooooo, nisam to video da ima kod nas. Moram bolje gledati ako ima, da probam
Pa što ne bi
Na maniju, Karlovački merlot i žilavka od vina. Piva Craft mnogo vrsta. Rakija domaća. Soka i to može domaće, višnja, kajsija. Zatim roštilj, pileće meso, bataci, belo meso, ražnjići. Svinjsko meso, svinjski vrat roštilj kobasice. Juneći bifteci marinirani.
A može i gulaš da se raspali, sa ddomaćim začinima koji se tradicionalno spremaju već stotinama godina. Goveđi gulaš- A može i sve zajedno, roštilj i gulaš![]()

Ohooooooooo, nisam to video da ima kod nas. Moram bolje gledati ako ima, da probam![]()
jao pa Dr Puzh jel vidite vi samo ovu kafanu, sace nam 300 strana brbljanja to je sve, zbog vasih godina i godina posvecenosti na slucaju Diazepam
![]()

hvala Gosn Bau hvala
di ende dogovor paoSve je dogovoreno. Kada dodje vreme ima da navaljujem da pravimo žurezu. Mogao bi da nabavim dobre zvučnike, lap top imam, internet imam. Samo ojačalo i zvučnike pa i muzikaju da gruvamoI to je moguće, ma sve je moguće
![]()

Definitivno se moramo jednom organizovati, ovo je vrlo primamljivo.
- - - - - - - - - -
Ne verujem da ima.

Vidim, mashala![]()
Josh malo pa tje da preshisha krtichnjak![]()

Naša piva u SAD postaju popularna. Jer su naši saradjivali sa amerikancima Pa se sada uvoze i piva iz SAD. Ima da se kupi, nisam probao al moguće ovih dana da ću kupiti da probam![]()
Naša piva u SAD postaju popularna. Jer su naši saradjivali sa amerikancima Pa se sada uvoze i piva iz SAD. Ima da se kupi, nisam probao al moguće ovih dana da ću kupiti da probam![]()