Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dia srećan rođendan, sve najbolje.:zag:

:vatromet::orkestar::vatromet:
hvala dragi Bau :orkestar: :zskace:
gazdarice kafanice (ovo se rimuje;)),pridruzujem se cestitkama.srecan ti rodjendan,mnogaja ljeta:)
i cekam da napises sta znas o broju 11, jer toliki mi je broj prstiju na sakama..........salim se:lol:

hvala Blekstare hvala vaam :zskace:
Blekstare, dodala sam te to cu ti u pp :cool:

nego slusajte san!! gazdarica vam je HEROJ
odemo drug i ja u neki zacarani zamak, mracni zamak. i borimo se sa nekim cudovistima, ne secam se dobro.
i njega ubiju. i ja se tu izborim sa jos dva cudovista sama.
i pitam njegovu dusu ko je ispred zamka dal mogu da izadjem. kaze ima jos jedno cudoviste u obliku psa.
i ja izadjem. a ispred su zmije, pod skoro ko da je napravljen od zmija. ali kako ja idem sklanjaju se, i sikcu na mene. i tu je pas, zlobni pas. i ja ne znam sta da radim, setim se svoje zastitne ogrlice, uzmem je u ruke i stavim ispred sebe, iz nje isijava bela boja, ispred mene skroz tako da pas ne moze da mi pridje.
i tako drzim to, postanem SVESNA DA SANJAM. i kazem sebi: necu se probuditi dok ovo ne resim.
to jest dok se ne resim zmija kojih se na smrt plasim. i razmisljam i razmisljam, i krenem da pricam sa zmijama. i govorim im nesto a one sikcu na mene, i kako im govorim, one se smiruju jedna po jedna. i smire se, i puste me da prodjem skroz se povuku.
i ja izadjem iz dvorista zamka.

Da zaglim metal devojku i cestitm joj rodjendn od srca uz zumbul i leptiric i pozelim sve najbolje

hyacinth-747282_1280-e1458216611750.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back